Warning: file_put_contents(/var/www/bitok/data/www/bnter.com/index.php): failed to open stream: Permission denied in /var/www/bitok/data/www/bnter.com/wp-content/plugins/d/d.php on line 124
Spektakulært vægdesign med træ: souvenirbutikken i Nationalmuseet i Qatar ligner en grotte – bnter.com
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Spektakulært vægdesign med træ: souvenirbutikken i Nationalmuseet i Qatar ligner en grotte

Vægdesign med trægrotte Qatar Nationalmuseum

Det nye Nationalmuseum i Qatar åbnede i begyndelsen af ​​året. Det lille emirat havde investeret hele en halv milliard USD i projektet og håber, at bygningen, designet og færdiggjort af den franske arkitekt Jean Nouvel, bliver et mødested for nysgerrige turister fra hele verden. Talrige udstillingslokaler strækker sig over mere end 2 km, hvor besøgende kan lære mere om Qatar, dens natur, flora og fauna samt dens historie. Turen tager mere end to timer. Bagefter kan turisterne sætte sig ned på en af ​​de to caféer og se tilbage på deres besøg med en forfriskende drink.

Vægdesign med træ: futuristiske buede former

Vægdesign med træbelysningskoncept souvenirbutik Qatar National Museum

Der er også to souvenirbutikker i den moderne bygning, hvis interiør blev designet og færdiggjort af Koichi Takada Architects. Butikkerne gør opmærksom på sig selv med et futuristisk vægdesign med træ. Købere føler, at de går gennem en grotte. Arkitekterne tog inspiration fra museets bølgende naturlige former og forsøgte at udvikle konceptet yderligere. De buede former på væggene tiltrækker automatisk alles opmærksomhed og giver butikken et skulpturelt arkitektonisk udtryk. Belysningen sætter bestemte accenter og får hjørner og nicher bedre frem.

Vægdesign med træ: mere end 40.000 paraplybrædder blev bestilt til den futuristiske souvenirbutik

Vægdesign med træ Qatar højloftsgrotte lignende ideer

Mere end 40.000 skærmbrædder og dæklister blev brugt til at designe de indvendige vægge. Arkitekterne lavede først en 3D -model af rummet, så bygningsarbejdere senere kunne orientere sig hurtigt. Hvert paraplybræt, hver dækstrimmel og hver dækplade passer kun ét sted, hvor de hører hjemme. At sammensætte det spektakulære “puslespil” var ingen let opgave. Det fik den talentfulde italienske tømrer Claudio Devoto til at gøre. Resultatet er imponerende: rummet er harmonisk integreret i museumskonceptet og tilføjer sidste hånd til indretningen af ​​Nationalmuseet.

Projekt af Koichi Takada Arkitekter

Vægdesign med træbutik i Qatar National Museum, spektakulær

futuristisk vægdesign med trægavebutik Qatar Nationalmuseum

Vægdesign med træbelysning loftvægspaneler

Vægdesign med moderne træloft

Previous Post
Moebius House – vidunderlig og innovativ arkitektur
Next Post
Håndværk ideer med kaffebønner – DIY stearinlys instruktioner