15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Gode ​​levende ideer med indendørs rutsjebane til et lækkert interiør

Smukke levende ideer trappe-dias-træ-usædvanligt-interiør-design

Selvom rutsjebaner normalt hører hjemme på en legeplads eller swimmingpool, kan de også bruges i indretning til at skabe et kreativt interiør. Indendørs rutsjebaner er perfekte til familier med børn, men er også velegnede til voksne. Du finder mange i denne artikel smukke levende ideer med rutsjebaner i interiøret, som giver et lækkert interiør.

Gode ​​levende ideer med et rutsjebane ved siden af ​​trappen

Smukke levende ideer dias-trapper-usædvanligt-design

Når det kommer til indretning, kan der installeres et dias i forskellige områder af lejligheden. Dias i børneværelset er en klassiker, men de passer også godt i stuen eller i trappeopgangen, som det er tilfældet her. Trappeopgangen til denne lejlighed i Australien er designet med en vindeltrappe i træ, der har en indbygget spiralrutsjebane.

Gode ​​levende ideer til mere sjov derhjemme

Smukke levende ideer lyst-lejlighed-indendørs-rutsjebaner-træ

Den moderne trappe har et innovativt design, der er særlig populært blandt børn. I stedet for at gå ned ad trappen kan beboerne i denne lejlighed i stueetagen glide ned og have det sjovt.

Trappe med oplyst rutsjebane til børnene

Smukke levende ideer trapper-træ dias-belysning-sjov for børn

Hvis de er designet bredt nok, kan de fleste trapperum laves med et rutsjebane til børn. Hvis diaset er specielt bygget til små børn, bør det være designet med en højere kant for mere sikkerhed. Med et moderne design og belysning bliver diaset helt sikkert et højdepunkt i lejligheden.

Usædvanligt trappedesign lavet af træ med rutsjebane

Smukke levende ideer trappe-design-dias-kreativ-møblerende-idé

Det er ingen hemmelighed, at børn elsker dias. Indendørs rutsjebaner præsenterer smukke levende ideer, hvis du bor med børn. De kan installeres i trappeopgangen enten ved siden af ​​trappen eller direkte ovenpå. Dette vil helt sikkert gøre det sjovere at bo på to eller flere etager.

Gode ​​levende ideer til minimalistisk indretning med trapper og rutsjebane

smuk-levende-ideer-minimalistisk-lejlighed-trappe-hvid-rutsjebane

Med indendørs rutsjebaner kan lejlighederne designes i forskellige stilarter. Selv trapper med et minimalistisk design kan designes med et enkelt rutsjebane. På trods af sit moderne design er denne London -lejlighed designet med et rutsjebane ved siden af ​​trappen, der næsten går ubemærket hen ved siden af ​​den hvide væg.

Gode ​​levende ideer til trappeopgangen

smukke-levende-ideer-indendørs-rutsjebaner-trapper-polstring

For at gøre trappeopgaven mere behagelig kan den designes med en kælen, blød trappeløber. Udover det smukke look giver et tæppe på trappen også mere varme. Et indendørs rutsjebane kan også forklædes, så det matcher trappens design.

Indretning til indretning med dias

smukke-levende-ideer-lejlighed-møbler-spiral-slide-trapper

Smukke levende ideer med et rutsjebane i trapperummet tilbyder et sjovt alternativ til trapper for både børn og voksne. De mulige designs til et indendørs rutsjebane er forskellige – fra en klassiker til en tunnel til et spiralskred.

Skub som et sjovt alternativ til trapperne

smukke-levende-ideer-indendørs-spiral-dias-grå-spisestue-køkken

At glide ned fra overetagen til stueetagen sikrer et godt humør i hverdagen. På den ene side kan børn have det sjovt indendørs, når vejret er dårligt til at lege udenfor. På den anden side vækkes værdifulde barndomsminder helt sikkert hos voksne.

Smukke levende ideer til indretning med et spiralskred

smukke-levende-ideer-usædvanlige-interiør-dekoration-indendørs-dias

Den indendørs dias kan designes i matchende farver som en del af interiøret eller som en accent i rummet. Hvis du vælger en kontrastfarve og et slående design, som i dette hus i Boulder, Colorado, så er diaset helt sikkert et blikfang i interiøret.

Design et trappeopgang med et tunnelskred

smukke-levende-ideer-rutsjebane-beton-alternative trapper

Til dette enfamiliehus i Wyoming bad familien specifikt om et indendørs dias, der forbinder køkkenet med medirummet i stueetagen. For at opfylde kundernes og deres børns ønsker designede arkitekterne et rutsjebane som en tunnel ved siden af ​​trappeopgangen. Forsænkede pletter i forskellige farver bruges som kreativ belysning i tunnelrutsjebanen.

Gode ​​levende ideer – indendørs rutsjebane i en fire -etagers penthouse

smukke-levende-ideer-interiør-design-dias-spejl-skinnende-børneværelse

Indendørs rutsjebaner bør ikke nødvendigvis fungere som en trappe og være indbygget i trappeopgangen. En fire-etagers penthouse i New York er designet med en indendørs rutsjebane gennem gulvene, hvilket imponerer med et innovativt og moderne design.

Tunnelrutsjebane, der løber gennem hele lejligheden

smukke-levende-ideer-usædvanlige-interiør-dekoration-dias-design

Den 24 meter lange dias har et rørformet design, der er inspireret af den tyske kunstner Carsten Höller og hans installationer. Det imponerende rutsjebane er lavet af spejlpoleret rustfrit stål og opfylder beboernes ønsker om et særligt, moderne og legende indretning.

Gode ​​levende ideer til en stue med rutsjebane

smukke-levende-ideer-indendørs-rør-dias-spejl-poleret

Den moderne indendørs rutsjebane starter på øverste etage, hvor soveværelserne er, løber gennem biblioteket, trappen og fører til indgangsområdet og stuen. I dette særlige rutsjebane kan du ikke kun glide ned, men også klatre op fra bunden.

Gode ​​levende ideer til et moderne anlæg med en indendørs rutsjebane

smukke-levende-ideer-moderne-interiør-dekoration-indendørs-dias-design

Indendørs rutsjebaner er ikke udelukkende beregnet til familier med børn. Et dias med et lækkert design kan også designes som et rigtigt kunstværk i interiøret og bidrage til moderne møbler. Denne moderne lejlighed er designet med en ekstravagant rutsjebane, der er et rigtigt blikfang i rummet.

Indendørs rutsjebane til sjove stunder derhjemme

smuk-levende-ideer-kreativ-indretning-dekoration-trappe-rutsjebane

Indretningsarkitekterne, der designede denne lejlighed i Kiev, forbandt lejlighedens to etager ikke kun med en trappe, men også med et rutsjebane. Ideen bag det er enkel: et dias kan gøre den tid derhjemme bliver sjovere.

Gode ​​levende ideer til indretning med et dias

smukke-levende-ideer-indendørs-dias-lodret-grøn-væg

Lejligheden i Kiev har et moderne interiør i naturlige toner, med træ dominerende. Den indendørs rutsjebane og en lodret have som rumdeler mellem køkkenet og stuen sætter accenter i møblerne og sikrer en bemærkelsesværdig indretning.

Indendørs rutsjebane fører til stuen

smuk-levende-ideer-dias-i stedet for-trapper-stue-inspiration

Skredet i det indre tilbyder en alternativ rute og samtidig en genvej fra overetagen til stuen. Stien stiger ned fra anden sal, passerer køkkenet og ind i stuen. Et dias i interiøret er den perfekte beslutning for alle, der er åbne for moderne og innovativt indretning.

Kombiner farverige møbler med en indendørs rutsjebane

smukke-levende-ideer-farverige-interiør-dekoration-indendørs-dias-stue

Det levende koncept, hvor en indendørs rutsjebane fører til stuen, er en populær indretningside, især for familier med børn. Smukke stueidéer til stuen, der kombineres perfekt med et indendørs rutsjebane, repræsenterer farverige møbler og mønstre i rummet.

Smukke levende ideer – glid lige ned i stuen

smukke-levende-ideer-farverige-interiør-design-indendørs-dias

Denne moderne lejlighed er designet og indrettet på en børnevenlig måde, hvor arkitekterne bruger lyse farver og kreative møbler. En fældedør i soveværelset fører til det sjove rutsjebane, der falder ind i den gule stue med puslesofa.

Moderne ideer til indretning med rutsjebane i interiøret

smuk-levende-ideer-rustfrit stål-dias-stue-lejlighed møbler

Denne moderne penthouse i New York blev skabt ved at forbinde to separate lejligheder. Ud over trappen er lejlighedens to etager forbundet med en rutsjebane i rustfrit stål, som er et højdepunkt i den minimalistiske stue.

Smukke levende ideer til et legende interiør

brug-smuk-levende-ideer-rør-rutsjebane-i stedet for trapper

Denne tube dias præsenterer en fantastisk levende idé, hvordan man frisker et interiør op ved at tilføje et legende element til det. Sliden forbinder en lounge med udgangen, hvilket forkorter vejen ud. Men hvem tager trapperne, når der er et køligt rutsjebane som et alternativ?

Kreative og smukke levende ideer med et betonskred

smuk-levende-ideer-beton-børns-rutsjebane-indretning-dekoration

Smukke levende ideer med rutsjebaner i huset er populære hos unge og gamle. Et stort tunnelskred af beton forbinder køkkenet og børneværelset i et moderne familiehus i Indonesien. Sliden er designet i overensstemmelse med husets indretning, som er kendetegnet ved elementer af beton.

Hus med en tunnelrutsjebane får ansigter til at smile

smuk-levende-ideer-indendørs-slide-beton-design-kreativ

Huset er designet med det mindste i familien i tankerne – en 5 -årig dreng. Arkitekterne tog hensyn til legenes betydning for barnet og designede det innovative betonskred specielt til dem. Sliden tilbyder mange legemuligheder og sikrer en masse sjov og en sjov barndom.

Gode ​​levende ideer til indendørs legehus med rutsjebane

smuk-levende-ideer-levende-med-børn-indendørs-legehus-rutsjebane

I denne lejlighed i Taiwan designede arkitekterne det åbne opholdsområde med et legehus, så børnene kan bruge mere tid sammen med deres forældre i hverdagen. Det lille legehus er designet i to etager, som er forbundet med en trappe med opbevaringsplads og et træskred.

Slide til børn i interiøret

smuk-levende-ideer-børn-dias-stue-kreativ-idé

I dette tilfælde er træindendørs rutsjebanen specielt designet til børnene, så de kan lege hjemme i al slags vejr. Udover legehuset er der også en gynge og en sovesofa i opholdsrummet, som er yderligere smukke levende ideer til en familie med børn.

Gode ​​levende ideer til at leve med børn

smukke-levende-ideer-leve-med-børn-rutsjebane-i stedet for trapper

Lejligheder med rutsjebaner indenfor bliver mere og mere populære på det seneste og tilbyder gode leveideer til familier med små børn. I denne minimalistiske lejlighed i Japan er første og anden etage ikke kun forbundet med trapper, men også med en skrånende rampe, der fungerer som en indendørs rutsjebane for børn og forældre.

Innovative ideer til design af offentlige rum – boutique med dias

smukt-interiør-design-møblering-ideer-indendørs-dias-rustfrit stål

Mange store virksomheder har implementeret et dias i det indre af deres kontorer for at underholde deres kunder og frem for alt deres medarbejdere i hverdagen. Denne ekstraordinære møbleringside er også blevet implementeret i en boutique med et attraktivt design af en berømt modedesigner.

Sjov rutsjebane som et alternativ til trappen i butikken

smukt-interiør-design-boutique-dias-rustfrit stål

Butikken ligger i Beijing og er designet med et imponerende interiørdesign. Højdepunktet er helt sikkert det store vinduesglas i rustfrit stål, der forbinder stueetagen med overetagen og tilbyder et legende alternativ til den kedelige trappe.

Previous Post
Smarte hårtilbehør som tilbehør til håret
Next Post
Design en parasol – pift den gamle solbeskyttelse op