15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderne vægure – 11 designermodeller som vægdekorationer

Moderne-Væg-Ur-Design-Lys-Farve-Gul-Sabrina-Fossi

Hvis du vil dekorere din bare væg, har du forskellige muligheder at vælge imellem. Bortset fra hylder, skabe og væg -tatoveringer er stilfulde og moderne vægure også velegnede til dette formål. De er også praktiske, fordi du kan finde ud af tiden med det samme. Uanset om det er i stuen, i køkkenet, i soveværelset, ungdoms- eller børneværelset, men også på badeværelset – der er et passende design og motiv til hvert værelse moderne vægure. Og afhængigt af din interiørstil kan du også få en passende form og farve. Med et stort udvalg kan valget selvfølgelig hurtigt blive en tortur. Men fortvivl ikke, for vi er her for at hjælpe dig. Vi har sammensat en liste over fantastiske designermodeller til moderne vægure. Lad dig inspirere og find en passende model til dig selv.

Moderne vægure – “Vinyl Chronometer” fra Lockengelöt

Moderne vægure-vinyl kronometer-krøllet loddemetal

Læs mere om: Lockengeloet.com

Dette originale ur består af en rekord. De fire tal er smeltet sammen og danner sammen med resten af ​​uret et slankt, moderne design. Hvis du heller ikke kan leve uden musik, er dette stilfulde ur det perfekte symbol for det.

Moderne vægure – Maisons du Monde

Moderne-væg-ure-design-ideer-Maisons-du-Monde

Læs mere om: maisonsdumonde.com

Har du pårørende, der bor i en anden tidszone? Træt af at lave matematik hver gang du vil ringe til hende for ikke at vække hende? Så er dette moderne metalvægur det perfekte valg for dig. Den består faktisk af tre ure, som du kan indstille anderledes. Dette giver dig et overblik over tre forskellige tidspunkter.

Moderne vægure af Sabrina Fossi

Moderne-vægur-Sabrina-Fossi-sort-dial-runde

Læs mere om: sabrinafossi.com

Den minimalistiske stil på dette vægur gør det til noget helt særligt. Mens timerne er angivet med et hul i form af cifre, kræver minutterne lidt fantasi. For at sige det på en anden måde: Det kræver lidt tilvænning. Ikke desto mindre bør det ikke mangle i nogen moderne husstand. Det moderne vægur fås i flere farver.

Moderne vægure med stil

Moderne-vægur-Igor-Vig-dynamisk-effekt

Læs mere om: designyoutrust

Alle ved, hvor hurtigt tiden kan gå. Og det er præcis, hvad dette designerur fra Igor Vig symboliserer. Det er også en påmindelse om, at ingen tid skal spildes. Har du brug for at blive mindet om nu og da? Så hjælper dette moderne vægur dig.

Farverige ting til vuggestuen

moderne-væg-ure-til-børn-retro-stil-Steve-Cambronne

Læs mere på: jebole.com

Børneværelset skal altid være så farverigt og muntert som muligt. Af denne grund bør væguret også vælges i overensstemmelse hermed. De usædvanlige modeller af Steve Cambronne er perfekte til dette. Designeren leger med former og farver og skaber originale og moderne vægure i retrostil.

Moderne vægure – italiensk design

dekorative-væg-ure-funky-spaghetti-dampende-cuppa-Tid-til-te-ARTI- & amp; -MESTIERI

Læs mere om: jazzitupinteriors.co.uk

De dels minimalistiske, dels romantiske modeller til moderne vægure fra Arti & Mestieri -ure er ekstremt effektive og imponerer med deres flotte former og designs. Med et ur af dette mærke får du den perfekte dekoration til din væg, hvad enten det er i stuen eller soveværelset.

moderne ure-Denver-Sitter-vægure-Arti-Mestieri

Moderne spiralvægur fra Zeeshaan

Zeeshaan-Dimante-spiral-vægur-sort-hvid

Læs mere om: snapdeal.com

Et fantastisk design i en elegant sort farve synes at være det vigtigste her, og tiden vises i øvrigt også. Denne model er et godt eksempel på, hvilken dekorativ effekt et ur kan have.

Moderne vægure – “Harmony” vægur

Harmoni-Design-Ur-Væg-Ur-Dekorative-Glamour-Ure

Romantisk og ganske enkelt smart! Selv med dette design fra Glamour Clocks kan du hurtigt glemme, at det ikke bare er en dekoration, men et ur. Blomstermotiverne gør dem perfekte til ethvert værelse i lejligheden. Hvis du ikke har plads til et vægur, kan du hurtigt frigøre et til dette moderne vægur.

Moderne vægure – Catena vægur

Catena-vægur-med-pendul-moderne-levende-tilbehør

Læs mere om: minimalissimo.com

Dette er bestemt et design af en anden art. Det originale vægur består af en cykelkæde, som cifrene er knyttet til. Med dette ur bliver læsning af tiden en reel udfordring, som alle kan lide at møde og aldrig er kedelige.

Moderne vægure – vægkunst med ur

vægmaleri-med-ur-stue-dekoration-ideer

Læs mere om: wellyness.de

Kan du lide moderne vægmalerier, men du vil ikke undvære et moderne vægur, men du har ikke plads til begge dele? Vælg derefter blot en model, der kombinerer begge dele. Du har mulighed for at bruge et motiv efter eget valg som accent til stuen. Derudover er der ingen risiko for at miste tiden af ​​syne, mens man ser på billedet. Virkelig praktisk, det tror du ikke?

Moderne vægur i træ

Moderne vægur i træ, rektangulært design

Læs mere om: homeworkshop.com

Et stykke træ behøver slet ikke at være kedeligt. På den ene side giver træet en hyggelig atmosfære, især i en mørkere farve. På den anden side kan det krydres med et par accenter, som det er tilfældet med denne model. Designet af en elegant træplade og tilsyneladende flydende rektangler er takket være “A Stroke of Genius”. Du kan også sagtens lave denne variant selv derhjemme.

Er dette udvalg af vægure ikke nok til dig? Så tag et kig på denne artikel for moderne vægure.

Previous Post
Moderne hovedkvarter for verdensberømte virksomheder med sejt kontordesign
Next Post
Rekordfyrværkeri i Dubai nytårsaften 2013 kostede 4,4 millioner euro