15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Nyt rækkehus – En lejlighedsbygning sætter nye standarder inden for arkitektur og byudvikling

rækkehus nybygning flerfamiliehus arkitektur byudvikling ekstraordinær bæredygtigt design hus facade søjlegang indgangsterrasser

Det nye rækkehus på Jason Street i Denver bryder de fysiske konventioner inden for byarkitekturtypologi. Komponenternes individuelle husgeometri ekstruderer lodret over tre etager, hvilket er typisk for et sådant byggeprojekt. Arkitekterne fra Studio Meridian 105 designede imidlertid interne enheder fra det resulterende bygningsmængde på afstand for at skabe terrasser.

Nyt rækkehus i Denver – enestående design

rækkehus ny bygning flerfamiliehus arkitektur byudvikling ekstraordinær bæredygtigt design hus facade søjlegang indgang træbeklædning cedertræ

Denne tilgang er i kontrast til den traditionelle bymodel, hvor sådanne rum er placeret oven på bygningen. Det resulterende nye rækkehus byder på udendørsarealer med direkte nærhed til bygningens indre og udsigt over skyline i byens centrum.

rækkehus nybygning flerfamiliehus arkitektur byudvikling ekstraordinær bæredygtigt design hus facade søjlegang indgang terrasser dagslys

Den moderne lejlighedsbygning står også i kontrast til boligområdet, hvor de typiske rækkehuse dominerer. Derfor har disse sjældent brugt tagterrasser, som i forhold til husets design udgør et ret ensformigt bylandskab.

rækkehus ny bygning flerfamiliehus arkitektur byudvikling ekstraordinær bæredygtigt design vindue fortrolighed skærmplade visning skyline by

Eksternt giver det nybyggede rækkehus og dens varierede facade gadescenen en futuristisk atmosfære. En rigeligt glaseret facade strækker sig også mod syd. Hver lejlighed er oversvømmet med lys i løbet af dagen.

rækkehus nybygning flerfamiliehus arkitektur byudvikling ekstraordinær bæredygtigt design vindue fortrolighed skærmplade sidebillede

Desuden er indgangene i stueetagen placeret i en søjlegang, der er adskilt fra fodgængertrafik og tilbyder privatliv. Således har den tilstødende stue en optimal fortrolighedsskærm.

Moderne udstyret interiør i det nye rækkehus

rækkehus ny bygning flerfamiliehus arkitektur byudvikling ekstraordinær bæredygtig design stue køkken japansk stil

Internt er et køkken, der er indlejret i gulvet, det centrale sociale knudepunkt, der tillader rummet at flyde frit mellem stuen og spisestuen. Projektet introducerer en bred vifte af udendørs materialer, der har taktile og autentiske kvaliteter. De rustfrie stålplader blev opnået af Meridian 105 fra bjærgning hos en lokal stålproducent.

rækkehus ny bygning flerfamiliehus arkitektur byudvikling ekstraordinær bæredygtigt design vindue fortrolighed skærm plade sidevisning gade

Byggematerialets rustikke og uperfekte egenskaber bidrager til bygningens atypiske karakter og afspejler designerens idé om bæredygtighed. Desuden omgiver søjlegangen en husbeklædning af cedertræ. Denne har en belægning af nåletræstjære, som blev specielt udvalgt til nye rækkehuse på grund af dens halvtransparente kvalitet.

rækkehus ny bygning flerfamiliehus arkitektur byudvikling ekstraordinær bæredygtigt design stue køkken japansk stil

Lejlighederne i det nye rækkehus er moderne boliger i et kreativt designet kvarter i Denver befolket med unge mennesker. Bygningen har en unik form og tilbyder uforlignelig komfort. Suiterne har rummelige terrasser og en to-trins forgård.

rækkehus nybygning flerfamiliehus arkitektur byudvikling ekstraordinær bæredygtig design grundplanbygning

Som nævnt ovenfor er der et køkken i japansk stil i det nedre område af lejlighedsbygningen. Beboerne kan også nyde moderne badeværelser med perfektionerede detaljer.

rækkehus ny bygning flerfamiliehus arkitektur byudvikling ekstraordinært bæredygtigt design stue udstyret køkken

De såkaldte Jason Street Townhomes tilbyder også en let forbindelse til den urbane livsstil i en livlig urbanitet. Denne udvikling er derfor i en fantastisk beliggenhed, der placerer dig lige i hjertet af Denvers undergrundsområde. Artists Quarter er kun et stenkast væk, og der er snesevis af restauranter og caféer i nærheden. Bygningens placering er ikke kun let at nå til fods fra togstationen, men også fra andre dele af byen.

Arkitekters websted

rækkehus nybygning flerfamiliehus arkitektur byudvikling ekstraordinær bæredygtigt design hus facade grundplan

rækkehus ny bygning flerfamiliehus arkitektur byudvikling ekstraordinær bæredygtigt design hus facade søjlegang indgang terrasse aften

rækkehus nybygning flerfamiliehus arkitektur byudvikling ekstraordinær bæredygtigt design opholdsstue køkken efterladt i jorden

rækkehus nybygning flerfamiliehus arkitektur byudvikling enestående bæredygtigt design grundplan

Previous Post
Moderne tæpper og vægbeklædninger fra Kyle Bunting
Next Post
Byg selv et dukkehus, og organiser et legeområde i børneværelset