15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Trægulve i forskellige typer

vidunderlig-ordre-parketgulv

Det massive parket er en af ​​de dyreste belægningstyper. Den sælges malet og ubehandlet. I det andet tilfælde antages det, at lakken påføres efter lægning. Leverandører tilbyder massivt træ, fremstillet af “lokale” træer, samt eksotiske muligheder. Andre kendte navne, såsom valnød og mahogni, hører også til kategorien dyre skove.

Trægulve – massivt parketgulv med dekoration i soveværelset

massivt parketgulv dekoration soveværelse

Massiv parket som trægulv er lavet af aske, eg, lærk, bøg og andre træer. Omkostningerne ved massiv parket er i området omkring $ 600 til $ 6.000, afhængigt af træsort, kvalitet og udførelse. Det er meget effektivt, behageligt, miljøvenligt materiale og ser meget imponerende ud i interiøret. Desuden tilbyder træet økologisk renlighed i lejligheden, fordi det er naturligt i sammensætningen. Ulemperne ved massivt træplanker inkluderer den relative blødhed af brættet (dvs. modtagelighed for fejl) og en høj pris.

lakeret mørkt massivt parketgulv – Træ – gulve

mørk-massiv-parket-gulv-lakeret

Hvis træpladens længde er mindre end en meter lang og 10 cm bred, kaldes dette parket. Massivt træ gulvbrædder er normalt billigere. Parketten ser meget flot og behagelig ud og har typiske egenskaber af massivt træ. Derudover tilbyder parketten Træ – gulve endnu mere mulighed for designideer. Især parketten tilbyder en række forskellige mønstre og mosaikker, men er vanskelig at rengøre. Omkostningerne ved parketten er fra 1000 til 5000 dollars pr. M2.

Parketgulv

parketgulv-trægulve

At Laminat er en naturlig Træ – gulve, selvom det øverste lag er lavet af syntetiske materialer. Laminatgulve er et genbrugspresset træplade med god slidstyrke. Laminat betragtes som det permanente trægulv. Laminatgulve er vokset hurtigt i popularitet i de seneste år, det er bredt tilgængeligt på markedet og er i god efterspørgsel. Dækningen efterligner normalt materialets naturlige tekstur: parket eller massivt træ og undertiden marmor eller andre dekorative stengulve. Farvet laminat er også for nylig blevet udviklet, hvilket har udvidet valget af yderligere farver og mønstre. Ulempen ved laminatgulve er, at der ifølge eksperter kan dannes et elektrostatisk felt i rummet. Eksperter mener dog, at det kan lade sig gøre, hvis omslaget ikke er købt fra markedet og ikke har et overensstemmelsescertifikat.

stue-mørkt-laminat-gulv

farvet parketgulv

farvet parketgulv

Massiv parket – mørkt trægulv

massivt parket-mørkt trægulv

autentisk atmosfære med parketgulv

autentisk-atmosfære-parketgulv

Parketgulv – firkantet mønster

parket-gulv-firkantet-mønster

parketgulv undersøgelse

stue parketgulv

mørkt massivt parket i køkkenet

    mørkt-massivt parket-køkken

Stue med massiv parket – mørk 

stue-massiv parket-mørk

Gang med lyst gulv – laminat

gang-lys-gulv-laminat

stue-laminat-gulve-lyse

Previous Post
Det innovative 3-formede rumdelersystem
Next Post
Design en hyggelig tagterrasse – møbleringsløsninger fra Dedon