15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

En grøn facade som en innovativ løsning til et behageligt klima i et wellnesscenter

Grøn facade i et wellnesscenter i Vietnam til luksuriøs afslapning

Grønne vægge i indendørs og udendørs områder bliver stadig mere populære. Årsagen til dette er flere positive egenskaber, som de har med sig. På den ene side ser en grøn væg naturligvis meget attraktiv og dekorativ ud. På den anden side har det også en positiv effekt på indeklimaet. Hvis planter også bruges som facadegrønt, får du ikke kun et naturligt udseende til bygningen, der er god for miljøet. Du kan også skabe det perfekte privatliv og solbeskyttelse, der i modsætning til andre varianter som udvendige persienner eller gardiner ikke mørkere interiøret for meget. Og på trods af solbeskyttelsen får du at se noget smukt, når du kigger mod vinduet. For at den grønne facade også kan beskytte mod blikke og sol, skal den naturligvis i det mindste delvist placeres foran vinduerne. Hvordan dette kan gøres, viser et interessant projekt, som vi gerne vil præsentere for dig. Et wellnesscenter har gjort brug af en grøn facade. Den moderne og interessante bygning gør atmosfæren indenfor endnu mere afslappende og ødelægger kunderne mange gange mere. Men se selv!

Grøn facade til et wellnesscenter i Vietnam

Innovativ grøn facade kombineret med hvide gitterpaneler som ventilationssystem

Wellness -centret ligger i Vietnam og blev planlagt af MIA Design Studio og implementeret i 2015. Det imponerende resultat forklarer også centerets fem stjerner. Og den grønne facade er blot en forsmag på, hvad der venter dig indeni. Der er i alt 15 værelser til rådighed, frodige og åbne indre haver, et dybt badekar til afslapning, en polstret dagseng til to personer og et fitnessområde, hvor du også kan meditere og dyrke yoga, og som er placeret i friluft i en loungehave. Dette blev designet i den grønne indre gårdhave. Alle øvelser der finder sted om morgenen, mens det stadig er behageligt køligt.

Stueetagen med damme og hængende planter skaber en beroligende atmosfære

Stueetagen består af åbne rum til afslapning. Den afslappende atmosfære skabes ikke kun af de små damme med lotusblomster, men også af de rigelige hængende planter, der blev brugt til at skabe hængende haver. Alle disse naturlige elementer og designs skaber en beroligende stemning, hvor krop, sind og sjæl perfekt kan slappe af og slappe af. Hvad mere har du brug for efter en stressende uge på arbejdet?

Arkitektur med et innovativt ventilationssystem

Attraktive rumdelere i form af gitre i hvidt, kombineret med små plantebede i interiøret

Frisk og kølig luft er ikke kun garanteret takket være de mange planter og facadegrønning. Designerne på MIA Design Studio udviklede også en bygning, der er naturligt ventileret. Åbne vægge og grønne facader er nøglen til rum, der gør selv den varmeste og fugtigste dag meget mere behagelig. Så hvis du vil slappe af og lade dig forkæle, kan du bruge wellness -centerets luksustilbud, og du vil bestemt ikke fortryde det. Fortrolighed er garanteret i denne bygning!

Åbent wellness -værelse med planter i stedet for persienner for en naturlig stemning

Indplantningen indeni, kombineret med facadens grønnere, er både naturlig og magisk på samme tid. Alle områder flyder jævnt ind i hinanden og gør hver gang gennem bygningen til en behagelig oplevelse. Den grønne facade er designet som et gitter og dækket med planter, som ikke kun beskytter den tropiske sol, men også skaber et interessant skyggespil i interiøret. Disse plantepaneler på ydersiden består af en lang række plantearter, der er omhyggeligt udvalgt og distribueret for at skabe denne attraktive og frem for alt nyttige grønne facade.

Grøn facade og interiør for et perfekt klima og atmosfære

Naturlig ventilation og zen-stil damme er et perfekt match til bygningens wellness-funktion

I det følgende får du lidt mere indsigt i den imponerende bygning. Tag et kig på de forskellige rum og de planer, der illustrerer den måde, hvorpå luften cirkulerer i bygningen for at sikre et behageligt klima trods tropiske temperaturer. Den grønne facade skaber også en stemning, der ellers kun skabes af indendørs planter. Du føler næsten, at du er midt i naturen og kan slappe af på denne måde. Og måske finder du endda nogle ideer, som du kan grønne din egen væg med. Så hvis du nogensinde planlægger en tur til Vietnam, og mere præcist til Da Nang, er det værd at kigge forbi dette wellness -center og se nærmere på arkitekturen og designet. Og så udnyt tilbuddene og lad dig forkæle!

Takket være de åbne korridorer smelter alle områder jævnt sammen

Den grønne facade på planter skaber et interessant spil af lys og skygge indeni

Teksturerede vægge ser endnu mere effektive ud takket være planternes skygger

Bambus persienner garanterer ekstra privatliv i wellness -centret

Hængende planter pynter interiøret og fungerer som solbeskyttelse for at beskytte mod varmen

Åben og grøn facade for et behageligt klima og ventilation

Original ide om beskyttelse af personlige oplysninger og solbeskyttelse som en løsning i varme, tropiske klimaer

Bygningen med sin grønne facade er omgivet af en stor dam

Det ydre område omkring bygningen ligner en oase med dam og palmer

Den grønne facade om natten med effektiv belysning

Stueetagen plan med indre gårdhave og forskellige værelser

Anden sal med mange værelser til fuldstændig afslapning i den grønne wellness -bygning

Plan illustrerer, hvordan luften i bygningen naturligt cirkulerer

Der anvendes ikke mekanisk eller elektrisk ventilationssystem

Wellnessbygningen med sin grønne facade og paneler fra siden

Designet af MIA Design Studio.

Previous Post
Modulært husdesign til en ferie midt i skoven
Next Post
Balayage brown vs balayage blonde – det store hårfarve spørgsmål