15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Samspillet mellem flydeglas og beton: nye skulpturer af Ben Young

Float glas blå skulptur beton havbund

Kunstner Ben Youngs seneste kollektion er fantastisk som altid. Hans kreationer fortæller fortsat om skønheden i det klare blå hav. Dette er den vigtigste inspirationskilde for ham, da han voksede op i den rolige Bay of Plenty -region på New Zealands nordkyst. Kunstneren skildrer havlandskaberne særligt realistisk ved hjælp af turkisblåt flydeglas. Flotglaspladerne er placeret på betonstenformationer og dekoreret med små figurer.

Float glasskulpturer ocean beton kyst messing figurer

Hvert stykke starter som en 2D-tegning og samles derefter omhyggeligt fra lag af håndskårne glasplader til en stor 3D-skulptur. Lagene af glas lamineres derefter for at skabe en solid, glat overflade. Det ligner et øjebliksbillede af havet. Nogle af Youngs nyere kunstværker er placeret på en geometrisk ramme i rustfrit stål, mens andre kan hænges og formidle en følelse af lethed. Elementerne i rustfrit stål kontrasterer smukt med de former, der er inspireret af naturen.

Skulptur hængende flydeglas havlys tårnfigur

Young kan lide at lege med modsætninger og finder det beundringsværdigt, at du kan skabe sådanne naturlige former af et massivt materiale som flydeglas. Hans glasskulpturer efterligner den glitrende, solbelyste havoverflade og gletsjerne, der fortryller os med deres stenede, ru overflade.

Skulptur flyde glas grønlig betonkyst

Belysningen spiller en stor rolle i præsentationen af ​​bedrifterne. Når det grønlige flydeglas lyser nedenfra, reflekterer det lyset på en smuk måde. Det giver en illusion om, at stykket kommer til live. Kunstneren håber, at seerne kan forestille sig hans værker som noget levende, der skaber illusionen af ​​rum, bevægelse og dybde.

Messing fyrtårn flyde glasbeton

Floatglasskulpturerne er ofte prydet med små messingfigurer af sejlbåde og opdagelsesrejsende. De fortæller historier om marine eventyr. I sin seneste serie ser messingfyrtårne ​​ned på iskolde gletschere, skibe sejler gennem rislende bølger eller ensomme menneskeskikkelser står på kysten, kigger på vandet og forbliver tavse.

Skulptur flyde glas turkisblå messing sejlbåd

Skulpturglas havbølger rustfrit stål ring hængende

Havbundssamspil af let floatglas

Float glas turkisblåt hav beton shore

Float glas beton skulptur ocean kysten

Beton i rustfrit stål flyde glasskulptur havdybder

Skulptur float glas blå beton stel af rustfrit stål

Skulptur Havdybde Betonbro Ensomhed

Tjek alle Ben Youngs projekter dets officielle websted

Previous Post
Modulært husdesign til en ferie midt i skoven
Next Post
Fuldkropstræning + kardio – den trendy pund fitness træning