15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Behagelig atmosfære på arbejdspladsen gennem farve – kontorindretning

Behagelig atmosfære-arbejdsplads-farve-turkis-hvid-interiør

Mange faktorer er afgørende for virksomhedens succes. Arbejdsatmosfæren er af stor betydning. Når stemningen på kontoret er god, er medarbejderne også motiverede og produktive. I 2016 udformede designerne på ACDF Architecture baseret på dette princip en moderne arbejdsplads for en ung, dynamisk voksende virksomhed. I det nye kontor “Playster” i Montreal, Canada, er der en behagelig atmosfære, som er skabt af stærke farve accenter og planlægning af åbne rum.

Skab en behagelig atmosfære på arbejdspladsen

Behagelig atmosfære-arbejdsplads-farve-hvidt-lys-glas

Ikke kun lederen kan have en positiv effekt på arbejdsmiljøet, men også arbejdspladsens design. Ergonomiske arbejdsborde plus nok lys og støj hjælper dig med at udføre de håndterede opgaver bedst muligt. Derudover kræves der på nogle områder mere kreativitet og fleksibel tænkning end normalt. Arbejdseffektiviteten kan øges gennem et moderne og fantasifuldt design. Effekten af ​​farverne er kendt, og de kan bruges med succes i interiøret og kombineres med møblerne.

Behagelig atmosfære takket være flotte farver

Behagelig atmosfære - arbejdsplads - farve - reflekterende - overflader

Valget af farve på arbejdspladsen er meget vigtigt og påvirker ikke kun væggenes design. Billeder, møbler eller polstring kan give lignende effekter. Farvernes betydning afhænger hovedsageligt af konteksten. Blå virker beroligende og hjælper med tankeprocessen. Grøn slapper af øjnene og kan reducere stress. Rød er stimulerende og fremmer beslutningsprocessen. Lysegul kan trætte øjnene. Varme farver, der er for lyse, er ubevidst forbundet med vrede og frustration og kan irritere medarbejderne. Det er bedst at bruge de garish toner som sekundære farver med en anden farve, f.eks. Hvid. Værelsesplanlægning, belysning, møbler og farvedesign skal være i en god balance. Den overordnede effekt er afgørende, og designerne på ACDF Architecture tog også højde for dette, da de designede Playster -kontoret.

Farvedesign på arbejdspladsen

behagelig-atmosfære-arbejdsplads-farve-design-interiør-enkel

Bygningen, hvor kontoret ligger i dag, stammer fra 1980’erne og har i alt 1670 kvadratmeter. Arkitekterne har beholdt de fleste indvendige vægge og designet lokalerne til at være åbne. Dette sparer omkostninger og skaber en åben, behagelig atmosfære. Selvfølgelig er der også konferencerum og private kontorer. I det moderne interiør dominerer den hvide farve. Venlige farver sætter intelligente accenter og opliver værelserne. Virkningerne er korrekt iscenesat af indirekte accentbelysning.

behagelig atmosfære-arbejdsplads-farve-blå-glas vægge

Designerne brugte de livlige farver ikke kun som vægmaling, men også meget fantasifuldt. Dette skaber legende geometriske enheder i de straight-cut rum, der skaber nye visuelle områder. Det største rum, hvor de fleste af medarbejdernes arbejdspladser er, er designet i hvidt bortset fra gulvet. Gulvbelægningen er den iøjnefaldende detalje: et kunstfærdigt tæppe med geometriske former i lyse farver.

behagelig atmosfære-arbejdsplads-farve-blå-hvidt-glas

behagelig atmosfære-arbejdsplads-farve-hall-blå-pink-hvid

behagelig atmosfære-arbejdsplads-farve-gulv-getaltung-tæpper

behagelig atmosfære-arbejdsplads-farve-arbejdsrum-lilla-hvid-orange

behagelig atmosfære-arbejdsplads-farve-tæppe-rød-orange-aubergine

behagelig-stemning-arbejdsplads-farve-gul-blå-pink-minimalistisk

en behagelig atmosfære-arbejdsplads-farve-gul-grå-hvid-mejetærsker

behagelig-atmosfære-arbejdsplads-farve-konference-værelse-bord-belysning

behagelig atmosfære-arbejdsplads-farve-flan-gulvplan-farve-design

* et projekt af ACDF Arkitekter

Previous Post
Håndværksideer til børn – smukke julekort til familien
Next Post
Frisurer til hatte – 25 ideer til smukke frisurer