15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

17 idéer til accentvægge til moderne og smukke børneværelser

accent væg bygning seng farverige blomster gyngeseng natbord turkis hvid

Vi ved alle af egen erfaring, at det kan være en vanskelig opgave at designe et smukt og trendy børneværelse. Du skal forsøge at finde den perfekte balance mellem dine designideer og praktiske krav som forælder og dit barns behov og ønsker. Meget afhænger af den ledige plads, mængden af ​​penge du kan bruge på det og selvfølgelig de specifikke valg og smag hos børnene derhjemme. Det er dog ganske tydeligt, at flere og flere boligejere i disse dage vælger børneværelser, der let kan vokse med deres små. Det betyder, at de skaber en neutral kulisse i børneværelset, hvor det er interessant Accent væg ideer og dekorationer bringer den nødvendige mængde farve. Du kan bare opnå dette med et par stænk maling eller med en fabelagtig accentvæg i børnenes soveværelse.

Accent Wall Ideas – Hvidt drengeværelse med blå accentvæg

accent væg ideer blå sengegavl sengelamper

Accentvægsideer i dit barns soveværelse kræver helt sikkert en anden tilgang til rumdesign sammenlignet med dette i stuen eller i soveværelset. Det kræver ofte et dristigt valg af farver, sjove mønstre og en masse fantasi. De 21 fængslende accentvægsideer, vi forberedte til dig i dag, tilbyder alt det og meget mere!

Accent Wall Ideas – Striber og Chevron -mønstre

væggeometri zig zag mønster farverigt swing loft seng tæppe

I løbet af de sidste par måneder har vi set en masse smukke, trendy stribemønstre. En vuggestue kan ikke være en undtagelse i denne henseende. Den er muligvis ikke kun tilgængelig i grå, creme, beige eller hvid. Tværtimod har den stribede accentvæg i børns soveværelse brug for vitaliserende farver, der udstråler glæde ved at lege. Hvis du finder de gode gamle striber (vandrette eller lodrette) for kedelige som ideer til accentvægge, tilføj chevron- og zigzagmønstre for mere visuel interesse og finurlig charme.

Accent væg ideer – Geometriske mønstre og en dobbelt køjeseng

idéer væg tapet lyseblå dobbeltseng sækkestol sidebord rød fotoramme

Striber som en idé til accentvæggen

accent væg ideer striber blå hvidt børneværelse drenge tæppe

Accent Wall Ideas – Zigzag -mønstre i en Mafchenzimmer

accent væg ideer zig zag pige dag seng

Accent væg ideer med tapet

væg accent tapet geometriske farverige farver senge stol blå

Hvis striber er super moderigtige, så er tapet en hot trend i indretningsverdenen lige nu! En tapetet accentvæg er et godt valg i dit barns værelse. Dette vægdesign giver dig mulighed for nemt at ændre udseendet i atmosfæren med en lille indsats og begrænsede omkostninger. Hvis dit barn efter et stykke tid keder sig over et bestemt mønster, kan du vælge et andet, sjovere tapet for at give rummet et friskt nyt udseende. Uanset om du vælger tapet med masser af farver og mønstre eller vælger noget, der vil passe godt i et teenage soveværelse, er valget af accentvægsideer her bare uendeligt!

Gul vægidé med tapet

accent væg ideer gul tapet giraf seng

Vægidé med et smukt tapet med sommerfugle

accent væg ideer blomster tapet pigeværelset skammel hund

Farve og kreativitet som accentvægsideer

idéer væg pink pige gardiner lysekrone garderobe

Hvordan kan vi glemme verdens mest populære stænk af maling! Dette er en let måde at sætte en accent på en bestemt væg i et værelse! Det lyder måske gammelt og lidt for dagligdags, men der er en god grund til, at den almindeligt malede accentvæg er et så populært valg blandt husejere. Maleri er let, det fungerer fint næsten hver gang, og som tapet er det ikke et meget fancy valg af accentvægsideer. Vi ved alle også, hvor ustabile børn kan være, dette er helt sikkert en sikker mulighed i det lange løb. Men husk, at du skal bruge den valgte farve til accentvæggen mindst en gang mere i rummet for at give rummet et elegant og stilfuldt look.

væg design drenge bord maling skammel lænestol læder

væg farve ideer bord seng parket grå

Accent væg ideer uden farver

væg laminat design idé rustik sofa børneværelse grøn grå

Men måske keder du dig ihjel med de farvestrålende accentvægge, ikke? Vil du have et raffineret og unikt vægdesign, der giver dig mulighed for at forvandle vuggestuen til et gæsteværelse over tid. Hvad med at vi dropper alle farveideer og bevæger os mod tekstur? Så vi kunne tilbyde lidt mere kontrast i de moderne værelser. Accentvægge lavet af træpaller blev hurtigt meget populære blandt husejere over hele verden og hører derfor hjemme på vores liste over accentvægsideer. Hvis de er lavet af genvundet træ, så er de endnu mere efterspurgte! Ved at bruge denne træ accentvæg kan dine børn lære en værdifuld lektion i bæredygtighed. Og du kan være sikker på, at du lærte dem noget vigtigt om livet.

accent væg ideer tapet striber sølv børneværelsesdesign

væg træ laminat grå accent træ mønster seng sækkestol balkon

Akzent væg ideer – slående væg design

vægbillede fe børneværelse flydende seng swing pige design

Endelig har vi valgt nogle eksempler på accentvægsideer, der viser dramatiske og strålende fototapeter og giver rummet et fantastisk omdrejningspunkt. Børnenes soveværelser er faktisk perfekte steder til gigantiske vægdesign. Du kan vælge et sådant tapet, der helt passer til og afspejler dit barns smag. Med dette tapet kan du skabe et fascinerende og fortryllende soveværelsesdesign, der fortryller dig og dit barn. En accentvæg med et stort vægmaleri på ser altid bedre ud, hvis resten af ​​rummet er velorganiseret og holdt så neutralt som muligt. Sørg dog for, at farverne i vægdesignet ikke er for overvældende. Hvis du vil opnå et behersket udseende, foretrækker du den sort -hvide duo som accentvægsideer, og du kan være sikker på din succes!

ideer fototapet vægmaleri bølge surfing seng striber sengelinned tæpper

Previous Post
Enfamiliehus med glasfacade – arkitektur inspireret af 60’erne
Next Post
Fokus hængende pejs med lav miljøpåvirkning