15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

NYC designer lejlighed fra Indi Interiors kombinerer kunst med modernitet

nedhængt loft ideer stue hjem tekstiler lejlighed indi-interiører

Har du nogensinde spurgt dig selv, om dit livsmiljø virkelig har indflydelse på dit liv? Hvis det ikke var for det, havde Feng Shui -kunsten måske slet ikke udviklet sig. At føle sig godt hjemme er en vigtig forudsætning for vores private og professionelle liv, det mener den unge amerikanske indretningsarkitekt Brandi Becker fra Indi Interiors. Selvom det ikke ligefrem var i overensstemmelse med de Feng Shui -principper, hun designede Designer lejlighed i NYC har tydeligvis en meget specifik effekt på os som seere – det inviterer dig til at leve komfortabelt.

Park Avenue Designer lejlighed

nyc designer lejlighed hjørnesofasæt gulvhynder indi-interiør

De farvekombinationer, der oplader rummet med positiv energi, er smart udvalgt af designeren. Mørkt og lyst, varmt og koldt, glat og struktureret fuldender billedet af kontrasterne og bidrager til et spændende bomiljø. Den betagende udsigt over byen, som Designer lejlighed tilbud.

Trends i hjemmet

design lejlighed-nyc soveværelse-sengetæppe -farverigt vægdesign

Hjemlige tekstiler inviterer dig til at blive hængende. Nogle rumvægge er overdådigt indrettede, men med stor sans for design. Den unikke atmosfære suppleres med hyggelige loungemøbler og sofasæt. Praktisk og pladsbesparende design af køkkenet går præcist til de særlige træk ved en moderne bylejlighed. De nuværende farvenuancer og dekorationer får et smil på læben. En eklektisk blanding af stilarter eller en unik kombination – det er op til dig.

Almindelige hvide vægge i kontrast til stærkt farvede tekstiler

Gulv til loft læder seng levende ideer armatur design soveværelse hvide vægge

Designstudie Indi Interiors blev grundlagt i 2008 af Brandi Becker. Efter eksamen fra New York School of Interior Design fik hun over 5 års erfaring som indretningsarkitektassistent i Californien og NYC. Gennem sit samarbejde med disse fagfolk blev Becker opmuntret til at arbejde med projekter, der positivt påvirker den personlige og faglige udvikling af andre mennesker. Indretningsarkitekten mener, at hendes indretning kan inspirere mennesker.

Soveværelsesmøbler – harmonisk afbalanceret

Hvide soveværelse ideer Rustik sovesofa park-avenue

Stue opholdsområde – hyggeligt og sikkert

ideer til indretning af lejlighed-NYC møbelsæt i sortlakeret træ

Stue blanding af stilarter

opsat hyggelig lejlighed-moderne væg kunst-pejs indbyggede sofamøbler

Praktisk indrettet køkken

hjem design tendenser lejlighed ideer udstyret køkken opholdsområde trægulve

Skillevæg i gangen

Lejlighed rumdeler-integrerede ideer, der dekorerer gangen

Previous Post
Moderne køkkenindretning til enhver smag