15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tips til indretning: 4 små detaljer med stor effekt!

Tips til detaljer om lejlighedsdesign-ikke-forsøm-lys-switch-stikkontakter

Det er ofte de små ting, der gør livet værd at leve. Det ligner dekoration, boligtilbehør og forskellige genstande, der simpelthen er nødvendige og gør hverdagen lettere og smukkere. For et vellykket interiør bør du derfor være særlig opmærksom på de små detaljer. De kan opgradere et værelse betydeligt og øge komforten eller forstyrre det samlede billede. Og i dag giver vi dig nogle tips til, hvordan du designer dit hjem, og hvilke elementer i inventaret ikke bør negligeres.

Tips til indretning – gardinstængerne

Tips til indretning af gardinstænger-soveværelse-lys

Vinduesdekorationer er meget vigtige for et behageligt indeklima. Smukke gardiner og gardiner kan påvirke et værelse lige så meget som en vase med blomster eller andre pyntegenstande. De smukke gardiner indeholder uundgåeligt også gardinstænger, der er værdig til resten af ​​anlægget. Moderne gardinstænger giver kreativ gardindekoration og kan være virkelig dekorative med deres legende endestykker. Afhængigt af materiale og ornament kan du indstille vidunderlige og stilfulde accenter med en gardinstang. Uanset om det er romantisk, klassisk, moderne eller måske endda eksotisk-marokkansk, kan gardinstænger bruges til at implementere en række forskellige dekorationsmuligheder!

Tips til indretning – køkkenlister giver utallige muligheder

Tips til at designe din lejlighed fodlister-køkken-opbevaringsplads-potentiale

Gulvlisterne i køkkenet sikrer en ensartet overgang mellem køkkenskabene og gulvet og forhindrer snavs eller fugt i at komme under køkkenskabene, når de vaskes. Sokkelpladerne rummer imidlertid et stort potentiale, der ofte forbliver ubrugt. Små skuffer på hjul kan skjules bag fodlisten, hvor du kan opbevare bageplader, gitre eller andre køkkenredskaber. Forsænkede sokkellamper og LED-strips giver også mulighed for en drøm. De får det indrettede køkken til at se ud til at flyde og skaber en særlig stemningsfuld atmosfære.

Endebånd til bordpladen i køkkenet

Tips-lejlighedsdesign-detaljer-kant-væg-køkken-bordplade

Denne lille komponent ser iøjnefaldende ud ved første øjekast, men den har en meget praktisk anvendelse og kan forbedre dit køkkens udseende betydeligt. Strimlen, der forbinder bordpladen og væggen, kaldes endebåndet. De har en gummilæbe i top og bund, hvilket er en uvurderlig fordel ud fra et hygiejnisk synspunkt. Dette forhindrer madrester i at forsvinde i revner eller væsker i at komme i kontakt med væggen. Bortset fra den høje praktiske værdi har endebåndet en anden funktion: Det sikrer et harmonisk udseende af hele køkkenet. Med strimler kan du bevidst sætte en farve accent eller vælge en indretning, der passer godt til bordpladen eller køkkens spejl.

Lyskontakter og stikkontakter

tips-lejlighed design-detaljer-samlet-billede-pletter-gamle-switch-farvet

Koordinerede materialer, former og farver sikrer en harmonisk stemning i dine fire egne vægge. Det hele starter med det rigtige gulv og vægdesign – væggene males om, gulve af høj kvalitet lægges. Gamle eller uskønne misfarvede kontakter og stikkontakter kan imidlertid beskadige det samlede billede og bør på ingen måde negligeres som designelementer. Der er nu switch- og stikkontaktprogrammer på markedet, der kombinerer et ekstraordinært look med teknisk præcision. Det store udvalg af designs muliggør kreative kombinationer af farver og overflader. Uanset om den er halvblank eller blank, i ren hvid eller antracit – moderne lyskontakter og stikkontakter fuldender det moderne interiør og kan tilpasses ethvert individuelt indretningskoncept.

Previous Post
Enfamiliehus med glasfacade – arkitektur inspireret af 60’erne
Next Post
Fokus hængende pejs med lav miljøpåvirkning