15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Byg et hus på en bjergskråning – opfyld de særlige krav til bjergskråningens placering

bygning hus på en skråning skovsten asymmetrisk trætag

Bjergskråningens huse er særligt populære, især hvis du fuldt ud vil nyde den omkringliggende udsigt. Men en Hus på bjergskråningen at bygge og at designe det efter individuelle ønsker er vanskeligere og dyrere end at bygge på en flad grund. Her er nogle bakkefaktorer og krav, som du skal overveje, før du går i gang med et projekt som dette.

At bygge et hus på en skråning – fleksibel arkitektur

husbygning bjergskråning pris terrasse trapper liggestole møbler

Kontakt din lokale bygningsmyndighed og planlægningsafdeling for regler og forskrifter for din ejendom. Hvis du skal bygge på en skrånende overflade, er der chancer for, at der er begrænsninger på den maksimale højde og støttemur til din ejendom. Hvis du skal bygge på toppen af ​​bakken, bør du også kontrollere miljøbelastningen.

Byg et hus på en skråning – udnyt sollyset optimalt

bygge hus på bjergskråning pool terrasse lys drage fordel af udsigt

Sørg for, at der er let adgang til byggepladsen eller en vej, der fører til bakken, fordi byggepladser, der er vanskelige at få adgang til, vil øge omkostningerne ved byggeri.

Byggepladsen skal være tilgængelig

bjergskråning hus bygning træbeklædning glas vindue

Undersøg jordens beskaffenhed og diskuter den med en geoteknisk ingeniør. En jordtilstandsrapport undersøger jordens type og stabilitet på din ejendom, og rapporten giver anbefalinger om den bedste type husgrund til placeringen.

udsat for vejrforhold

moderne hus på bakke bygge træpaneler sort ramme

Dit hjem vil blive mere udsat for vejrforhold, så du skal beskytte dit udendørs område mod vind og regn. Hvis der ikke er gamle træer på bakken, skal du installere baldakiner og planlægge solbeskyttelse til den varme sommer. Gulv til loft ruder ville tillade sollys og varme at strømme dybt ind i værelserne.

planlægge budgettet godt

bjergskråning hus trappe skov udsigt to-etagers

Vær opmærksom på, at der kan være ekstra omkostninger ved at bygge på en skrånende grund. At bygge fundamenter til et hus på en skråning er normalt dyrere end at bygge et hus på fladt terræn og kræver drevne pæle eller betonunderlag. Den ekstra tid til at bygge et mere kompliceret husfundament betyder øgede løn- og materialeomkostninger. På grund af dette skal du planlægge dit budget godt.

 moderne hus på skråningen indgang træfacade natursten garage

moderne hus på skråningen betonfacade garage glas trapper   hus boligstruktur hældning garage trin belysning have beige facade    bygning hus på bjergskråning indgang gulv til loft glasvinduer

moderne hus bjergskråning hvid facade palmer

Previous Post
Moderne hovedkvarter for verdensberømte virksomheder med sejt kontordesign
Next Post
Rekordfyrværkeri i Dubai nytårsaften 2013 kostede 4,4 millioner euro