15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Denne skole i New York er designet som et interaktivt læringslandskab

interaktivt læringslandskab New York -skole mellem 3 og 9 år

Den første WeGrow -skole for børn fra 3 til 9 år i New York City er resultatet af et vellykket samarbejde mellem BIG og WeWork. Det interaktive læringslandskab understøtter en bevidst pædagogisk tilgang til børn i det 21. århundrede og tilskynder til deres kreative tænkning. Læringsuniverset dækker et område på 930 kvadratmeter og er placeret i WeWork -hovedkvarteret i Manhattans Chelsea -distrikt.

Mangfoldigt læringslandskab for børn

interaktivt læringslandskab grøn eng med sædehynder

Børnene kan bevæge sig frit gennem alle rum i løbet af dagen og lære af deres omgivelser eller interaktionen med hinanden. Læringslandskabet tilskynder til samarbejde ved at fremhæve gennemsigtige og kommunale rum, der udgør mere end halvdelen af ​​skolen. Der er fire klasseværelser, fleksible workshops, fællesrum, multifunktionsstudie, kunststudie, musikrum og andre legeområder.

Læringslandskabet fremmer barnets opdragelse gennem introspektion, udforskning og opdagelse

Hyldesystem med rum og akustiske loftspaneler i filt

De fleste skillevægge på skolen består af reolsystemer, der svarer til børnenes højde. Dette tillader naturligt lys at trænge dybt ind i bygningen. Tre forskellige hyldeniveauer for hver aldersgruppe går gennem rummet for at skabe forskellige aktivitetsområder og for at formidle en følelse af tryghed, tryghed og fællesskab, mens lærerne til enhver tid har fuld udsigt over rummet. Følte akustiske paneler på loftet repræsenterer forskellige mønstre fra naturen (fingeraftryk, koral og måne) og lyser op med Ketra lyspærer, der ændrer deres farve og intensitet afhængigt af tidspunktet på dagen.

Trækonstruktion giver behagelig plads til læsning

Hver læringsstation i WeGrow indeholder møbler med detaljer og materialer, der er omhyggeligt designet af BIG for at optimere læringsmiljøet: Modulære klasseværelser opmuntrer til bevægelse og samarbejde, puslespilborde og stole fremstillet af Bendark Studios fås i børn og forældrestørrelser for at tilbyde de samme perspektiver. Den lodrette have med fliser fremstillet i Schweiz af Laufen rummer forskellige planter afhængigt af lysforholdene.

to piger læste i trækokonen

Etablering af musiklokalet Små børn danser og synger

modulære møbler lavet af filthjørner til arbejde på den bærbare computer

Interaktiv skole i New York åbent plantegning

New York skolemøbler og detaljer Barnet i det 21. århundrede lærer forskelligt

Arkitekter: Bjarke Ingels Group

Sted: 421 8th Ave, New York, NY 10001, USA

Areal: 930,0 m2

Projektår: 2018

Fotografier: Dave Burk, Laurian Ghinitoiu

Previous Post
Modulært husdesign til en ferie midt i skoven
Next Post
Fuldkropstræning + kardio – den trendy pund fitness træning