15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Blanding af gammelt og nyt ved indretning – lejlighed i Italien fra 1400 -tallet

Gammelt og nyt -indretning-levende-stil-blanding-stue-køkken-pejs-træ

Dette hjem er en perfekt blanding af gammelt og nyt. Projektet blev realiseret af Archiplan Studio i 2012, og bygningen ligger i Mantua, Italien. Det stammer dog fra 1400 -tallet, og du kan kalde det et rigtigt monument. Af denne grund ønskede husejerne at beholde så mange autentiske detaljer som muligt fra det originale interiør under renoveringen, at restaurere eller røre lidt. Loftet i alle rum er det originale fra dengang. Andre accenter, såsom træbjælker og mursten og murstensvægge, behandles kun overfladisk med moderne materialer, så de holder længere og ikke bliver beskadiget over tid, hvis boligarealerne virkelig bruges. I projektet er det simpelthen vidunderligt at se, hvordan de moderne møbler og de ældre detaljer i datidens byggemetode forsigtigt smelter sammen og skaber en harmonisk livsstil.

Bland gammelt og nyt ved opsætning

Gammelt og nyt -indretning-levende-stil-blanding-minimalistisk-køkken

Køkkenet er delvist åbent, så en dør mangler, men er i et separat rum ved siden af ​​stuen. Det er indrettet i lyse, behagelige toner, ligesom hele lejligheden selv. Fra gulv til vægge til loft er alt designet i creme og hvidt. Det samme parketgulv er lagt i alle rum undtagen badeværelset. Parketten er groft slebet og lagt i et sildebensmønster. Meget lignende nuancer er valgt til møblerne med accenter i kontrastfarver eller materialer. I køkkenet er dette køkkenøen lavet af marmor, de indbyggede køkkenmaskiner i børstet rustfrit stål og køkkenfronterne i lys højglans.

Gammel og ny -indretning-levende-stil-blanding-stue-

Stuen er rummelig og designet på en minimalistisk måde. Når mindre er mere, er der virkelig kun brug for en lille mængde møbler. To sofaer med et glas sofabord, vingestol med sidebord, pejs integreret i væggen, et tv -bord med tv og ingen spor af boligtilbehør på over 40 kvadratmeter boligareal. Men rummet ser slet ikke bart eller upersonligt ud. De flere kalkmalerier på væggene, der minder om traditionelle vægmalerier fra fortiden, sætter accenter. Derudover trækker den lilla fløjlsbetræk betragterens blik fra sofaen og lænestolen.

Gammel-ny-møblering-levende-stil-blanding-soveværelse-skillevæg-træ

Ifølge de nyeste trends inden for møblering har soveværelset et separat badeværelse integreret i rummet. Det er kun adskilt fra soveområdet med en luftig skillevæg lavet af trælameller og er placeret lige bag sengen. Det autentiske træloft med håndlavede udskæringer og blomsterpynt gør et stort indtryk. I dette rum lægges der mere vægt på den samlede effekt end på møblerne – enkle, funktionelle møbler og ligetil design.

Gammelt-nyt-møbleret-levende-stil-blanding-soveværelse-parketgulv

Der er et andet rum, der er mindre end de resterende to, men er lettere og mere rummeligt. Det fungerer som et studie, men kan omdannes til et børneværelse. Det gamle træloft er malet hvidt, væggene – også. En design accent er sat her på et lille sted på væggen. Som om det er afskåret, efterlades et lille område af den originale klinkermurvæg synligt i hjørnet.

Gammel-ny-møblering-levende-stil-blanding-soveværelse-skillevæg-væg-lameller-træ

Gammel-ny-møblering-levende-stil-blanding-badeværelse-vask-søjle-natursten-klinker

Gammel-ny-møblering-levende-stil-blanding-studie-børneværelse-væg hylder

Gammel-ny-møblering-levende-stil-blanding-studie-klinker-væg

Blanding af gammelt og nyt – detaljer

Gammel-ny-møblering-levende-stil-blanding-gulve-moderne-parketgulv

Gammel-ny-møblering-levende-stil-blanding-væg-gips-grå

Gammel-ny-møblering-levende-stil-blanding-switch-belysning-lysdæmper

Previous Post
DIY pendellamper lavet af forskellige genstande
Next Post
Tinker julepynt selv – et par magiske ideer