15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Den nye portal Homify – tænketank, forskningshjælp, opslagsværk

Portal moderne arkitektur byggeprojekter indretning

Det kom praktisk talt lydløst Online serviceportal Homify og har været en del af eliten inden for arkitektur og indvendige platforme siden begyndelsen af ​​året. Af og med eksperter for eksperter!

Den nye online portal Homify – det kreative design af de 4 vægge

Projekter byggeeksperter Tyskland Homify portal spændende

Designet af vores fire vægge bliver stadig vigtigere, fordi vi forstår det som et udsagn – her vil vi udtrykke vores individuelle stil, vores personlighed og den tilhørende søgen efter passende partnere og objekter er noget, vi regelmæssigt gør igen. Internettet får mere og mere indflydelse i denne mission, vi bruger det som en kilde til information og finder oftere og oftere at vi spilder alt for meget tid på at lede efter for det meste irrelevante oplysninger eller ikke når vores mål.

Homify -portalen har sat sig den opgave at gøre det enorme marked gennemsigtigt for både eksperter OG slutkunder. Dette fungerer på flere niveauer: med et forum, opslagsværk, katalog over eksperter, evalueringsportal og meget mere. Vi forklarer nøjagtigt, hvordan dette fungerer i det følgende:

Onlineportalen Homify – eksperten:

Projekter Portalbarer Caféer Møbleringsideer

En virksomhedsportefølje af høj kvalitet kan oprettes i 3 enkle trin. Registrer, bekræft og upload projekter. Dette tager et par minutter, men effekten er enorm: Det øger bevidsthedsniveauet, internettilstedeværelsen og optimerer ordresituationen. En masse fordele med lidt indsats – hvad mere kan du ønske dig!? Og det enkle design af siden muliggør hurtig og direkte kontakt fra slutkunden til eksperten.

Lejer / ejer:

ny platform konstruktion eksperter arkitekter indretningsarkitekter

Registrering er let og selvforklarende. Efter vellykket registrering har lejeren mulighed for at gennemse webstedet og registrere sine inspirationer i idébøger. Hvis du er en af ​​de bestemte samtidige, kan der naturligvis sendes en kontaktanmodning til eksperten via homify – helt gratis, selvfølgelig. Det kommende forum er en slags talerør. Her kan lejere og ejere stille spørgsmål, kommentere de nyeste tendenser og udveksle ideer om alle aspekter af arkitektur, bygning og bolig. Selvfølgelig får eksperter også lov til at sige deres mening!

Vi – homificerer:

Portal stole møbeldesign ny kollektion landsdækkende

Selvfølgelig har vi også tænkt på vores bogorme og dem, der løbende har uddannet sig selv og skabt vores blad til dette formål. Eksperter og slutkunder kan ikke kun blive kreativt underholdt her, men også have deres eget ord! Vi kildrer insiderinformation fra eksperter i interviews og ser frem til hvert insider -tip.

Og fordi homify tilpasser sig brugerens behov, er tjenesten nu tilgængelig på 4 andre sprog: fransk, spansk, italiensk og engelsk – lysten til at bygge og leve er jo et fænomen, der ikke kender grænser. I denne forstand “Lad os homificere sammen”!

online portal til opsætning af en enfamiliehjem

Previous Post
Moderne hovedkvarter for verdensberømte virksomheder med sejt kontordesign
Next Post
Rekordfyrværkeri i Dubai nytårsaften 2013 kostede 4,4 millioner euro