15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Indretning af en kælder – 10 fede ideer til indretning

Kælderrum oprettet musikstudiedesign

For alle, der har Opsæt kælderen eller har akut brug for en renovering, har vi nogle super fede indretningsforslag. Ofte glemmer man overhovedet den mørke, fugtige underjordiske kælder eller ombygger den meget sjældent. På den anden side inspirerer det alle børn, der planlægger en opdagelsesrejse ind i det ukendte. Kælderen giver dig tusindvis af muligheder for at opdage og udforske noget nyt.

Indretning af kælderen – fantasifuld fritidsaktivitet

skabe sjovt legerum kælder

Forældre kunne udstyre et hyggeligt legerum i kælderen til deres børn. Kælderen er uafhængig af vores livsstil eller størrelsen af ​​vores hus. Det er et ekstra rum, hvor vi kan kombinere de gamle møbler, enheder og genstande med hinanden på nye måder. Lad din fantasi løbe vild! Det Opsæt kælderen er faktisk et stort og ganske behageligt tidsfordriv.

Opsætning af kælderen – ideer til belysning

Hjemmebiograf-i loftsbelysning i kælderen

De underjordiske rum mangler ofte naturlig belysning. Windows er enten høje, relativt små eller ikke -eksisterende. Det er derfor, det er så vigtigt, når du får din Opsæt kælderen, muligvis bringe mere lys ind i rummet. De har en bred vifte af belysningsarmaturer – gulvlamper, LED indbyggede lamper, dagslyslamper, bordlamper, lysekroner og så videre. Jo flere af dem, jo ​​bedre.

Stilfuldt designet og forsikret kælderrum

Billardbord i kælderen

Gør din hyggelige hule til et motionscenter. Dette er drømmen for mange mennesker, der ikke har tid til fitness eller sport. Kælderen har plads nok til din egen wellness -oase – hvis du har lyst, kan du have en hjemmesauna i Opsæt kælderen. Så at systemet virkelig fungerer senere, bør der være muligheder for at køle ned og slappe af i en hjemlig atmosfære.

Fantastisk kældertransformation

Kælder vintage fitnessstudio murstensvæg

Underjordiske værelser har nogle store fordele. De kan være et meget varmt og hyggeligt privat rum. Det er klart, at de også skal være godt isolerede og ikke må gå i muggen. Lad altid frisk luft komme ind. Når alle disse grundlæggende betingelser er opfyldt, kan du få din private Opsæt kælderen. Kælderbaren er elegant og gæstfri. Du kan også designe et musikstudie og selvfølgelig alt, hvad du kan tænke på!

Elegant indretning til kælderrummet

Kælder ombygger ideer hvid lænestol

Elegant indretning til din kælder

Kælderrum traditionelle designideer

Basketball bane 

Design kælder basketballbane

Hjemmesauna i kælderen 

Hjemmesauna kældergulv indretning

Inviter gæster – moderne kælderbar 

Kælder bar idé værelse møbler

Previous Post
De rustikke møbler af egetræ er meget trendy
Next Post
Fedt tøj til damerne denne sommer