15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Designer træ kufferter og bagage – innovative luksus rejsetasker i retro stil

Bagagevogn med hjul som designertræskuffert til ferie eller som flybagage

Firmaet Charles Simon, inspireret af luftfartsteknologi, skabte kasseformet, praktisk bagage og designertræskasser. De to venner fra universitetet designede denne serie af stift, canadisk, træ og læder. Charles Tremblay og Simon Maltais, der tidligere var rumfartsingeniører, grundlagde virksomheden i Montreal i 2014. De to mødtes som ingeniørstuderende på École de Technologie Supérieure i Montreal og skabte efter mange års erfaring kollektionen i samarbejde med den lokale industridesigner Pascal Godin.

Designer trækasse med et koncept

blå okseskind som et lag af designertræskasse med aluminiumshåndtag

Målet var at skabe minimalistiske designer træ kufferter og bagage med holdbare og lette materialer, der er almindelige inden for luftfart. Disse omfatter carbonfibre, der udgør denne robuste, rektangulære skal, samt hængsler og håndtag i anodiseret aluminium.

designer trækasse af charles simon aviation inspireret af ingeniører

Modellerne er fuldt udstyret med udtrækkelige håndtag og hjul. Det lange venskab og det instinktive behov for at skabe noget har fået iværksætterne til at genforene.

to venner fra universitetets luftingeniører charles simon grundlægger

Respekten for deres canadiske oprindelse og deres karriere som ingeniører har derfor dybt formet mærket. Charles Simons bagage er pakket ind i læder og beklædt på to sider med canadisk kirsebærtræ. Disse paneler er lavet af træstammer, der blev nedsænket i Canadas vandveje for over hundrede år siden. Samlingen indeholder 30-liters håndbagage Bonaventure, Rupert håndbagage og en dokumentmappe kaldet Mackenzie.

Kombiner moderne med klassiker

Versioner og modeller af mapper og kufferter af træ med aluminiumshåndtag

De to venner opkaldte hver designer trækasse efter floder i Canada. Bonaventure-floden er kendt for sit krystalklare vand og fluefiskeri i verdensklasse, mens Rupert-floden er en af ​​de største floder i Quebec. Mackenzie -floden er derfor en af ​​de længste i Canada. Floden blev opkaldt efter den skotske opdagelsesrejsende fra det 18. århundrede Alexander Mackenzie.

mand holder designer træ kuffert i blåt med aluminium håndtag

Kohuden kommer fra Carriat, et fransk familieejet garveri, der blev grundlagt i 1927 og arbejder med modehuse som Dior og Hermès. Louis Vuitton og Marc Newson lancerer samlingen. Læderet fås i forskellige nuancer, herunder lyseblå, marineblå, grå og sort. Dette valg gælder også for Canadas vand.

interiør af designer træhus innovativt og stilfuldt

Hvert stykke af designertræskufferten eller vognen af ​​Charles Simon kan laves på bestilling af ingeniørerne og individuelt designet med ekstra elementer. Hundredvis af læder- og indvendige stoffarver er også tilgængelige med en overflod af indvendigt stof fra det italienske mærke Alcantara. Ydersiden er lavet af ahorn eller kirsebærtræ og er kombineret med et okseskind.set fra siden med aftageligt håndtag i trævogn med hjul

Så bagagen ligner næsten en milliardærs skræddersyede højttaler, indtil du kigger nærmere på og mærker de springende hjul og aluminiumshåndtag. Brikkerne afrundes også med en gravering med et serienummer, der er unikt for ejeren. Andre designs omfatter en hardshell vogn af japansk designstudie Nendo og en farverig duffle-stil samling til Louis Vuitton af den australske industridesigner Marc Newson.

Previous Post
Bålopskrifter – Let camping madlavning og tilberedning af lækre måltider
Next Post
14 nemme strækninger for børn (godt før eller efter træning)