15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Eksklusiv moderne bolig med en kunstnerisk flair

af Fernanda Marques Arquitetos Associados

spændende-interiør-design-lejlighed-malibu

Malibu Residence er en stor to -etagers lejlighed i solrige Malibu, Californien. Oprettet af Sao Paolo-baserede studie Fernanda Marques Arquitetos Associados, det imponerende moderne bolig står for stil og luksus, skabt gennem moderne funktioner og forstærket med et kunstnerisk præg. Dens hovedidé er at undslippe det sædvanlige og introducere den innovation, der skaber en anden slags miljø gennem moderne teknologi.

Moderne bolig i Malibu

moderne-lejlighed-malibu-interiør

Den to-etagers moderne bolig tilbyder masser af boligareal til at opfylde alle beboernes behov. Møblerne og den kunstneriske udsmykning spiller en særlig rolle i den moderne designbolig. Hvert stykke er unikt og afbalanceret med rummets størrelse og resten af ​​elementerne. Designet domineres af italienske møbler i fløjl, læder, glas og metal. Dekorationen er farverig, frisk og fylder det hele med energi og farve.

Unik Guitarsamling – Malibu Residence

unik-guitar-samling-malibu-bolig

Den nederste etage af moderne bolig består af et åbent rum, der omfatter alle funktioner i et opholdsrum. Der er et gourmetkøkken forbundet til spisestuen, som igen åbner ud til stuen. Stuen forbinder til et medierum og det store poolområde i den anden ende af lejligheden. Værelserne er let tilgængelige med en moderne glastrappe og elevator. Det vigtigste punkt er at skabe en enkelt rumfornemmelse, der flyder udenfor gennem de store vinduer på hver side.

Moderne bolig – vægdekoration i medielokalet

moderne-bolig-malibu-væg-dekoration

Den øverste etage af moderne bolig omfatter soveområdet, hjemmebiografen og motionsrummet. Master -suiten og soveværelset har en særlig udsigt over poolområdet, som synes at være den mest imponerende del af det seje design. Poolen har glasvægge, der tilbyder en betagende undersøisk udsigt udefra. Belysningen er også meget effektiv og oversvømmer gennem tre store vinduer indrammet af frodigt grønt. Det er et lille indendørs paradis i den moderne bolig.

Af K.H. Christova

Unik glastrappe i den moderne Malibu -bolig

unikke glas trapper

minimalistisk køkkendesign i en moderne lejlighed

minimalistisk-køkken-design-malibu-Residenz

Orange accenter i stuen

orange-dekoration-stue

Eksklusiv lejlighed med kunstnerisk flair

eksklusiv-lejlighed-kunstnerisk flair

Usædvanlig lysekrone i lilla

malibu-residence-lysekrone-violet

Farverig dekoration i stuen

farverig-dekoration-stue

Fantastisk indendørs glas pool

fantastisk-indendørs-pool-glas-malibu-bolig

Moderne betonbolig i kolonistil integrerer gamle murruiner

Previous Post
Moderne køkkenindretning til enhver smag