15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Efterårstrends 2020 for mænd: outfits til en stilfuld sæsonstart

Spændende tryk, nye lyse farver og en bred vifte af stoffer: Hvem siger, at herremode er kedeligt? Vi har opsummeret de 10 sejeste efterårstrends 2020 for mænd til dig og forklaret, hvordan du kan implementere dem på en stilfuld måde. Der er noget for enhver smag garanteret. Disse modeller, farver og snit sikrer et modebevidst udseende både på kontoret og på diskoteket.

Efterårstrends 2020 for mænd: rød er sæsonens trendfarve

Efterårstrends 2020 mænd iført røde jakkesæt og frakker

Rød er klart en af ​​trendfarverne i efterårssæsonen. Når det kommer til styling, kræves der dog en vis takt, især når flere farvenuancer kombineres. Mænd, der kan lide at eksperimentere, vender sig til røde fløjlsdragter. Sneakers og en hat med et rutemønster kan effektivt afrunde det sporty, elegante outfit. Trenchcoaten med en lammeskindkrave er modebevidst, men stadig mere subtil. Kampstøvler og sorte jeans fuldender det monokrome look. Den røde denimjakke med patches er mere velegnet til daglig brug. Farvede briller og en baseballkasket passer perfekt til tøjet.

Efterårstrends 2020 til mænd: frakker med kontrollerede mønstre

Efterårstrends 2020 mænds mantal med kontrollerede mønstre

Der er mange plaidmønstre, og det er ligegyldigt, om du vælger den fine glencheck eller vinduet i stort format i efteråret: de er alle trendy. Lange frakker i efterårsfarver som grøn, brun eller rød er særligt populære.For at få overtøjet til at skille sig ud, bæres en trøje eller skjorte i en afdæmpet farve nedenunder. Beklædningen fremstår som sporty og elegant og kan bæres med uldbukser og sneakers.

Efterårstrends 2020 for mænd: jakker og frakker med lammeskind

Efterårstrends 2020 mænds shearlingjakker iført jeans og bukser og kæder

I efteråret er det ikke kun farverne og mønstrene, men også stofferne, der sætter tonen. Korte jakker med lammeskindkraver og for er klart en del af efterårets trends 2020. Der bæres mørke jeans med dem. Tilbehør som halskæder eller tørklæder fuldender effektivt det sportslige, elegante hverdagslook.

Efterårstrends 2020 for mænd: læder til et modebevidst udseende

Efterårstrends 2020 herre iført overdimensionerede læderjakker

Trenchcoat, bæltetaske, bukser og vest: læder er en af ​​klassikerne. I år er vi imidlertid ikke kun afhængige af separate dele, men af ​​læderdragter. For at outfittet ikke ser overbelastet ud, går vi i en trøje i en kontrastfarve eller en skjorte med et tryk. Den perfekte styling til lange gåture eller til kaffe at tage med venner.

Efterårstrends 2020 for mænd: patchwork

Efterårstrends 2020 herrejakker med patchworkmotiver og fotokollager

Har du mange tøj i almindelige farver? Med en quiltet vest eller quiltet jakke med patchwork mønstre kan du give looket det ekstra noget. Udskrifterne ligner en fotokollage og er inspireret af streetmetoden i modemetropolen New York. Du kan også bære casual jeans og hvide sneakers.

Efterårstrends 2020 for mænd: udskrifter

Efterårstrends 2020 mænds jeans og jakker med tatoveringsmotiver

Bukser og jakker med print og digitale tryk på ærmer og ben gør et comeback. Ægte statement -beklædningsgenstande i sig selv, de giver looket et retro touch fra 90’erne. En vis legende er i øjeblikket ikke kun karakteristisk for kvinders, men også for mænds mode. Dem, der vælger det, kan afslutte looket med kæder, iøjnefaldende ringe eller sneakers i 90’ernes stil.

Efterårstrends 2020 for mænd: jakker -modeller

Efterårstrends 2020 iført bomberjakker til mænd eller quiltede jakker ordentligt

I 2020 bliver alle stylingsregler kastet over bord. Fra nu af kan overtøjet også skinne og skinne i løbet af dagen, uanset hvad det kræver. Topperne, der er rigt dekoreret med pailletter, fremhæves af jeans og T-shirts i almindelige farver. Også trendy er fede herrejakker med tryk i efterårsfarver. Lagudseendet bruges her. Umiddelbart ser et outfit som dette kaotisk ud, men det er faktisk et statement -look, der får et koncentreret kig på detaljerne værd.

Efterårstrends 2020 for mænd: overdimensioneret tøj

Efterårstrends 2020 mænd bærer overdimensionerede dragter og frakker og stiltip

Når det kommer til jakkesæt, er det “overdimensionerede” look alt raseri. Tiden er forbi med perfekt skræddersyede dragter. Både blazere og bukser er lidt for løse og giver følelsen af ​​at du har bestilt den forkerte størrelse. Normcore skjorter med et klassisk snit, men i oversize, runde outfittet perfekt af. De sidder løst og sikrer optimal komfort i den hektiske hverdag.

Efterårstrends 2020 for mænd: tweed

Efterårstrends 2020 Herres tweedjakker bærer og stiler ordentligt

Tweed er en af ​​klassikerne. Dens lette struktur kan let kombineres med mønstre. Dette efterår pryder blomster for eksempel ikke kun damesko og støvler, men også herrefrakker. Tweed -blazere eller -frakker kan også lagres perfekt i lag, f.eks. Med en hættetrøje eller en denimskjorte.

I øvrigt er der også efterårstrends for mænd, der ikke længere er så aktuelle som 2019. Disse omfatter f.eks. Reversskjorterne, som var nøglefred i Prada og Dior Men -kollektionerne sidste år. I efteråret danner de scenen for en ny model: silketrøjer. Fra nu af vil skjorter med let glans ikke kun blive brugt på diskoteket. Sammen med enkle bukser danner de et attraktivt ensemble. Stylingen er også perfekt til officielle arrangementer.

En anden modetrend for det kommende 2021, der erobrede modescenen for tre år siden: Den såkaldte brugsstil, dvs. brugbart, behageligt tøj med patchlommer, spænder og lynlåse, blev sidste år erklæret for et absolut must-have. I år lægger designerne dog større vægt på et stilfuldt og sporty-elegant look, og arbejdstøjet passer bare ikke til det. I stedet for en frakke med patch -lommer foretrækker du en monteret læderfrakke med en bæltepose.

Previous Post
Bålopskrifter – Let camping madlavning og tilberedning af lækre måltider
Next Post
14 nemme strækninger for børn (godt før eller efter træning)