15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Funky porcelænsservice med farvede håndtag – I -Wares af Seletti

porcelæn te sæt i-wares seletti klassiske dekorationer farvede håndtag

Seletti er en italiensk producent af fede designobjekter, der giver det klassiske look et interessant twist. Deres produktsortiment strækker sig fra møbler og service til praktiske pyntegenstande. Det her Servering af porcelæn te bærer navnet i-Wares og er en funky genfortolkning af det klassiske tebordssæt. Accenten i dette design er håndtaget, der kommer i meget fluorescerende farver som grøn, orange, blå, pink og gul. Samlingen indeholder i-tekanden, i-sukkerskålen og forskellige kopper: i-kaffe til espresso, i-te til te og i-krus til varme drikke såsom latte macchiato, cappuccino osv..

Servering af porcelæn med et farvet twist

porcelæn te servise sæt moderne funky i-wares seletti

Tekanden og sukkerskålen har gule håndtag, mens alle andre små og store kopper har håndtag i alle ovenstående farver. De ser godt ud både som sæt og individuelt. Hver kop har sin egen personlighed og charme. Da de kommer i smukke individuelle æsker, kan de også være gode gaver.

Servering af porcelæn med smukke klassiske dekorationer

porcelæn te sæt i-wares seletti hvide kopper tekande gule håndtag

  Kaffe- og tekopperne har også underkopper og en lille ske, der holder det Servering af porcelæn te komplementere pænt. Da sættet er lavet af kraftigt porcelæn, er der en flot kontrast mellem de sarte reliefdekorationer og koppernes faktiske vægt. Når du løfter en kop, er dens vægt uventet og overraskende.

Kaffekopper med farvede håndtag

porcelæn te sæt farvede håndtag farvet i-wares seletti

tekanden med et gult håndtag  

klassisk porcelæn tekande omfortolket gult håndtag

de farvestrålende håndtag er ægte iøjnefaldende

porcelæn te sæt i-wares seletti farverigt malede håndtag dekorationer

farvepaletten til kopperneiwares collection krus klassiske dekorationer porcelænsfarvede håndtag funky porcelæn te sæt moderne twist i-wares seletti

Previous Post
Opel Adam – Mærket frigiver en anden variant
Next Post
20 lækre kaffedrikke, du bør prøve