15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ny Apple -butik i Milano skaber sensation med sin minimalistiske æstetik

æblebutik glas moderne springvand milano

Den nye Apple Shop i Italien skabte en sensation med sin minimalistiske æstetik og kreative koncept. Butikken er beliggende i det historiske centrum af Milano, på Liberty Square og er beregnet til at blive kommunikationsknudepunktet i storbyen. Projektet, designet og gennemført i tæt samarbejde med de talentfulde arkitekter fra Foster og Partners, præsenterer et spændende eksempel på en vellykket kombination mellem moderne arkitektur og gamle bygninger. Endnu mere – det giver en rumløsning til de tæt bebyggede byer, hvor der simpelthen ikke er flere gratis grunde i bymidten. Lad dig inspirere af den fremragende Apple Shop!

Apple Shop blander sig harmonisk med det historiske kvarter

æblebutik milano moderne arkitektur springvandglas

Apple Shop ligger midt på Liberty Square i Milano og scorer med et innovativt koncept. Selve pladsen er bevaret, så beboere og turister stadig kan slappe af der. Selve butikken ligger under jorden – kun et imponerende glasfontæne angiver dens nøjagtige placering. Samtidig fungerer det minimalistiske vandindslag som indgang til butikken og danner den perfekte baggrund for en stor udendørs scene. Pladsen blev bevidst designet traditionelt og lagt efter de italienske byggeprincipper med en lokal stentype “Beola Grigia”. Formålet med Apple -virksomheden var at gøre den rummelige plads til et populært mødested for de mange turister og beboere. I en storby med så rig historie og smuk arkitektur, som længe har været kendt for sine kunstnere, mangler der ikke underholdning. Virksomheden mestrede udfordringen med at skabe et rum, hvor alle kan blive inspireret på en forbilledlig måde.

Den nye Apple Shop tilskynder til kreativitet

æble butik milan interiør møbler træ

Den nye Apple Store byder på meget mere end bare et smukt arkitektonisk koncept – der er timebegivenheder om emner som fotografering, video, musik, kunst og design. Under disse gratis sessioner kan besøgende lade deres fantasi løbe vild, lære de nye teknologier bedre at kende, få nyttige tips fra fagfolk og udveksle ideer. Flere Apple -arrangementer vil derefter blive afholdt på pladsen indtil slutningen af ​​sommeren.

apple shop seminar moderne teknologier

apple shop milan moderne koncept

apple shop milan springvand glas firkant

apple shop milano åbningssted

Projekt af Foster og partnere

Previous Post
Inspiration til sort og hvidt badeværelsesdesign
Next Post
Fitness mod depression – hvordan øvelser forbedrer vores humør