15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Inspirerende plisségardiner og gardiner for bedre stil i dit hjem

Romersk-persienner-og-folde-gardiner-sisal-tæppe-stue

af Garrison Hullinger Interior Design

Sommeren er stadig i fuld gang, og mange af os nyder vores tid udendørs. Vi har stadig et par uger til at arrangere fantastiske sommerpoolfester og grill, der fortsat vil blive til drømmende nætter under stjernerne. Men sommeren er også det perfekte tidspunkt at bringe naturen indenfor, ind i huset. At åbne døren til omverdenens udfordringer giver dig dit eget sæt unikke oplevelser. Bor du i et område, hvor solen gør dit liv ubehageligt i løbet af dagen? Installer derefter gardiner, persienner og skodder på en fantastisk måde, der giver dig mulighed for at opnå en balance mellem ventilation og skygge. Og når det kommer til vinduesbeklædning, kan du ikke finde noget bedre end panelgardiner. I dagens artikel vil de inspirerende plisségardiner og foldegardiner se og hvor charmerende og elegante de kan være.

Inspirerende plisségardiner og folde gardiner og deres oprettelse

farverige-hynder-med-symmetriske-figurer

Først må vi indrømme, at vi finder det engelske udtryk “Roman Shades” meget passende. Udtrykket vækker minder om et kejserligt og majestætisk imperium i sin storhedstid. Men historisk set er plisségardinerne virkelig forbundet med Romerriget, mere præcist menes det, at vinduesbeklædningen på det berømte romerske Colosseum var en enorm klud, der blev trukket frem af et system af håndtag og ruller. Det siges, at ideen til de moderne foldegardiner kommer fra det fleksible Colosseum -tag. Selvfølgelig varierer historien afhængigt af den historiske kilde. En ting er sikkert: I det gamle Rom blev der brugt enorme tekstiler på vinduerne for at beskytte interiøret mod den uønskede sol. Men siden da inspirerende folde gardiner og rullegardiner er nået langt i udviklingen. Fra shabby chic til moderne og fra overgang til trendy, her er nogle vidunderlige inspirationer, der kan friste dig til at indarbejde nogle “romerske” folde gardiner i dit interiør til sommer. Overraskende nok skriver de godt ind overalt og ser fancy og meget elegante ud!

Inspirerende plisserede persienner og gardiner med geometriske mønstre og teksturer

af B.Design

Romersk-persienner-med-geometriske-figurer

Der er ingen anden sæson, hvor gardiner og persienner er lige så aktuelle som nu om sommeren. I løbet af disse måneder nyder vi alle de gode sider af naturen, vævet og inspirerende plisségardiner og foldegardiner hjælpe os meget. De vil tjene dig godt selv i efteråret og vil derefter give dit interiør en afslappet og afslappet karakter om vinteren. De ser ikke kun godt ud, de flettede bambus rullegardiner skriver sig problemfrit ind i interiøret og bringer et strejf af bæredygtighed med sig. Kombiner dem med moderigtige sommerfarver som hvid, turkis, aqua eller endda lysorange, og du får et virkelig roligt miljø omkring dig. Disse naturlige farver skaber en fantastisk stemning, der domineres af glas, sten og beton og også sikrer den tiltrængte materialekontrast.

Romersk-blind-med-blomstermønster-planteskole

De mønstrede stoffer

Til dem, der leder efter vinduesbeklædning året rundt, har vi også noget klar. Romerske persienner i mønstrede stoffer er det ideelle valg her, de vil også skabe lidt mere visuel interesse for interiøret. Der er også mange specialfremstillede varianter, hvor interessante prints, geometriske mønstre eller dristige nuancer efter eget valg kommer til sin ret og ofte bliver en rigtig showstopper i rummet.

af Great Neighborhood Homes

asymmetriske-figurer-og-mønstre-romersk-blinde-i-spisestuen

Romersk persienner med et tungt mønster

Men måske vil du kombinere rullegardiner med et tungt mønster? I dette tilfælde skal du dog være sikker på, at resten af ​​rummet er så rent og enkelt som muligt for at undgå enhver visuel rod.

af Wendy Resin Interiors

Romerske gardiner-romerske persienner-med-mønstre

Gardiner og meget mere!

Hvis du allerede har gardiner overalt i huset, er der ingen grund til, at du ikke også kan bruge matchende rullegardiner. Dette er en fantastisk måde at sikre flot isolering. Denne alsidige kombination giver dig mulighed for at fjerne gardinerne om sommeren og give huset et luftigt og uformelt udtryk. Om vinteren kan du bruge både rullegardiner og gardiner, de giver dig ekstra beskyttelse mod kulde. Eksperter rådgiver os om, at dette to-lags system er den bedste måde at beskytte os mod vinterkulden. Dette forbedrer også æstetikken i hvert værelse. Du kan endda blande og matche alt ved at dække større vinduer og høje glasdøre med gardiner. Det er dog godt at vide, at rullegardiner er bedre egnet til mindre vinduer.

af Caitlin Wilson

geometriske-figurer-rullegardiner-i-vuggestuen

Farver, nuancer og nuancer

Tone-til-ton tilgangen til folde gardiner er også en cool metode til at designe et sofistikeret soveværelse eller eksklusivt opholdsrum. Brugen af ​​en anden nuance i den samme nuance, som allerede dominerer rummet, sikrer balance og kontinuitet der. Det er også muligt at skabe interessante visuelle elementer ved at bruge forskellige typer vinduesbeklædninger i samme skygge. Afhængigt af stilen i rummet kan du bruge forskellige typer til at forstærke auraen der uden at forstyrre farvepaletten.

af Amy Lambert Lee

Romerske gardiner og rullegardiner med runde motiver

Æstetik og besparelser

De foldbare gardiner handler ikke kun om æstetik. Faktisk er de gode til at forbedre den samlede isolering af dit hjem og reducere energiforbruget. Vidste du, at undersøgelser har vist, at plisségardiner og vævede rullegardiner i bambus er langt mere effektive end traditionelle gardiner, når det kommer til at holde elregningen på et minimum. De er lette og lette at bruge, ser cool ud og altid trendy! Nu hvor du ved det, kan du krydre dine vinduer med folde gardiner og rullegardiner!

 af Lindsay von Hagel Photographers

Opholdsstue Romersk persienne i æggeskalfarve

fra MPD London

Stue-med-folde-persienner-polstrede møbler

 af Giannetti Home

Stue arbejdsområde Romersk blind linned stof

af Ed Ritger Photography

hvid-rullegardiner-i-badeværelset-med-symmetriske-figurer

af Herrick Design Group

symmetriske-hjørne-vinduer-i-soveværelset-med-rullegardiner

af Enviable Designs Inc..

Bænk-osmannisk-læder-folde-persienner-i-lys-beige

af Brian Watford ID

Sisal-stole-med-træ-ben-romerske-persienner-med-sisal-optik

af amanda nisbet

sort og hvid plissé persienner soveværelse

af Schwartz og Architecture

Soveværelse-med-rullegardiner-på-vinduerne

af Anna Baskin Lattimore Design

Satin-stof-og-bomuld-rullegardiner-i-beige

af Marcelo Brito & Pedro Potaris

Lounge-område-med-stribede-rullegardiner

af MuseInteriors

ovalt badekar-tapet-på-væggen-rullegardiner

af William Quarles Design / Photography

Køkken-område-med-rullegardiner-på-vinduerne-hvidt-træ-køkken

fra Delishhh Blog

Køkken-med-rullegardiner-køkken-design

Badeværelse-klassisk-møbleret-højglans

af Amy Lambert Lee

Børneværelse-med-hvid-folde-gardiner-og-rullegardiner

af Bridgwater Consulting Group

lysegrå-folde-gardiner-og-romerske persienner til soveværelser

Hjem-ved-havet-plisserede persienner med persienner

lige linjer-folde-persienner-moderne-stue

Romersk-rullegardiner-med-et-blomstermønster-i-soveværelset

Romersk-persienner-Romersk-persienner-med-firkantede mønstre

Spiseplads-køkken-bord-lavet af massivt træ-foldbare persienner

af Sarah Barnard Design

de-klassiske-rullegardiner-i-studiet

Previous Post
Stående bord til haven – 16 ideer til et dekorativt og nyttigt havebord
Next Post
Byg din egen fortrolighedsskærm til haven – lavet af træ, glas, metal eller stof