15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Industriel chic stil i en moderne lejlighed i Tel Aviv

indretning i industriel chic stil moderne lejlighed

Industriel stil betyder ikke kun højt til loftet, ru vægge med betonudseende, rør og stålbjælker. Efter de seneste møbleringstendenser har det klassiske industrielle look mistet sin kølighed og bliver mere hjemligt, personligt og elegant. Industrial chic er i øjeblikket på alles læber og imponerer med sin uformelle. I dag præsenterer vi en stilfuld lejlighed i Tel Aviv, Israel, som er et godt eksempel på indretning i elegant chic stil.

Moderne lejlighed i industriel chic stil

industriel chic stil interiør stue åbent koncept

Lejligheden blev designet af arkitektstudiet Aviram Kushmirski i 2017. Det har et stort åbent koncept opholdsrum, der omfatter opholdsstue, køkken og spisestue, et soveværelse og to badeværelser. Indretningen refererer til den industrielle stil uden at virke for kold og formel. Læs mere om de enkelte elementer i anlægget herunder.

Dagligstuen

stue ideer industriel chic stil møblering belysning

Lad os først se på det åbne boligareal. Det offentlige rum er opdelt på en sådan måde, at det giver maksimal åbenhed. Ikke desto mindre er hvert enkelt område og dets funktion klart defineret med fuldstændig adskillelse fra de private rum. Designkonceptet er baseret på det indbyrdes forhold mellem elegant og afslappet. Det er stilfuldt, men ikke formelt; raffineret, men ikke forfalsket; intelligent, men ikke krævende; kreativ, innovativ og fri for tidsafhængig måde.

stue design billede vindue lysbeskyttelse persienner

Stuen er hyggelig, indbydende og møbleret med sans for detaljer. Et stort billedvindue åbner op for en vidunderlig udsigt over byen, som er smukt oplyst om natten. Rummet foran vinduet er designet som et behageligt vinduessæde, og de udvendige persienner i sort giver ikke kun den perfekte solbeskyttelse for dagen, men også en praktisk beskyttelse af personlige oplysninger om aftenen.

stue indretning industriel chic stil trægulv metalelementer

Væggenheden består af to dele: en reol og et område til fjernsynet. Bag fjernsynet er væggen beklædt med et betonpanel i den populære industrielle stil. Den mørkegrå farve harmonerer perfekt med en del af de polstrede møbler og tæppet.

indretning industriel chic stil væg reol metal

Til venstre for fjernsynet er reolen, som imponerer med sit geniale design. Hylderne og hylderne har forskellige former og størrelser og viser ikke kun bøger, men også en række forskellige dekorationer. Materialet, der bruges til reolen, er messing, som i øjeblikket er på mode og optræder i andre områder af stuen. Arkitekterne brugte loftspotler med flere flammer til belysning, der minder om et udstillingsrum.

interiør design industriel chic stil stue køkken hængende hylde vinglas

Møblerne i stuen er holdt enkle, men har en stilfuld note. Sofabordet i mørkt træ er i harmoni med det mørke trægulv og skiller sig samtidig ud på det grå tæppe. Den mørkeblå sofa sætter en sofistikeret farve accent i rummet og bliver straks et blikfang.

åben stue skillevæg stue spiseplads

For at opdele det åbne rum i separate områder bruges en skillevæg i midten af ​​rummet. På siden af ​​stuen er dette dekoreret med et abstrakt vægmaleri, mens den anden side stadig venter på et passende kunstværk.

Spisepladsen

industriel chic stil moderne lejlighed køkken stort køkken ø

Formålet med den lille skillevæg er at optisk adskille opholdsrummet fra spisestuen. I modsætning til stuen dominerer de mørke farver i dette område.

industriel chic stil indretning design spisestue træbord industriel lampe

Naturmaterialer spiller også en vigtig rolle i designet af lejligheden i Tel Aviv. Et eksempel på dette er det ægte træbord i spisestuen, som har et naturligt udseende. Det er parret med sorte stole og over det hænger en interessant pendel i industriel chic stil.

væg design industriel chic stil sort væg mønstret

Den sorte væg bag spisebordet gør også et stort indtryk. Deres iøjnefaldende mønster er et rigtigt blikfang i denne del af lejligheden og tilføjer endnu et interessant strejf til det overordnede indretning. Desuden holder væggen en hemmelighed, nemlig en udfoldelig vægstang.

interessant væg design skjult alkove bar

industriel stil lampe vedhæng lys spisestue

Køkkenet

køkken industriel chic stil sort hvid grå metalliske accenter

Det monokrome køkken fungerer som en forbindelse mellem stuen og spisepladsen. Farveskemaet i hvid, grå og sort er parret med elementer af messing, som giver det et elegant touch. Disse bruges både på køkkenøen og på den interessante hængende hylde til indendørs planter og vinglas. Hylden er også udstyret med indirekte LED -belysning, som ikke kun ser moderne ud, men også er meget praktisk til køkkenet.

køkken i sort industriel chic håndfri skabshylde

køkken ø hængende hylde loft belysning potteplanter

moderne køkken industriel charme køkken ø hængende hylde loft planter

Soveværelset

soveværelse industrielle chic stil vægmalerier sæde

Der mangler heller ikke elementer i den industrielle smarte stil i soveværelset. I modsætning til det offentlige rum er disse mindre udtalte her og stadig parret med et rustikt præg. Grundlæggende er rummet moderne og komfortabelt indrettet med en dobbeltseng med en bænk, to natborde, et vinduessæde og en minimalistisk garderobe med en niche til fjernsynet.

soveværelse design industrielle smarte stalddøre sort træ

Det rustikke element, der passer godt ind i det moderne design, er skydedøre, der minder om typiske stalddøre. Disse er malet sort og forbinder rummet med stuen og eget badeværelse.

industriel chic stil soveværelse polstret sengegavl

Badene

moderne lejlighed indretning i chic stil

Lejligheden har to moderne badeværelser, som igen er indrettet i en industriel chic stil. Det ene badeværelse er lige ved siden af ​​hoveddøren og det andet – i soveværelset.

sort badeværelse design industriel chic stil

Farvepaletten i det første badeværelse er primært baseret på sorte toner, som kombineres med håndvask og toilet i hvidt. En interessant pendelarmatur i industriel stil sætter en stor accent, og dens design minder om den store hængelampe over spisebordet.

badeværelse industriel chic stil sort grå minimalistisk

I det private badeværelse bliver det sorte blødgjort af meget gråt, og resultatet er et moderne badeværelse med et monokromt design. En lille vægniche fungerer som et badeværelsesskab, og bruserummet er bag en glasdør.

industriel chic stil badeværelsesfliser grå glasvægsbruser

Den vidunderlige udsigt gennem panoramavinduet

lejlighed design industriel chic stil tusmørke

lejlighed tel aviv panoramaudsigt altan sæde

Designet af Aviram Kushmirski

Fotos af Oshri Aviram

Previous Post
Enfamiliehus med glasfacade – arkitektur inspireret af 60’erne
Next Post
Fokus hængende pejs med lav miljøpåvirkning