15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mercedes-Benz surfbræt til Garrett McNamara lavet af kork

Mercedes-Benz surfbræt

Igen har Mercedes designstudie udviklet et surfbræt til surferen Garrett McNamara. Denne gang er den udelukkende lavet af portugisisk kork. Den berømte surfer har titlen for at surfe på den største bølge i Nazaré i Portugal. Han brugte også Mercedes -surfbrætter under en storm i 2013 til at køre enorme bølger med 62,4 km / t. Og til dette formål den nye Mercedes-Benz surfbræt tjen – også med den skulle de største bølger i verden erobres. Mercedes designstudie arbejdede sammen med Corticeira Amorim Cork Composites til produktionen. Du kan se nærmere på det imponerende design i denne artikel.

Mercedes-Benz surfbræt

Surfbræt lavet af-portugisisk-kork-træ

Som du måske husker, er det ikke første gang, Mercedes har udviklet et surfbræt til den berømte surfer McNamara. I 2013 blev det oprettet i samarbejde med BBDO Portugal den berømte tavle “Sølvens pil”. Til det nye projekt blev der kun brugt kork, som blev leveret af et firma med base i Portugal og faktisk bruges til produktion af propper. Til den nye model siger Garrett McNamara: ”Da Portugal er den største producent af kork, giver det kun mening at bruge dette materiale til at lave et højtydende surfbræt til surfing i Nazaré. Når vi surfer på store bølger, har vi brug for et fleksibelt surfbræt, der stadig er stabilt nok til ikke at gå i stykker. “

Mercedes -Benz surfbræt – et kig på korkproduktionen

hånden-arbejde-over-surfbrættet

I øvrigt var ikke alt korken malet med maling under forarbejdning og design. Pladen har en gennemsigtig belægning på siderne, takket være at materialet forbliver synligt. Men tag et kig selv:

Den sporty model er dannet

Design-Mercedes-Benz-of-the-surfboard

“Havets sølvpil” fra 2013

Design surfbræt opsat

Previous Post
Skab et paradis i din lille have
Next Post
Fitness derhjemme: hvilket udstyr har du brug for til en god hjemmetræning?