15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderne hus med fladt tag med metalbeklædt facade i Santiago

Fladt tag hus to-etagers metalbeklædning udvendig trappe glasindsats

MIL metalhus af arkitekterne Max Ibanéz og Claudio Labarca ligger i den chilenske hovedstad Santiago og imponerer med sin eksklusive metalbeklædte facade og brugen af ​​masser af glas. Omgivet af vildmark nyder det moderne hus med fladt tag en smuk beliggenhed ved foden af ​​Andesbjergene og et gunstigt klima.

Moderne hus med fladt tag beklædt med masser af glas

Fladt taghus med haveterrasse altan udsigt facade metalbeklædning

Arkitekterne Max Ibanez og Claudio Labarca accentueret på den naturlige skovudsigt. Husets yderside er fuldt udstyret med isoleringspaneler med træoverflade og er perfekt beskyttet mod kulde. Den to-etagers Fladt tagHus har en stålkonstruktion med massive betonplader og giver rummelige terrasse- og altanområder. Glaspladerne, som facaden er forsynet med, skaber fantastiske lysrefleksioner og lader huset blande sig med omgivelserne.

Et hus i harmoni med naturen

overdækket altan med terrasse med siddegulve

Et mål med projektet var optimeret brug af konventionelle materialer som beton, træ og glas og skabelse af en varm og behagelig atmosfære inde i bygningen. Kommunikationen med naturen intensiveres ved brug af store skydedøre.

MIL metalhus i Santiago, Chile – udsigt inde i bygningen

indretning design siddepladser møbler skydedøre balkon skov udsigt

Huset er udstyret med store vinduer, der tillader masser af lys ind i det indre. Der er også et stilfuldt interiør med masser af træ, som også emmer af en eksotisk flair. Siddeområdet er også indrettet med to lædersofaer. Den lille lounge er også kendetegnet eller fremhævet af det røde orientalske tæppe, hvor siddeområdet strækker sig.

Naturmaterialer blev brugt

Fladt taghus overetage balkon indretning med lys

Den moderne og samtidig eksotiske stil fortsættes også i spisepladsen. Kombinationen af ​​grå vægge og farvet tilbehør skaber en behagelig følelse af at leve, som man kun kan drømme om. Spisesalen har også moderne skydedøre, der garanterer direkte adgang til altanen.

Cremehøje skydedøre giver adgang til haven

Glaseret væg skydedør adgang til haven - moderne indretning

Udsigten over haven er også garanteret takket være de store vinduer. Indbyggede persienner, som kan trækkes om nødvendigt, giver beskyttelse mod den varme sol.

Loftsbeklædning med træ

Solafskærmning persienner lakeret i træ lamineret gulv

Previous Post
Moderne hovedkvarter for verdensberømte virksomheder med sejt kontordesign
Next Post
Rekordfyrværkeri i Dubai nytårsaften 2013 kostede 4,4 millioner euro