15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vinduer fra gulv til loft karakteriserer facaden på en præfabrikeret bungalow i Uruguay

vindue fra gulv til loft færdig bungalow trævæg

Vinduer fra gulv til loft tillader masser af sommerlys ind i interiøret-ruderne er ikke kun praktiske til kontorbygninger og enfamiliehuse. Især når det kommer til en villa, hvor familien vil slappe af i sommermånederne, så er det præfabrikerede hus ofte en mulighed. Deres konstruktion sparer penge og tid, desværre er den normalt udstyret med små vinduer i standardmål. Ikke ligefrem billigt, hvis du vil nyde den smukke udsigt. Men de talentfulde arkitekter på Mapa Designs byggede for nylig en præfabrikeret bungalow i Uruguay, der scorer med en fuldglaseret sydfacade. Vi præsenterer dig EDE -projektet.

Vinduer fra gulv til loft til sommerhuset-en oversigt over “Ede” -projektet

vinduer fra gulv til loft træ persienner stålfacade

Mapa arkitekter har specialiseret sig i fremstilling af præfabrikerede huse. Til deres projekt i Uruguay besluttede de en stålkonstruktion, som derefter blev generøst glaseret. Skydelige træpaneler kan derefter beskytte huset mod regn og vind i dårligt vejr. Afhængigt af terrænet kan bygherrerne derefter afskærme facaden – dette giver en vis designfleksibilitet. Den præfabrikerede bungalow består af to bygningsmængder, som blev præfabrikeret i hovedstaden i den sydamerikanske stat og derefter transporteret med lastbil 200 km til byggepladsen. De blev derefter samlet på stedet – det samlede boligareal er 125 kvadratmeter.

gulv til loft vindue sommerhus sten træ persienner

Takket være den lave vægt af de udvalgte materialer giver denne konstruktionsmetode en anden afgørende fordel – i modsætning til andre konstruktionstiltag, der involverer indgreb i landskabet, holdes de negative virkninger på naturen på et absolut minimum, når man installerer et præfabrikeret hus. Som bevis blev bungalowen placeret på en eksisterende stenmur. På samme måde kan den bygges på sten eller skrånende arealer uden behov for yderligere terrændesign.

Vinduer fra gulv til loft gør det muligt at smelte grænserne mellem indendørs og udendørs områder

gulv til loft-vindue stue sofa spisebord

Den præfabrikerede bungalow giver mulighed for at slappe af midt i naturen fra storbyens jag og jag. Det siger sig selv, at den smukke udsigt spiller en afgørende rolle.Mapa -arkitekterne har derfor holdt møblerne enkle – møblerne er lavet af naturmaterialer som lokale træsorter og er betrukket med tekstiler som bomuld og linned. Det åbne opholdsområde er omdrejningspunktet for kommunikation i huset – der laver du mad, spiser og slapper af på sofaen. Soveområdet er placeret bag en trævæg – to soveværelser har plads nok til fire personer.

Moderne vinduer fra gulv til loft

gulv til loft-vinduer færdige bungalow miljøbeskyttelse

vindue fra gulv til loft vindue præfabrikeret midt i naturen

vinduer fra gulv til loft vinduer fronter hus sydamerika

gulv til loft vinduesbelysning husaften

gulv til loft vindue sidevisning konstruktion

gulv-til-loft vinduesplotspecifikke poster

vindue fra gulv til loft plantegning sideudsigt terrænhældning

gulv til loft vindue konstruktion projekt udsigt ovenfor

Projekt af Mapa designs

Previous Post
Arrangering af barokmøbler på en moderne måde – 55 attraktive ideer og tips
Next Post
Dockingstation lavet af drivved som en DIY -idé med 15 varianter