15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Interaktiv kunstinstallation – medier og lys kunst på elastan

Interaktiv kunstinstallation lichtspiel aaron sherwood

På trods af hvad du måske tror, ​​rækker fordelene ved elastan langt ud over dine trofaste yogabukser. Tror du ikke på os? Tjek det her interaktiv kunstinstallation fra mediekunstneren Aaron Sherwood. I samarbejde med Mike Allison skabte Sherwood “Firewall” – en installation, der er afhængig af det elastiske materiale. Elastanen fungerer som en membran, og den reagerer på seerens berøring.

Interaktiv kunstinstallation med medieteknologier

aaron sherwood light art media installation

Sherwood blev inspireret af sit arbejde med et andet stykke – et design til et gæstespil som en spinnende tiger (med hovedrollen i Kiori Kawai) med titlen Mizalu. det interaktiv kunstinstallation  fortæller om død og virkelighed ved at skabe en uforklarlig, ubrydelig membran mellem de to niveauer. Danserne i forestillingen presser sig ind i elastanen foran den modsatte side af publikum og efterligner de ukendte oplevelser mellem liv og død.

Interaktiv kunstinstallation af Aaron Sherwood

medieinstallation light art firewall aaron sherwood

Firewallen blev oprettet ved hjælp af medieteknologier som Processing, Max / MSP, Arduino og Kinect kamera. Afhængigt af dybden genereres tilsvarende toner ved at stykket reagerer på berøring af brugeren med visualisering og musik. Musikken bremser og fremskynder. det interaktiv kunstinstallation har også evnen til at blive rolig eller aggressiv med kun en switch.

   Interaktiv medieinstallation musik visualisering dybdeVisualisering afhængig af dybdenaaron sherwood firewall medieteknologi 

Previous Post
Enfamiliehus med glasfacade – arkitektur inspireret af 60’erne
Next Post
Fokus hængende pejs med lav miljøpåvirkning