15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Patina -effekten giver karakter og levendegør det moderne interiør

Vincenzo De Cotiis designer italiensk moderne skulptur

Den næsten 60-årige italienske designer Vincenzo De Cotiis, der tilhører Gonzaga, en af ​​de mest berømte italienske aristokratiske familier, gennemførte sin uddannelse i Milano og søgte som arkitekt og designer balancen mellem det gamle og det samtidige. For det meste kombinerer han elementer, der ikke rigtig hører sammen, men harmonerer i en bestemt kontekst. Som et udtryksfuldt medium kombinerer det en patina -effekt med minimalistiske møbler og blanke overflader som krom og glas. Resultatet er en perfekt symbiose, som er kendetegnet ved det gamle charme og samtidig har en meget nutidig effekt. Vincenzo De Cotiis ‘interiører ser ud til at være ægte kunstværker med perfekt komposition og afbalancerede farver. Nedenfor præsenterer vi en smuk villa i Toscana, Italien.

Patina -effekt og charmen fra det gamle

villa forhave baghave klinker facade græsplæne naturlig pool Vincenzo De Cotiis

Som en talentfuld billedhugger, designer og arkitekt finder han altid muligheden for at sammensætte ikke-kombinerbare elementer og præsentere dem attraktivt. For sine projekter er han udelukkende afhængig af naturlige materialer af høj kvalitet, og efterligninger og plast er fuldstændig fraværende. Et subtilt strejf af chic går ikke glip af, og der er altid en æske med luksus, der formidler effektive accenter af messing, krom eller spejlglas. Det er virkelig fascinerende, hvordan sådanne forskellige materialer kan placeres ved siden af ​​hinanden i harmoni. Resultatet er et afbalanceret helhedsbillede, et rigtigt kunstværk, der består af farver, former, overflader og en patina -effekt.

patina effekt vægbygningsvindue natur virhang sort

Interiøret, som De Cotiis skaber, kan også beskrives som et slags kunstbillede. Farver, strukturer og silhuetter formidler følelser og budskaber, ligesom kunsten selv. Komposition, skygge og accenter spiller en vigtig rolle og skaber en unik atmosfære. Det er det samme i en privat villa i det nordlige Toscana, Italien. Det ligger i provinsen Lucca, hvor Europas kulturelle elite har holdt ferie i århundreder. Stedet var og besøges hovedsageligt af italienere, men også af berømtheder fra hele Europa som Georgio Armani, Andrea Bocelli, den engelske forfatter Aldous Huxley og kunstneren Henry Moore.

patina effekt beton natursten hængende lampe osmannisk

I forbindelse med de historiske omgivelser og selve murstenens facade valgte De Cotiis kun eksklusive håndlavede møbler og elementer i interiøret til villaens indretning. De fleste af dem er endda specielt designet til det. Attraktive detaljer minder om husets maritime fortid. Den gamle charme afslører først og fremmest patinaeffekten på væggen og på retroobjekterne.

patina effekt møbler læderplanter

Grønne husplanter med brede blade sætter friske accenter. De og patinaeffekterne giver liv til rumdesignet, der er bestemt af neutrale farver og robuste materialer. Samtidig forbliver atmosfæren harmonisk og rolig. For at nyde dette har designeren givet flere siddepladser og tilbagelænet muligheder. En del af interiøret stammer fra 50’erne og 70’erne og bringer dermed en retro -stil.

patina effekt kabinet offset elementer fronter spejl

patina effekt betonvægge lænestol gul polstring

patina effekt væg natursten beklædning spisebord forskellige stole patina effekt vægge loft stuk rustikke møbler retro messing

patina effekt soveværelse minimalistisk kunst ovenlys

patina effekt marmor natursten spejl forfængelighed messing

lille møbeldesign sidebord massiv natursten messingVincenzo De Cotiiis

* et projekt af Vincenzo De Cotiis

Previous Post
50 eksempler på professionelt designede køkkener med ø
Next Post
Lav Fluffy Slime selv – 3 opskriftsideer med kunstig sne og svamp i enhjørningsfarver