15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Strandhus med minimalistisk design i Peru

Las-Lomas-i-05-Vertice-Arquitectos

Strandhuse med et moderne minimalistisk design er interessante med deres originale ideer og deres naturlige forbindelse med de behagelige sommeromgivelser. Vi ser noget helt særligt ved Las Lomas hjem i-05, en fantastisk Strandhus med et minimalistisk design. Denne utrolige arkitektur kan med sin mærkelige og bizarre konstruktion virke lidt underlig, men ser helt fantastisk ud midt i en smuk afsondret strand.

Strandhus med et minimalistisk design – hvid facade og usædvanlig arkitektur

strand-hus-hvid-facade-usædvanlig-arkitektur

Las Lomas i-05 er et strandhus med minimalistisk arkitektur designet af Vertice Arquitectos. Huset ligger i Peru, blev grundlagt i 2000, og siden har dets designere for det meste arbejdet på projekter med minimalistisk design. Deres usædvanlige og charmerende strandhus i Peru – Las Lomas i -05 – blev designet og bygget til en privat kunde. Denne kunde vidste nøjagtigt, hvad han ville – noget ekstraordinært og hyggeligt nok til at være hans elskede Strandhus med et minimalistisk design  at være.

helt hvidt strandhus med et minimalistisk design

strand-hus-minimalistisk-hvidt-design

Las Lomas i-05 er placeret i Beach Hills, Lima, Peru. For at være mere præcis er huset et sted mellem vejen og stranden. De to modsatrettede miljøer – bymotorvejen og havets naturlige skønhed – passer ind i hovedideen bag Strandhus med et minimalistisk design. Huset er af flere strukturer bygget og samlet af massiv beton og massiv marmor. De originale belysningsindstillinger gør det lettere at skelne mellem bygningens forskellige zoner.

Strandhus i Peru med magisk belysning

strand-hus-peru-magisk-belysning

Dette fantastisk Strandhus med et minimalistisk design imponerer også med sin indretning. Værelserne er indrettet med loungemøbler og prydet med glas og gennemsigtige ornamenter, i harmoni med swimmingpoolen inde og havet uden for huset. Den hvide palet i konstruktionen er dekoreret med ornamenter i sølv og guld.

Abigail

Strandhus i Peru med minimalistiske møbler

strand-hus-peru-minimalistisk-møblering

Strandhus med udendørs terrasse og swimmingpool

strandhus-terrasse-swimming-pool

mærkelig arkitektur fra strandhuset i Peru

mærkelig-arkitektur-strand-hus-peru

Strandhus med et hvidt minimalistisk design

strandhus hvidt minimalistisk design

Previous Post
Bjerghytte med minimalistisk indretning
Next Post
Badeværelsesdesign med farve – børnene kan lide et muntert farveskema