15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Træpergola giver solbeskyttelse til rigelige glaserede boligbygninger i Australien

Træpergola ny bygning Australien solafskærmning terrasse stenbeklædning

En ny bygning i Australien med et praktisk solbeskyttelsessystem: sådan kan Screen House i Camberwell beskrives. De talentfulde arkitekter på Warc Studio Architects fik til opgave at maksimere boligarealet i en eksisterende gammel bygning. Det, der begyndte som et simpelt tilbygningsprojekt, blev derefter til en komplet modernisering af huset inklusive ny solafskærmning. Arkitekterne har derfor bygget et innovativt system bestående af en træpergola og træpersienner med elektrisk betjening. Træpanelerne omgiver huset og kan om nødvendigt afskærme enkelte områder eller hele vægge. Vi tager dig med på en virtuel rundvisning og forklarer konceptet i detaljer.

Træpergola: privatliv og solbeskyttelse til byvillaen

Træpergola solafskærmning terrasse hvide skabe moderne indretning

Beliggende i et tæt befolket område i Camberwell, Australien, havde den gamle bygning et stort behov for modernisering. Bygningen skulle ikke kun renoveres – det ledige boligareal var simpelthen ikke længere tilstrækkeligt til storfamilien. Arkitekterne foreslog en udvidelse som en funktionel rumløsning. En rummelig opholdsstue med køkken og spiseplads bliver indrettet i den nye bygningsmængde. Omdrejningspunktet for kommunikation skaber en forbindelse til den gamle bygning, hvor soveværelserne er nu, og skaber en problemfri overgang mellem inde og ude. Dens glaserede fronter og ovenlys giver nok lys ind i rummet selv i dårligt vejr.

Køkken spiseplads hvide fliser mønster tips ideer

Stuen består af et køkken med tilstødende spiseplads i puristisk stil. For at de moderne køkkenskabe i hvidt og køkkenøen med sit enkle designsprog ikke fremstår for seje, blev individuelle elementer lavet af lokalt træ. I stedet for at installere en køkkenvæg af glas, valgte arkitekterne fliser. Spisebordet med metalben sammen med de vintage stole sætter spændende accenter i rummet.

Pergola lavet af træ garderobe moderne hvid spiseplads vedhæng lampe

Et moderne skabssystem tilbyder tilstrækkelig opbevaringsplads til køkkentilbehør, havestolenes sædehynder, børns legetøj og meget mere. Højglidende glasdøre fra gulv til loft åbner opholdsområdet til den tilstødende terrasse og byder på en fjern udsigt over poolen.

Træpergola indbygget møbelsofa grå polstring

I stuen bliver køkkenet og spisestuen til et komfortabelt loungehjørne med hjørnesofa, pejs og vindueskarm. Så familien kan sætte sig foran pejsen på regnvejrsdage og slappe af på den grå sofa. Et toneton-tæppe og et sort sofabord fuldender loungeprogrammet.

Stue praktisk talt opsat pejs komfur rundt træ sofabord

Lige ved siden af ​​pejsen er der nok ledig plads til et tv -skab, en lænestol med læderstol og en behagelig bænk med opbevaringsplads ved vinduet. Det er ideelt til et hyggeligt læsehjørne, men tilbyder også tilstrækkelig støtteoverflade til børnenes legetøj. Udsigten over haven, hvor indfødte løvfældende træer og buske plantes, slapper af sanserne.

Træpergola Solafskærmning Stue Pejs TV Læder lænestol Taburet Opbevaringsplads Vindueskarm

De materialer, der blev brugt i stuen, vælges i overensstemmelse med facadedesign. Træ, læder og bomuld danner et attraktivt ensemble i en puristisk stil. Den neutrale farvepalet får rummet til at se større ud og skaber en hyggelig stemning.

Pergolaglas i træ med udsigt over haven

Udover den klassiske grå, der præsenteres i flere nuancer – fra due grå til antracit, kan ikke -farverne sort og hvid også findes i rummet. Den trendy kamelfarve og dæmpede gule nuancer tilføjer stænk af farve og sætter subtile accenter.

Træpergola smelter harmonisk ind i facadedesignet

Træ pergola terrasse køkken spiseplads

Bygningens volumen er beklædt med elektrisk styrede træpaneler. På varme sommerdage beskytter de opholdsrummet mod solens stærke stråler. På kølige dage kan de skubbes til side og slippe masser af lys ind i rummet. Om aftenen screener de familiens private område fra nysgerrige øjne. Træpergolaen kaster kølende skygger over den udendørs spiseplads – så intet står i vejen for hyggelige eftermiddage med venner.

Pergola lavet af træ opholdsstue design ideer møblering af træ

Boligtilbehør væghylde dekoration stue

Træ pergola solbeskyttelse køkken adgang

Træpergola solbeskyttelsestip

Træpersienner glasfronter elektrisk styret

Træpersienner designer nye glasfronter

Træpergola Nybyggeri Moderne Australien Blueprint

Et projekt af WARC Studio

Previous Post
Scarlett Johansson og Colin Jost er forlovede! Det er hendes tredje ægteskab
Next Post
Marmormøbler – tidløst elegante møbler af Iosa Ghini