15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Indretning af et studie til 2 personer: ideer, tips og inspiration

Undersøgelse for 2 personer-moderne-indirekte-lys-dekorativ-belysning

Det kan være vidunderligt at dele et studie med en værelseskammerat eller din kærlighedspartner! Social isolation er ofte et problem for folk, der arbejder alene hjemme, og det er langt fra sundt. At have mulighed for at kommunikere med en anden person i løbet af dagen eller til at grine sammen nu og da kan gøre hjemmearbejdsoplevelsen meget sjovere. Men udover de positive sider er der naturligvis også negative. I dag giver vi dig nogle tips til, hvad du skal overveje, når du opretter et studie til 2 personer.

Undersøgelse til 2-personers opsætning-sort-hvide-ledede strimler-hylder

Inden du beslutter dig for at oprette en undersøgelse for 2 personer i dit hjem, skal du overveje følgende mulige problemer. Du er ikke en god kandidat til et fælles hjemmekontor, hvis:

  • der ønsker at lytte til musik, mens han arbejder, og den anden har brug for absolut stilhed.
  • I skal begge tale meget i telefon og på samme tid
  • den ene føler sig godt tilpas ved en stuetemperatur på 18 grader, og den anden ryster
  • du har forskellige ideer om et rent og ryddeligt studie

Hvis du prøver at dele et studie med en, hvis arbejdsstil og komfortbehov er for forskellige, kan alt ende med at blive en katastrofe.

Studie-to-under-trapper-separate-skriveborde-skuffebelysning

Et fælles hjemmekontor kan dog være det rigtige for dig, hvis ingen af ​​ovenstående udsagn gælder for din duo. For at I to kan leve fredeligt sammen, bør I først bestemme jeres interaktionsstil. Arbejder du helt uafhængigt af hinanden eller skal du arbejde tæt sammen? Så snart du har svaret på dette spørgsmål, kan du oprette dit studie til 2 optimalt efter dine behov.

Opret en undersøgelse for 2 personer – arbejd uafhængigt af hinanden

studie-2-person-skrivebord-L-form

Optimal placering af skriveborde: Det er bedst at stå med ryggen til hinanden, så ingen bliver distraheret. Et langt L-formet skrivebord og to parallelle skriveborde er en god løsning i dette tilfælde. Skrivebordene behøver ikke at være for tæt på hinanden; der skal være plads nok til at bevæge sig rundt.

to-person-studie-L-form-skrivebord-opbevaringsplads

Lagerplads: Skabe, skuffer og opbevaringsrum i undersøgelsen skal være let tilgængelige fra begge sider, så ingen forstyrres.

Telefonbrug: Hvis I begge skal bruge telefonen nu og da, er det fint. Men hvis der foretages lange og intensive telefonopkald, kan dette blive et problem for begge parter. Især hvis I begge taler på samme tid.

Opret en undersøgelse for 2 personer – arbejd tæt sammen

Møblering-studie-værelse-2-person-store-fælles-skrivebord-væg-hylder

Optimal placering af skriveborde: For to mennesker, der er nødt til at arbejde sammen det meste af tiden, ville det være bedst, hvis skrivebordene er direkte modsat hinanden. Et stort delt skrivebord er heller ikke en dårlig idé.

studere-to-mennesker-arbejde-sammen-sammen-bord

Lagerplads: Selvom I begge skal arbejde sammen, ville det være bedre, hvis I hver især havde jeres eget lagerplads. Hvis størstedelen af ​​lagerpladsen er bag et af skrivebordene, kan det være irriterende for den ene person, hvis den anden ofte skal have adgang til skabene.

Arbejdsrum-design-belysning-skriveborde-vedhængende lys-spotlights

Belysning: God skrivebordsbelysning er afgørende for koncentreret og effektivt arbejde. Sørg for, at begge skriveborde er lyse nok. Fleksible forsænkede armaturer og sporspots giver for eksempel målrettet lys præcis, hvor det er nødvendigt. Vedhængslamper og LED -strips er også en god løsning.

studie-skrivebord-stående-skrivebord-computer-hvid-træ-grå-væg-maling

Komfort: Det, at du deler en fælles undersøgelse, betyder ikke, at begge arbejdsområder skal se ens ud. Hver persons ønsker bør tages i betragtning i designet, fordi vi alle har meget forskellige ideer om komfort: nogle kan lide at arbejde, mens de står, andre vil gerne være komfortable på en sofa og arbejde på en bærbar computer.

studere-to-opsæt-sid-til-hinanden

Pladsbehov: Hvor meget plads har hver enkelt brug for? Det kan være meget forskelligt afhængigt af jobbet. For eksempel når den ene person kun arbejder på computeren, mens den anden skal lægge mange ting på sit skrivebord. For at undgå konflikt skal du opdele den ledige plads i overensstemmelse hermed.

Opret en undersøgelse for 2 personer – arbejd dels selvstændigt, dels afhængigt af hinanden

studie-to-person-ikea-skandinavisk-direkte-foran-vinduet

Arbejder I uafhængigt af hinanden, men skal ofte diskutere tingene sammen? I dette tilfælde er det bedst, hvis du sidder ved siden af ​​hinanden. Hvis skrivebordene ligger lige foran vinduet, kan begge medarbejdere nyde den smukke udsigt udadtil.

Studie-to-personers skrivebord-foran-vinduet-væg-hylder-opbevaringsplads

Kontorstole med hjul giver dog god fleksibilitet og mobilitet, hvis du skulle flytte til det andet skrivebord, for eksempel for at diskutere noget sammen.

Lagerplads: Et stort skab bag skriveborde, hvor begge let kan nå alt, er ideelt. Alle kan gemme deres egne ting inden for rækkevidde i praktiske skuffer på skrivebordet eller i en rullebeholder under skrivebordet.

Studie-to-person-træ-væg-beklædning-hvide-skriveborde-skuffer

Alt vigtigt på én gang:

1. Beslut først, om du vil og kan dele en fælles undersøgelse ved at diskutere dine individuelle behov for ro, renlighed, komfort og telefonbrug.

studie-to-personers-skriveborde-ikea-kreative-væg-design

2. Skrivebordenes optimale placering afhænger af dine interaktionsformer.

– Hvis man arbejder selvstændigt, kan man stå med ryggen til hinanden. Et stort L-formet skrivebord er også ideelt til dette.

– Hvis man ofte arbejder sammen, skal skriveborde stå lige overfor hinanden. Et stort delt skrivebord er også velegnet til kolleger.

– Alle arbejder for sig selv, men er der nogle ting, som I bør diskutere sammen? Placer skriveborde ved siden af ​​hinanden lige foran en væg eller et vindue.

Studie-to-person-ikea-beholder-træ-forsænket lys

3. Planlæg tilstrækkelig lagerplads og let adgang til vigtige ting. Det er også vigtigt, at alt er lige ved hånden på arbejdspladsen. Alle skal kunne udføre deres job uden at forstyrre den anden.

studie-lille-lejlighed-to-skuffe-vedhæng-lamper

4. Afhængig af personlige præferencer, planlæg den optimale belysning for hver arbejdsplads. Når du vælger lysene, skal du være opmærksom på lyskildernes belysningsstyrke og farvetemperatur.

arbejdsplads-to-forskellige-stol-modeller-modeller

5. Krav til personlig komfort spiller også en stor rolle ved valg af møbler, f.eks. Findes der forskellige typer stole og skriveborde.

Indretning-studiet-to-personers flydende tallerken

Vi håber, at vores tips vil være nyttige for dig. Men hvis du ikke har et separat rum, hvor du kan oprette et studie, så overvej at integrere arbejdsområdet i opholdsområdet.

Arbejdsområde-to-stue-integreret-2-værelses-lejlighed

arbejdsområde-to-stue-integrerende-fjernsyn

Arbejdsområde-to-stue-integrerende-vægmonteret-loft-spotlights

Arbejdsområde-to-person-stue-skrivebord-rumdeler

arbejdsområde-to-stue-delt-skrivebord

arbejdsområde-to-stue-stue-ikea-møbler

Previous Post
Enfamiliehus med glasfacade – arkitektur inspireret af 60’erne
Next Post
Fokus hængende pejs med lav miljøpåvirkning