15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Orientalske lamper – eksotisk dekoration i dine egne fire vægge

orientalske lamper stue-moderne-hængende lamper-stil-marokkanske-bord-stole-sofa-åben-swimmingpool

Intet andet land end det mystiske Orient har nogensinde inspireret digtere og forfattere. Den usædvanlige stil med kraftfulde farver og dyrebare smykker er flyttet ind i mange vestlige opholdsrum. Med orientalske accenter og dekorationer kan du drømme dig ind i en magisk verden langt væk, selv inden for dine egne fire vægge. Orientalske lamper kan også bringe noget orientalsk stil ind i din lejlighed. lad dig inspirere.

Orientalske lamper – storslået gulvlampe i marokkansk stil

orientalske lamper - gulvlampe - sølv - pejs - vægmaleri - læsehjørne - bøger - lænestol

Du behøver ikke nødvendigvis at redesigne hele lejligheden, hvis du sigter efter en arabisk boligindretning. Med bare et par enkle trin og en smule orientalsk dekoration, såsom disse typiske orientalske gulvlamper lavet af metal i et sølvlook, kan du nemt skabe en orientalsk stil i din stue. Skinnende metaller med smukke dekorationer kan kombineres med solide møbler i neutrale farver og skabe en elegant, behersket dekoration.

Orientalske lamper – en eksotisk perle

orientalske lamper lanterne-marokkansk-stue-sofa-pude-sofabord-stol-tæppe-blomst

Når lyset tændes, skaber de store metalpendler et varmt og på en eller anden måde mystisk lys gennem de flere små åbninger og ornamenter, der er stanset eller hamret i metallet. Fortryllende mønstre skabes på væggen, hvilket skaber en afslappende atmosfære. Hvis det svage lys slukker, forvandles den ædle vedhængslampe til en ægte perle, der er i harmoni med alle de andre elementer i rummet.

 Lysekrone til en orientalsk følelse

orientalske lamper marokkansk-stue-vedhæng lampe-sten-lys-lænestol-bord-pejs-terrasse

I denne stue kombineres flere stilheder med hinanden i indretningen. Den store lysekrone i messing med de farvede, hængende sten giver rummet et typisk orientalsk præg. Pejsen var også inspireret af marokkansk arkitektur. Den orientalske stil blev klogt angivet med mønsteret på stoffets betræk af lænestolene, hvilket minder meget om udskæringen af ​​skærmen.

Vintage og rustikt på samme tid

orientalske lamper hængende lys-brun-blå-hvid-væg-rustik-ivy-kaste puder

Disse marokkanske hængelamper med sølv og farvet rattan tilføjer et unikt og fantastisk touch til dette afslapningshjørne. Vedhængslamperne skaber en vintage og rustik stil på samme tid.

Orientalske lamper i den ubegrænsede Boho-Chic indretningstil

orientalske lamper-stue-boho-stil-dekoration-billeder-tæppe-guld-loft-lampe-hængende lampe

Denne stjerneformede, gyldne hængelampe og den lille henna-lampe på sidebordet giver rummet et meget individuelt præg og passer perfekt til boho-livsstilen. Fordi den hyggelige og utraditionelle boheme -stil hovedsageligt indeholder materialer som træ, linned, bambus, læder, fletninger og metaller. Etniske lookelementer, farveblanding, flotte mønstre og former bringer den nødvendige flair. I sådan en lejlighed kan den skinne, hvilket den orientalske hængelampe også opfylder.

Orientalske lamper – den traditionelle marokkanske henna lampe

orientalske lamper-henna-lampe-læder-stel-jern-store-små-lige-buede-ornamenter-lys-varme

Henna lamperne består af en metalstel, der er dækket med gedeskind og dekoreret med fine henna dekorationer. Disse lamper kombinerer traditionelt henna -maleri med marokkansk smed. Med fine, fantasifulde mønstre og ornamenter på læderet og særligt varmt lys skabes en behagelig og hyggelig stemning i rummet. Afhængigt af størrelsen kan du bruge henna -lampen som bordlampe, sengelampe eller som en farvet accent i en moderne lejlighed.

Gyldent glas hængende lampe i en orientalsk møbleret lejlighed

orientalske lamper-stue-vedhæng-lys-guld-tapet-rød-mønstret-tæppe-sæde-hynder-vase

I et værelse indrettet i orientalsk stil dominerer de røde toner. Hyggelige siddeområder med masser af komfortable, farverige sædehynder, puf og lave sideborde til friskbrygget te er elementer, der definerer den orientalske livsstil. Den typiske hesteskoform i arkitekturen i øst lader de gyldne, glitrende, runde og ovale vedhængslamper af glas tage centrum.

Marokko hængelampe med et antikt look

orientalske-lampe-vedhæng-lamper-glas-metal-sofa-smide puder-sofabord-skærm-tæppe

De to orientalske lanterner af metal og glas i et antikt look giver stuen et umiskendeligt varmt præg. Mønstrene i glasset skaber et uforligneligt lysspil. Den unikke, orientalske dekoration indeholder også de farverige puder på sofaen og den imponerende skærm med de detaljerede udskæringer, der kan bruges som vægdekorationer eller rumdelere.

Ædle væglamper giver en hyggelig atmosfære

orientalske lamper-sconces-filigran-ornamenter-skygge legesofa-læder-hvid-bord-te-vindue

Med ædle væglamper i orientalsk stil kan du bidrage til hygge og komfort derhjemme. De typiske fine, hullede filigranmønstre skaber en unik skygge. Disse væglamper er ikke beregnet som belysning, men derimod som en subtil vægdekoration.

Dekorativ og afslappende skygge leg i soveværelset

orientalsk-lampe-hængende-lampe-mønstret-rundt-soveværelse-sengetæppe-pude-væglampe

Du kan også indstille dekorative accenter i dit soveværelse med en orientalsk lampe. Den store sfæriske glas hængende lampe trækker sart skygge på væggen gennem de smukke ornamenter og det varme lys. Samspillet mellem lys og skygge skaber et mønster, der ligner tapet eller vægmaleri. De orientalske lamper er meget velegnede til dit soveområde takket være deres varme og hyggelige udseende.

Gruppe orientalske lamper til særlige belysning accenter

orientalske lamper-hængelamper-gulvlamper-runde-løg-form-pude-skammel-spejl

Du kan hænge de orientalske hængelamper individuelt eller arrangere flere lamper i forskellige former og mønstre i forskellige højder. Denne gruppering giver dig en særlig, dramatisk effekt. Du er velkommen til at placere hængelamper i grupper som dekorativ, primær belysning over spise- eller læsehjørnet eller blot sætte lys accenter i rummet.

Indstil farve accenter i rummet med marokkanske lanterner

orientalsk-lampe-bordlampe-gulvlampe-sølv-glas-farvet-rød-gul-gulvhynde-sideborde-sofa

Hvis du vil tilføje farve accenter i rummet, er de marokkanske lanterner med farvet glas eller farvede glasindsatser en god måde at skabe en stemning med et meget personligt præg. Filigranperforeringerne i metallet og det farvede glas skaber unikke lysspil. De to orientalske gulvlamper og bordlampen på det lille træbord er uden tvivl ekstraordinære og effektive smykker.

Farverigt blikfang med detaljerede og detaljerede mønstre

orientalsk-lampe-mosaik-lampe-farverigt-glas-rundt-hængende-lampe-mønstrede-figurer-geometriske

Med sådanne farverige, orientalske lamper kan du tilføje mere farve og variation til dit hjem. Denne mosaiklampe består af mange små, glitrende glasstykker i forskellige farver, der harmonerer godt med hinanden. Overfladen på de runde lamper er forsynet med geometriske figurer, der kombineres til at danne smukke figurer.

Gulvlampe med stearinlys

orientalsk-lampe-gulvlampe-mønster-fint-stearinlys-lygte-ornamenter-huller

Dine egne fire vægge kan blive noget helt særligt med tilbehør såsom denne gulvlampe. Du kan placere en sådan lanterne overalt i hjemmet. Det giver rummet en unik flair. Rustik på grund af materialet og samtidig enkel på grund af filigranpynten, det spreder orientalsk charme og lidt romantik.

Bordlamper i sølvlook

orientalsk-lampe-lysestage-lanterner-mønstret-ornamenter-blomster-metal-bord

Små fyrfadsstager og bordlamper egner sig som en smuk dekoration til dit bord. Lamperne i sølvoptik dekoreret med smukke, blomsterrige ornamenter er et ædelt og stemningsfuldt levende tilbehør. Et strejf af Orienten vil skabe en varm atmosfære ved middagen.

Orientalske lamper – dråbeformede bordlamper

orientalsk-lampe-bord-lampe-små-mønster-huller-løg-form-metal stel-filigran teknik

Disse bordlamper giver fantastisk, indirekte og romantisk lys. Formen og mønstrene er umiskendelige og bringer utvivlsomt et strejf af Marrakech ind i dit eget hjem.

Dekorer det udendørs område i en orientalsk stil

orientalske lamper-udendørs-lysestager-metal-glas-lanterner-palme-bord-lys-tilbehør

Du er også velkommen til at oprette små hjørner i det udendørs område, såsom haven eller balkonen, som transporterer dig til det mystiske Orient. Små lanterner lavet af glas og jern eller lanterner med forskellige dekorationer skaber en magisk stemning og ser stilfulde ud.

Orientalske lamper – dekorer kreativt trapper

orientalsk-lampe-gulvlampe-lanterne-metal-trappe-lys-leg-mønster-varm

Du kan også dekorere dine trin med marokkanske lanterner eller tænde dig til haven med dette fascinerende skyggespil.

Previous Post
Crossfit -træning – Træn fornuftigt og forbedre din generelle kondition
Next Post
Lav selv bogmærker med gode ideer og instruktioner