15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Fantastisk moderne boligrenovering fra KNQ Associates

fantastisk renovering af lejligheden

I denne artikel kan du nyde en frisk, stilfuld makeover af en lille Singapore -lejlighed. Designerne af denne vidunderlige moderne renovering af lejligheder er Singapore-baserede studie KNQ Associates, der mente, at rummet ikke kun skulle renoveres, men også forynges. Efter dette ideal er det lykkedes designerne at skabe et virkelig unikt moderne interiørdesign, der er inspireret af dens ejer og hans egen personlighed.

Hvid og lyseblå i designordningen – lille lejlighed i Singapore

hvid-blå-design-ordning-moderne-lejlighed

det moderne renovering af lejligheder i Singapore er et projekt designet til en succesrig kvinde og hendes mor. De bor sammen i den 51 kvm / 550 kvm lejlighed og beslutter, at stedet har brug for en komplet make-over. Efter at have mødt kunden udvikler designerne et design, der matcher deres karakter. Som følge heraf er den enkle etværelses lejlighed omdannet til et køligt, elegant gemmested for de moderne damer.

Fantastisk farvekombination i den lille lejlighed

hvid-blå-design-ordning-lille-lejlighed

Hovedfarven i moderne renovering af lejligheder er hvid. De hvide vægge og lofter skaber en følelse af mere plads og introducerer et rent, lyst udtryk til stuen. De forskellige rum har stærke farve accenter for at tilføre livlighed og energi til designet. De åbne stue- og spisestueområder og køkkenet er livfuldt med intense azurblå elementer. Soveværelset har også farvestrålende overflader af blød lyseblå og varmbrun. Møblerne til moderne renovering af lejligheder, bruges i alle rum, er minimalistiske med rene linjer og materialer. Frem for alt er de hvide, hvilket fuldender det overordnede billede af designet. Yderligere lagerplads tilføjes til værelserne, og opholdsrummene er organiseret, så de to damer har deres eget privatliv. Med meget stil og omtanke er det lykkedes KNQ Associates at skabe en smuk og funktionel moderne renovering af lejligheder at skabe, i harmoni med kundernes livsstil og præferencer.

af K.H. Christova

Hvid – blå farvepalet – idé til stue design

hvid-blå-design-stue-design-idé

Moderne stuen møbler

stue-møbler-design-lille-lejlighed

Interessant fjernsynsramme

innovativ-væg-hylde-tv-ramme

Hvidt køkkendesign

hvidt køkkendesign

Glastatovering i det hvide renoverede køkken

glas-tatovering-hvidt-køkken

Rekreationsområde – lille lejlighed i Singapore

rekreationsområde-lille-lejlighed-singapore

indvendig-lille-lejlighed

Idé til garderobepynt

idé til garderobeindretning

Indbyggede skabe

hvid-opbevaring-systemer-lille-lejlighed

fantastisk renovering af lejligheden

Previous Post
Moderne køkkenindretning til enhver smag