15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Luftvarmepumpe sænker varmeudgifter – oversigt over systemet

Varmesystem varmepumpe design

det Luftvarmepumpe har vundet popularitet for nylig. Den økonomiske krise og mangel på ressourcer har fået mange mennesker til at lede efter alternativer til opvarmning. En varmepumpe tager energi fra luften og er derfor en miljøvenlig variant, der sænker CO2 -udledningen og sparer energiomkostninger. Vi præsenterer dig systemet med Daikin, der tilbyder komplette løsninger til opvarmning og varmt vand.

Hvordan fungerer et luftvarmepumpesystem

Varmepumpe solenergi skitse funktionalitet forklaret

det Luftvarmepumpe er en effektiv alt-i-en-løsning, der opvarmer hele huset og producerer varmt vand. En varmepumpe kan udtrække energi fra udeluften eller arbejde med solenergi. I dette tilfælde bruger solfangerne solenergi og fortsætter med at reducere energiomkostningerne. Altherma kan generere mellem 3kW og 5kW varme med 1kW strømforbrug. Som følge heraf reduceres skadelige CO2 -emissioner med over 57% i forhold til olieopvarmningssystemer og med over 28% i forhold til gasvarmesystemer. Daikin -systemet kan fuldstændigt styre klimaet i dit hjem – der findes forskellige versioner, der kombinerer varme, køling og ventilation.

Luftvarmepumpe – oversigt over varianterne

System system skitse oversigt luft varmepumpe

Der er tre varianter af varmesystemer med luftvarmepumper.

Den første mulighed er Luftvarmepumpe ved lave temperaturer kombineret med en udendørs enhed. Dette system er ekstremt vejrbestandigt og kan endda modstå den kolde vinter uden problemer. En stille indendørsenhed opvarmer vandet til husstanden. Dette system er velegnet til nye bygninger eller bygninger med god isolering, og kan både varme og afkøle. Uanset om radiatorer, forskellige konvektorer eller gulvvarme – dette afhænger af personlige præferencer.

Den anden variant er en monoblok bestående af en udendørs enhed. En indendørs vandopsamler er forbundet til udendørsenheden med vandrør. Køling, opvarmning og varmtvandsproduktion er også mulig her.

Den tredje mulighed består af et ydre legeme, hvortil flere klimaanlæg er tilsluttet. Systemet gør det muligt at styre temperaturen i hvert enkelt rum. Et stort udvalg af gulv- og væggenheder tilbyder praktiske løsninger til alle rum.

Varmt brugsvand

Varmepumpekedler opvarmer dit hjem

En af luftvarmepumpens største fordele er, at den let kan levere varmt brugsvand op til 750C. Takket være den enkle montering kan der også spares omkostninger til vedligeholdelsesarbejde – op til 33% i forhold til gasopvarmning.

Luftvarmepumpe kontra geotermiske pumper

Ydre krop indre krop varmesystem luft

Sammenlignet med de geotermiske pumper er Luftvarmepumpe en klar fordel – det er en miljøvenlig løsning. Varmesystemet med varmepumpe har tre komponenter – ydre krop, indre krop og kedel / på billedet ovenfor /. Den enkle samling af disse elementer og de lave vedligeholdelsesomkostninger er et ekstra plus.

Previous Post
35 moderne køkkendesignideer fra Valcucine
Next Post
15 ideer til haveborddesign fra forskellige materialer