15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lav selv lampeskærme til gulvlamper – ideer at efterligne

Lav selv lampeskærme til gulvlamper -idee-kæder-perler-chic

Har du en gammel gulvlampe eller en lampeskærm, der ikke længere passer til den moderne møbleringsstil, eller vil du selv lave en, der er perfekt koordineret med møblerne og farverne i rummet? Vi præsenterer enkle ideer til, hvordan man skaber en vidunderlig Lav selv lampeskærme til gulvlamper kan.

Lav selv lampeskærme til gulvlamper – inspiration, ideer og gør -det -selv -projekter

Lav selv lampeskærm til gulvlampe -inspiration-idé-kete-perler

Hvis du har en gammel lampeskærm, er det let at give den en stilfuld opdatering. Simpelthen redesign med kreativitet og fantasi. Fjern først skærmdækslet, så lampeskærmen ringer og holderen til pæren kun forbliver.

Lav selv en ny lampeskærm til en gulvlampe af en gammel

Lav selv lampeskærm til gulvlampe-sæt-alt-materialer

Der er masser af kæder eller snore til rådighed ved måleren, som du kan vikle rundt om lampeskærmen med lidt dygtighed. Dekorer med perler og rocailles og anbring den på den originale lampes stativ.

Betonlampe DIY – Instruktioner og ideer til selv at lave betonlamper

Lav selv havedekorationer af beton – 28 smukke ideer

Tinker lampeskærme – 55 attraktive instruktioner og ideer

Lav selv lampeskærme til gulvlamper – hvad der skal til?

Lav selv lampeskærme til gulvlamper -materialer -værktøj

En moderne gulvlampe kan koste en formue, og du kan nemt oprette en med et enkelt design. I håndværksbutikker eller møbelbutikker kan du endda finde sæt, der gør arbejdet meget lettere. Grundlæggende kræves følgende materialer til en DIY lampeskærm:

  • 1 x metalskærm i lampeskærm
  • 1 x lampeskærm metalring med holder til en pære
  • 1 x lampeholder
  • Kabellængde kan vælges individuelt
  • 1 x lampestativ eller eventuelt lav en selv (stativvejledning til stativ – nederst)
  • varm lim

Shabby chic lampeskærm til gulvlampe lav dig selv – vejledning

Lav selv lampeskærme til gulvlamper -vintage-shabby-chic

I den første vejledning præsenterer vi, hvordan en gulvlampe i lurvet stil kan designes med en lille indsats. En gulvlampe med en smuk trælampefod findes på loftet eller på loppemarked. Basen på den originale lampe er lavet af træ og er let at redigere. Det blev malet creme og let slebet for at opnå det ønskede vintage look.

Lav selv lampeskærme til gulvlamper – pift lampeskærmen op

lampeskærm-gulvlampe-gør-det-selv-diy-lurvede materialer

I denne variant laver du ikke selv en lampeskærm, men derimod kreativt redesigner en fuldstændig overdækket. Afhængig af diameteren kan en sådan som denne købes for omkring 20 euro i næsten alle møbelbutikker. Typisk Shabby er hvide flæser, hvorfor de er et godt valg til dekoration i denne stil.

Lav selv lampeskærme til gulvlamper med dikkedarer – sådan fungerer det!

lampeskærm-gulv-lampe-gør-det-selv-diy-hvid-lurvet-chic

Frillerne er lavet med enkle, store, hvide muffinkopper, som du fastgør og limer til lampeskærmen. Så lampeskærmen virkelig er frodig og storslået, bør du have en masse muffinkopper ved hånden.

Lav selv lampeskærme til gulvlamper – dikkedarer fra muffinkopper

lampeskærm-gulv-lampe-gør-det-selv-diy-hvide dikkedarer

Tag en cupcake kop, tryk den flad, og fold den i kvarte for at danne en trekant. Bare flad i spidsen af ​​trekanten og fold den diagonalt gennem midten igen. De bølgede kanter efterlader dig dejlig og luftig, og du fastgør den anden side til lampeskærmen ved hjælp af den varme lim.

Lav selv hvid lurvet lampeskærm til gulvlampe

lampeskærm-gulvlampe-gør-det-selv-dikkedarer-hvid-diy

Fastgør muffinkopperne meget tæt sammen og anbring dem pænt i forskellige retninger. Formenes pergamentpapir er faktisk hvidgennemsigtig og tillader behageligt diffust lys igennem. Det er derfor ideelt til alle ideer til belysning af kunsthåndværk.

Lav selv lampeskærme til gulvlamper – skandinavisk stil i sort og hvid

lampeskærm-gulv-lampe-gør-det-selv-sort-hvid-skandinavisk

Alternativt kan du dække en lampeskærm. Så har du brug for de to metalskærmringe – en med og en uden lampeholder, speciel lampeskærmfilm fra håndværksartiklerne og stof med den farve og det mønster, du ønsker. Bind folien i en cirkel med samme diameter som metalringene og fastgør med lim. Nu fastgør lampens trimringe til bunden og toppen af ​​cylinderen. Skær derefter dækslet et par centimeter bredere og dæk lampeskærmen. Med de resterende centimeter stof fastgøres lampeskærmringene på undersiden og oversiden. Det er her, foldback -beslag kan være meget nyttige.

Industriel stil lampeskærm til gulvlampe lav dig selv – vejledning

lampeskærm-gulvlampe-gør-det-selv-gitter-industriel stil

Det fungerer på en lignende måde at bruge kaninskærme fra isenkræmmeren i stedet for speciel lampeskærmfolie. Det er smidigt og meget let at skære. Det er tilrådeligt at vælge en relativt tæt, fordi den simpelthen er bedre egnet til en lampeskærm.

Lav selv lampeskærme til gulvlamper – med kaninnet

lampeskærm-gulvlampe-gør-det-selv-instruktioner-kanin-gittertænger

Du behøver kun at skære kaningitteret 2-3 centimeter længere end diameteren på metalringene og lige så meget bredere end den ønskede lampeskærmshøjde. Et par tang vil derefter være nyttigt.

Lav selv en lampeskærm til en gulvlampe – bøj tråd 

lampeskærm-gulv-lampe-gør-det-selv-kanin-gitter-industriel-stil

Bøj kaningitteret rundt om lampeskærmens metalringe på lampeskærmens underside og overside og fastgør det sikkert med wire.

Lav selv lampeskærme til gulvlamper – bind kaningitter

lampeskærm-gulv-lampe-gør-det-selv-instruktioner-kanin gitter

Med hensyn til højde skal de to ender af kanintråden overlappe en smule. Disse passer meget godt sammen og repareres også med ledning.

Lav selv lampeskærme til gulvlamper – vikl kaninnet med tråd

lampeskærm-gulvlampe-gør-det-selv-instruktioner-kanin gitter-slips

Hvis kaninristen er stabil nok, kan du undvære lampeskærmringen og kun bruge denne med holderen til pæren. Lampeskærmens generelle stabilitet afhænger hovedsageligt af dens diameter og højde.

Lav selv lampeskærme til gulvlamper – forklæd med burlap

lampeskærm-gulv-lampe-gør-det-selv-kanin-gitter-plukning

Når den hjemmelavede lampeskærm er klar, kan du lade den være som den er eller dække den med stof. I vores eksempel er der skabt en gulvlampe til gangen i industriel stil og plukket er blevet brugt til den. I stedet kan du også bruge tapet eller flot, fastere papir.

Lav selv lampeskærme til gulvlamper og indret dem pænt i interiøret

lampeskærm-gulv-lampe-gør-det-selv-hall-plukning

Du kan også købe et stativ eller lampestativ separat i en møbelbutik eller online, hvis du ikke har en brugt. Gennemfør din gulvlampe i industriel stil med en af ​​metal, eller lav selv et stativ. Vi fortæller dig, hvordan du gør det!

Lav selv stativ og lampeskærm til gulvlampe – enkelt stativ

lampeskærm-gulvlampe-gør-det-selv-skandinavisk-stand-hvid

Alt du skal bruge til at bygge et stativ er:

  • tre lange træpinde
  • en træskive – mindst 30 cm i diameter
  • smuk lædersnor at binde

Lav selv lampeskærme til gulvlamper og sæt dem i rampelyset

lampeskærm-gulv-lampe-gør-det-selv-stå-træ

Først skal du bestemme den nøjagtige placering af alle tre ben eller træpinde. Du bør omskrive en ligesidet trekant, så konstruktionen i sidste ende forbliver stabil. Kryds træpindene og fix dem først med en snor. På træskiven markeres tre punkter, hvor lampeskærmen faktisk skal være. Bor igennem på disse punkter, så træpindene passer igennem, og det fastgør træskiven. Bind nu træstængerne æstetisk med lædersnoren og sæt lampeskærmen op. Tilbage er at montere en pære og tænde lyset.

Previous Post
Modulært husdesign til en ferie midt i skoven
Next Post
Fuldkropstræning + kardio – den trendy pund fitness træning