15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Skygge udenfor: villa med solafskærmning i metal

skygge til udendørs pool liggestole rattan overdækket altan

En moderne minimalistisk villa i Arizona scorer med et kreativt solbeskyttelsessystem lavet af metal. Konceptet skaber en problemfri forbindelse mellem opholdsområdet og terrassearealet: Skyggen til ydersiden beskytter huset mod solens stærke stråler og tillader samtidig et fjernt syn på det smukke område. Flere vigtige komponenter er dygtigt kombineret, så beboerne føler sig godt tilpas i ørkenens varme. Til sidst sikrer den overdækkede terrasse og altanen, afskærmet med metalfoldedøre, optimal komfort. Vi præsenterer dig feriehuset Red Rocks.

Skygge udadtil – en villa i spansk kolonistil er ved at blive konverteret

skygge til udvendigt hus metal foldedøre altan

Midt i Arizona, på en bakke, er der en ejendom med en vidunderlig udsigt over sletterne og den nærliggende lille by. Oprindeligt var der et hus i spansk kolonistil på det. Den gamle bygning var i sig selv smuk, men den opfyldte bare ikke de nye ejeres behov. En lille terrasse havde næppe plads til et sofabord, selve bygningen havde små vinduer og en pudset facade, der hurtigt varmede op på varme dage. Det indvendige layout var heller ikke overbevisende – en pragtfuld indgang tog imod gæsterne, men det førte til det lille og mørke opholdsområde. Til sidst kunne beboerne ikke undre sig over udsigten, kun regulere rumtemperaturen med aircondition og høje elomkostninger og de små vinduer slap alligevel ikke nok frisk luft ind i værelserne. Et perfekt eksempel på, at arkitekturen først skal skræddersys til terrænet og omgivelserne, og ikke til personlige stilpræferencer.

Skygge udenfor i en minimalistisk stil

Skygge for udendørs hottub -siddeområde ørkenplanter

Ejerne hyrede arkitekterne i The Ranch Mine til at designe et moderne hjem, hvor grænserne mellem inde og ude smelter sammen. Samtidig skal den nye bygning være energieffektiv – dvs. beboerne ønskede ikke længere at investere i aircondition, men i et solbeskyttelsessystem. Arkitekterne besluttede at rive den gamle bygning ned og bygge en minimalistisk villa i stedet. Det nye hus består af en bygningsmængde med et fladt tag. Konstruktionen var lavet af beton og stål – naturlige materialer som travertinsten og træ blev brugt, så facaden smelter harmonisk ind med omgivelserne.

skygge til husets facade solbeskyttelsessystem

Store gulv til loft-vinduer på anden sal tillader masser af sollys ind i værelserne og giver gæsterne mulighed for at beundre landskabet fra hvert værelse. En pool inviterer dig til at køle af. Det absolutte højdepunkt i det udendørs område er den rummelige, solbeskyttede altan, der omgiver huset og den overdækkede terrasse ved siden af ​​poolen. På den ene side giver den mere plads til at blive udendørs, på den anden side sikrer skyggen udenfor et afbalanceret rumklima i opholds- og soveområderne.

skygge til udvendige foldedøre altan naturlig

Altanen er beskyttet mod solens stråler af et elektronisk styret system – de stansede lodrette metalfoldepersienner kan kun afskærme dele af balkonen eller hele balkonen afhængigt af kravene. De attraktive motiver skaber et spændende spil mellem lys og skygge på altanen i løbet af dagen. Om aftenen kan skydedørene skubbes til side, så familien kan undre sig over solnedgangen.

skygge til ideer til udendørs lounge i metal

En behagelig lounge med hjørnesofa giver mulighed for at slappe af fra solens stærke stråler og afslutte aftenen med venner med en cocktail. I modsætning til traditionelle persienner lader de stansede metalplader vinden igennem. Alle soveværelser, der er placeret på anden sal, har udsigt til altanen og det flade land.

skygge til udendørs planter altan

De er også beskyttet mod de stærke solstråler af høje palmer og ørkenbuske. Planterne og blomsterne spiller en afgørende rolle og øger feel -good -faktoren markant – samtidig er de ekstremt lette at passe og kan klare sig med lidt vand. En afgørende fordel, da dette sparer ressourcer.

Skygge udenfor – den overdækkede terrasse

Forlæng skygge for nye bygninger udenfor

I stueetagen kan beboerne se frem til en rummelig terrasse i to plan. Intet mangler der – pool, boblebad, liggestole lader intet tilbage at ønske med hensyn til wellness. Flere oplyste trin fører til udekøkkenet og den tilstødende spiseplads. Anden sal kaster skygge over grillområdet, og bakken beskytter det udendørs siddeområde mod vinden. I Arizona varierer temperaturerne, som er typiske for et ørkenlandskab, faktisk meget. Det er meget varmt om dagen og meget koldt om aftenen. Så beboerne føler sig godt tilpas på terrassen selv efter solnedgang, spiller vindbeskyttelsen en afgørende rolle.

Skygge udefra regulerer indeklimaet i opholdsområdet

skygge uden for højt til loftet glasrækværk trætrapper

Skyggen til ydersiden regulerer indeklimaet i huset – så beboerne kan undre sig over naturen gennem den rigeligt glaserede facade. Stuen er meget lys, men er stadig i skyggen. Betongulvet holder dine fødder behageligt kølige, og det indbyggede ventilationssystem (typisk for amerikanske huse) øger komforten.

skygge uden for siddeområde opholdsstue pejs højt til loftet

Møblerne var temmelig sparsomme, typiske for den minimalistiske livsstil. De hvide vægge og glasrækværk skaber en problemfri overgang mellem de forskellige områder og niveauer. Hvad materialerne angår, udgør læder, hør, glas og metal et attraktivt ensemble. Møblernes enkle formsprog danner den perfekte baggrund for moderne kunst. Talrige malerier pynter væggene og giver værelserne karakter.

skygge uden for hvid køkkenø

skygge uden for granitplader udsat for betongulv

skygge uden for kommode fjernsynsudsat betongulv

skygge uden for væghylder hvide opbevaringspladsbøger

skygge udenfor plys tæppe lænestol

skygge udenfor skydedøre tre-personers sofa læder skammel designer lænestol

skygge uden for baldakin sommerhus soveværelse

skygge uden for soveværelset altan solbeskyttelse

skygge uden for badeværelset

skygge uden for badeværelset udsigt bjerge

skygge udenfor belysning nedenunder

skygge uden for indkørsel betonbelægningsplader

skygge uden for stenplader facade

skygge uden for indgangshaven

skygge uden for havestien grusbetonplader

skygge udenfor overdækket terrasse trægulve

skygge uden for pool grus ørken bunddække

skygge udenfor spille skygge sol

skygge uden for privatlivets skærm moderne

skygge udenfor mønster metal solbeskyttelsessystem

skygge udenfor metal solbeskyttelsessystem

skygge uden for metal skydedøre solbeskyttelsessystem

skygge udenfor glasskydedøre

skygge udenfor foldedøre altan elektronisk styrbar

skygge uden for altan solbeskyttelsessystem

skygge uden for udsigt bjergskråning

skygge uden for arizona ørken solnedgang

skygge uden for huset grundplan første sal før renovering

skygge uden for grundplan set fra siden

skygge uden for plantegning blueprint anden sal

Projekt af: Ranc -minen

Previous Post
Scarlett Johansson og Colin Jost er forlovede! Det er hendes tredje ægteskab
Next Post
Marmormøbler – tidløst elegante møbler af Iosa Ghini