15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Indret en lille lejlighed – moderne, funktionel og smagfuld

Stue sofabord sofa køkken ø LCD -tv

Disse lille lejlighed på ca. 40 m2 er frisk og indbydende – det er et perfekt eksempel på, hvordan den lille stue kan smagfuldt indrettes og indrettes, så den fremstår hjemlig. Alt, hvad du har brug for, er tilgængeligt i denne lejlighed – sådan ser mange menneskers drømmelejlighed måske ud.

Lille lejlighed – åbent boligareal

Små lejlighed design stue ideer

At bo, lave mad, spise og sove på bare et par kvadratmeter – det er virkelig en udfordring for designere og arkitekter. Den rumlige planlægning skal opfylde visse krav. En lille lejlighed kan ikke lide vægge. Boligplanen i denne lejlighed ligner en åben lejlighed – der er kun få døre til at spare plads. Lejligheden var udstyret med alt det nødvendige. Derudover er der ikke mange møbler – alle møbler er pladsbesparende, funktionelle og lette.

Lille lejlighed i hvidt og grønt

Lille lejlighed hjørnesofa grøn og hvid

De lyse og lyse farver gør hver lille stue mere hyggelig og lysere. Lodrette linjer skaber illusionen om et højere loft. Man skal stadig tænke på Speigel. det lille lejlighed blev udført i et hvidt og grønt farveskema. Meget var farvet i hvidt – dette gjorde designeren i stand til at skabe mere plads og gøre rummet optisk større. Nogle grå og grøn-gule accenter gør indretningen levende, interessant og charmerende-mørkegrønt tæppe, blomster og dekorationer. En hyggelig hjørnesofa med accent på hynderne blev kombineret med et lille sofabord i hvidt.

Hyggelige separate værelser

Lille skillevæg vedhæng lamper skammel

det lille lejlighed er hyggeligt og lyst. Den fuldt udstyrede lille køkkenø har en bar, der bruges som spisebord. Opbevaringsplads er meget vigtig i køkkenet. Hvide barstole og tre hængelamper tjener til visuelt at adskille køkkenøen og stuen. Soveværelset er adskilt fra køkkenområdet med en stor plantemønstret vinylskillevæg. Dette gør det muligt for sollyset at have fri adgang til alle rum. Dette skaber en lille privat zone. Soveværelset har en dobbeltseng, en rummelig garderobe i hvidt, flere hylder og loftslamper. Badeværelset er et komfortabelt interiør med et moderne design, et brusekabine i glas, vaskemaskine og hylder – alt sammen i et ekstra lille område.

Lille køkken i hvid-grå-grøn farveskema

Køkken hvid-grøn køkken køkkenbarstol

Hjemlig indretning

Tips til indretning af små lejligheder Skillevæg i glas blomstermønster

Moderne soveværelse design – opsæt små værelser

Hængelampe i soveværelse med dobbeltseng

Opret et lille badeværelse

Badeværelse vaskemaskine-toilet håndklæder lilla

Møbleringstip til små badeværelser

Moderne badeværelse design glas brusekabine spejl stel

Lille lejlighed i São Paulo med praktiske og stilfulde møbler

Previous Post
Smarte hårtilbehør som tilbehør til håret
Next Post
Design en parasol – pift den gamle solbeskyttelse op