15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mix & Match i interiøret – redesign af en lejlighed i Barcelona, ​​Spanien

Bland & amp; Match -interiør-redesign-cement-fliser-beton-åbent-køkken

Hos Mix & Match i interiøret handler om at kombinere forskellige materialer, og det har ikke været et nyt emne inden for mode længe. Denne tendens overføres i opholdsområdet, og du skal endelig være modigere og kombinere mere. Et inspirerende eksempel på temaet er denne lejlighed i Barcelona, ​​Spanien. Det blev for nylig redesignet og i blandingen & Match stilfuldt designet. Hovedsageligt anvendes beton, cementfliser, træ og sort stål. Resultatet er en hyggelig levende atmosfære med en loftskarakter.

Blande & Match i interiøret – cementfliser, beton, træ og sort

Bland & amp; Match -interiør-redesign-stue-loft-stil-beton

Når du kommer ind i lejligheden, fører indgangen til et område, der kombinerer køkken, stue og spisestue. Disse er visuelt adskilt fra hinanden ved gulvbelægningens design, men er samtidig forbundet med en harmonisk helhed ved blanding af materialer. Træ, beton, cementfliser og sort skaber et legende helhedsbillede og bruges visse steder, så forskellige områder dannes uden egentlig afgrænsning. Der plejede at være en skillevæg mellem stuen og køkkenet. I dag kan du kun se bærerne af dette, og der åbner sig et rummeligt, indbydende værelse.

Blande & Match i interiøret – en hyggelig lejlighed med en loftskarakter

Bland & amp; Match -interiør-redesign-åbent-køkken-sort-træ-cement-fliser

I køkkenet med den tilstødende spiseplads er gulvet, køkkenvæggen og væggen bag spisebordet lagt med flotte cementfliser. På denne måde er hele køkken-alrum optisk adskilt fra resten af ​​rummet. Cementfliserne skiller sig ud som et vigtigt designelement i forbindelse med traditionel spansk keramik. Den naturlige træoverflade passer perfekt til flisemotivernes okerfarve. Kombinationen af ​​træ og keramik skaber det hyggelige præg, der er karakteristisk for enhver spansk cucina. Derimod er køkkenfronterne og en accentvæg helt designet i matsort. Det ru betonudseende skaber en overgang mellem områderne, men også mellem materialerne.

mix-match-interiør-redesign-cement-flise-accent-bambus-spisestue

Matt sorte overflader, beton og træ er designelementerne, der bruges i alle områder af den smukke lejlighed. Dette får lejligheden til at fremstå harmonisk og indbydende. Mange steder kan alle materialer endda ses side om side. Friske grønne bambusplanter blødgør møblernes lidt stramme effekt og ligefremme proportioner.

mix-match-interiør-redesign-cement-fliser-beton-køkken-moderne

Beton og træ fungerer ekstremt godt sammen og supplerer hinanden. Elementerne i sort stål og dybest set de sorte accenter i lejligheden formidler en loftskarakter, der simpelthen harmonerer perfekt med det ru betonudseende. Stuen møbler er moderne, enkle og funktionelle. Gulvet og vægbeklædningen på frontvæggen er lavet af det samme træmateriale. Den grå polstrede sofa passer godt til de to andre betonvægge.

mix-match-interiør-redesign-stue-åbent-køkken-beton-spansk

I soveværelset kan du se andre variationer af de allerede kendte materialer. Beton og træ veksler. Den grå garderobevæg er næppe mærkbar og fremstår mere end et antracitgråt vægdesign. Diskret indirekte belysning sætter accenter og understreger den legende indretning på en attraktiv og også diskret måde.

mix-match-interiør-redesign-stue-loft-træ-beton

mix-match-interiør-redesign-stue-møbler-grå-træ

mix-match-interiør-redesign-soveværelse-seng-træ-beton

mix-match-interiør-redesign-moderne-soveværelse-træ-gulv-beton

mix-match-interiør-redesign-badeværelse-træ håndvask-bruser-glas væg

Grundplan – lejligheden nederst til højre

mix-match-interiør-redesign-lejlighed-plan-grundplan

* et projekt af Egue y Seta

Previous Post
Vandcykling – innovativ idé fra Schiller Sport
Next Post
Lav en DIY borddekoration fra en buket blomster