15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Skiferplader til facaden og interiøret i et hus i Australien

Skifer paneler til facade træ indretning

Facaden betragtes som et huss visitkort, fordi det gør det første indtryk både for hele designet og for beboerne. Derfor er det altid forsøgt i arkitekturen at designe husets facade så smukt og kreativt som muligt, så du straks lægger mærke til det. Arkitekterne fra Austin Maynard Architects har også opnået dette, når de designede dette enfamiliehus i Australien. De beklædte ydervæggene med skiferplader til facaden og skabte i kombination med træ en kreativ effekt. Skiferfacaden ligner helvedesildene smelter over træet. Effekten kan også observeres i interiøret, hvor skiferplader bruges i vægdesignet.

Skiferplader til facaden af ​​et hus med tre strukturer

skifer-plade-facade-hus-tre-struktur

Huset med skifer til facade ligger i Melbourne, Australien og er specielt designet til en stor familie med børn. Byggerne har anmodet om et hus, der tilbyder plads nok til børnene, forældrene og bedsteforældrene. Derfor besluttede arkitekterne at opdele enfamiliehuset i tre separate strukturer. Glaserede korridorer og trapperum forbinder de enkelte bygninger og bringer ekstra lys ind.

skifer-facade-træ-kreativ-facade-design

Husets ydervægge er beklædt med mørkegrå skiferplader til facade i forskellige mønstre, der har en moderne stil. Nogle dele af huset er forskudt og viser facadens træplanker, der ligger under skifer. Den store effekt kan bedst observeres fra garagen og skaber et rigtigt blikfang.

skifer-facade-vindue-terrasse-indgang

skifer-facade-moderne-mørkegrå

Husets indretning

skifer-interiør-design-væg-design-træ

Skiferpladerne til facaden kan også ses af og til i indretningen. De ligner en optisk udvidelse af facadebeklædningen, som primært findes i områderne mellem de enkelte strukturer. Skifrene flyder gennem de indvendige vægge og skaber et originalt vægdesign med en kombination af træ og skifer.

indretning-åbent-stue-område-gårdhave-foldedøre

Husets indretning er baseret på et åbent livskoncept, der forbinder de separate områder. Køkken og spiseplads kan åbnes til det udvendige område med foldedøre og dermed tilbyde direkte adgang til haven. Alle stuer er barrierefrie og har et enkelt design uden overflødige elementer.

interiør-køkken-hvidt-rustfrit stål

indretning-åbent-stue-koncept-barrierefrit

Skifer facade interiør design væg ovenlysvindue

Skifer-væg-design-gang-trappe

indvendig-gang-indbygget-i-skrivebord

interiør-stue-hængende-pejs

Skifer indretning gangarealer

skifer-facade-passage-hus-transparent-gulv

indretning-børneværelse-skillevæg-fleksibel

indvendigt glaseret-hall-soveværelse

badeværelse-design-hvid-sort-kontrast

* Arkitektur og design af Austin Maynard Arkitekter

Previous Post
Fletning af hår – enkel tutorial til begyndere
Next Post
Yoga mod menstruationssmerter: Disse 6 yogaøvelser hjælper!