15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderne loftslejlighed i Singapore – Hyggelig, indbydende og stilfuld

loft lejlighed lyst træ sildebensmønster stue terrasse stål glas siddepladser

Lys og rummelig stue er en drøm for mange. Dette er blot en af ​​grundene til, at en loftslejlighed længe har været en af ​​de mest populære ejendomme. Masser af dagslys, store vinduer og store personlige designrum giver alle faciliteter i loftstil en individuel og unik charme. I dagens artikel vil vi gerne præsentere dig for en moderne loftslejlighed, der blev designet af Free Space Intent i 2017 og imponerer med masser af lys, lyst træ og elegance.

lejlighed loft stil moderne lys træ trapper metal gelænder tv væg sildebensmønster deco

Denne loftslejlighed ligger i Singapore og får øjeblikkeligt øjet med et lyst farveskema og et attraktivt samspil mellem forskellige materialer, der er blevet harmonisk integreret i de moderne møbler. De enorme vinduesfronter giver masser af dagslys. De hvide vægge, det skinnende beige gulv og det lyse træ i møblerne og trapperne afspejler det gennemtrængende lys og får stuerne til at se særligt indbydende og komfortable ud.

moderne loftstil lyse lejligheder træmarmor stueplanter

Denne elegant møblerede loftslejlighed er blevet opdelt i praktiske og gennemtænkte zoner, som perfekt fremhæver loftets rummelighed. Den singapanske loftslejlighed har et galleriniveau over opholdsområdet, som er udstyret med et hyggeligt arbejdsområde med et skrivebord og et praktisk vægreolsystem. Varme parketgulve gør galleriniveauet hyggeligt, mens den smarte stol i rødt sætter en subtil farve accent. Arbejdsområdet, der kan nås via trapper, understreger den typiske loftshøjde i denne moderne lejlighed.

loft lejlighed moderne interiør sofa væg sildebensmønster trapper

Selvom den enorme mængde plads i en loftslejlighed frister dig til at dekorere, er overdådige dekorationer og kitsch ikke tilrådeligt her. I dette indbydende loftsanlæg blev der valgt gulvvaser med friske planter samt indendørs planter, som giver et strejf af friskhed i interiøret. Plantemotivet kan findes som et tryk på dekorationspuderne, hvilket resulterer i et harmonisk helhedsbillede.

lejlighed loftsmøbler glasfront marmorgulv lyst træ

I stedet for store vægmalerier valgte denne moderne hems en unik og trendy vægbeklædning af træ, der fungerer som en ideel vægdekoration og ikke kan overses. Tv -væggen er bag to træskydepaneler, der kan åbnes eller lukkes efter behov. Det typiske sildebensmønster i lyst træ er uden tvivl et reelt visuelt højdepunkt i stuen.

loft lejlighed loft trappe lys træ stål gelænder siddepladser grå

Lejligheden i loftstil rummer to børneværelser, som er blevet børnevenlige og muntre ved at bruge farverne blå, grøn og orange. De to værelser er praktisk indrettet med tilstrækkelig opbevaringsplads og er et godt tilflugtssted for de unge.

moderne loftslejlighed lyse møbler marmorgulv lyst sildbensmønster

Loft flad moderne lyst arbejdsområde glasrækværk

børneværelse blå nuancer parketgulv loft lejlighedsindretning

moderne loftslejlighed til børn træ farveskema grøn orange

* et projekt af Hensigt om ledig plads

Previous Post
Moebius House – vidunderlig og innovativ arkitektur
Next Post
Håndværk ideer med kaffebønner – DIY stearinlys instruktioner