15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderne kunst fra Frankrig – original lampe af Mathieu Lehanneur

Interessant designer-lampe-imiterende sæbebobler

Vi præsenterer dig et originalt eksempel på moderne kunst fra Frankrig – den innovative lampe S.M.O.K.E. af Mathieu Lehanneur. Lampen er specielt designet til Carpenter’s Workshop Gallery på Pavilion of Art & Design New York designet i 2009 og repræsenterer en interessant sammensætning af glas.Det er kendetegnet ved et innovativt koncept og legende, elegante former.

Eksempel på moderne kunst designer lampe

Røg designer bordlampe

Det innovative projekt fra franskmændene blev præcist håndlavet. Trods alt byder hans kreative ideer på et nyt perspektiv for moderne kunst. Glas spiller hovedrollen i hans værker, da det er et specielt materiale, der kan modelleres. Den originale lampe, der i øvrigt bærer navnet S.M.O.K.E, repræsenterer en smagfuld symbiose af originalitet og funktion Det iøjnefaldende design ligner en lysskulptur, der efterligner en sky af røg og sæbebobler og er monteret på en alabastfod.

Moderne kunst appellerer til miljøbevidst tænkning og adfærd

Moderne lampe-røg design

Den talentfulde franske arkitekt, indretningsarkitekt og designer Mathieu Lehanneur, der ofte arbejder med forskere og udforsker videnskabens grænser, ville med dette projekt indgå en personlig forpligtelse til miljødesign og sætte det aktuelle emne luftforurening tilbage i rampelyset gennem sit arbejde. Den elegante lampe kaldes moderne kunst bliver hurtigt et højdepunkt i ethvert interiør. Hun ser indbydende og fantastisk ud. Kunstneren er ofte bestilt af eksklusive mærkefirmaer til vigtige begivenheder og skaber vidunderlige dekorationer og tilbehør.

Fotos af David Brook

Moderne iøjnefaldende lampe

Røg gulvlampe design

Designer lampe monteret på et alabast fundament

Lampedesign moderne kunst røglampe

Moderne lampe, der ligner en skulptur

Moderne røg i lampedesign

Lampe med albastfod

Moderne albastfundament i lampedesign

Der bruges sort glas

lampedesign Mathieu Lehanneur

Innovativt design af Mathieu Lehanneur

Designer lampe-Mathieu Lehanneur

Previous Post
Børneværelsesmøbler – vælg møblerne
Next Post
50 wallsticker -ideer til dit interiør