15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Møbler fremstillet af flydele – unikt MotoTable

Flydele metal møbler stykker blå

Har du nogensinde undret dig over, hvad der skete med de gamle fly? Det californiske firma MotoArt har et svar – for at bevare berømmelsen af ​​ikoniske fly bygger de møbler af flydeler. Vi vil introducere dig til tabellerne fra samlingen i denne artikel.

Møbler fremstillet af flydele til indretning i industriel stil

Møbler smukt design kontorindretning flydele

Møbelproducenten MotoArt bringe funktionalitet og historie sammen – og kombiner forskellige flydeler i en ny eklektisk møbelsamling. Hendes kærlighed til fly kan tydeligt mærkes i designen af ​​møblerne fremstillet af flydele. De søger specifikt efter gamle dele og genbruger dem med succes – en flyvinge bliver til et bord eller en seng, en bombe bliver til et akvarium eller en lampe. C-119-designet blev bygget af dele af et fly, der blev brugt i USA-Vietnam-krigen. Arbejdet ved skrivebordet varede mere end 120 timer.

Moderne møbler lavet af flydele med et køligt design

Dele skrivebord design metal møbler

DC-9 bordet er lavet af plexiglas, træ og metal. Flyet med samme navn blev bygget i 1960. Modellen flyver stadig i disse dage – og bringer passagerer hurtigt til deres destination. B-25 bordet blev bygget af dele af et bombefly fra anden verdenskrig. Den stabile krop giver bordet ekstra stabilitet. Alle virksomhedens møbler til flydele er innovative og matcher perfekt den moderne indretning. De er gode til minimalistiske såvel som eklektiske og industrielle møbler og kan bedst kombineres med metalstole. Disse borde tiltrækker opmærksomhed med deres stærke farver og interessante detaljer. De er alle specialfremstillede og tilbydes i begrænsede serier.

Metalbord fremstillet af gamle flydele

Flydele industrielle smarte B 25 bombefly

Flydele bruges til møbelkonstruktion

Fly dele møbler B 25 bord metal stel

 Bord fremstillet af DC-9 flydele

Flydele dele design metal møbler kontor

C -119 – moderne bord til kontoret

Previous Post
Interiør af træ og beton – Hyggeligt hus i Bayern
Next Post
Enkle og velsmagende starteropskrifter til enhver lejlighed