15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Indret med pastellgrønt og skab en afslappet levende atmosfære

Pastel grøn væg farve indbygget hylde værelse dør stue

Pastelfarver har været en absolut trend i de seneste år inden for alle mulige anvendelsesområder. De sarte og lyse toner har ikke kun erobret verden af ​​mode og indretning. Hår og negle i pastel kan også ses meget ofte. Og ikke underligt, at disse enhjørningsfarver er så populære, fordi de ser særligt blide og venlige ud. Pastelgrønt giver for eksempel indtryk af luftig friskhed og lyder også som forår. Kombineret med varme beige og gråtoner er resultatet et harmonisk helhedsbillede. Indretningen i denne 3-værelses lejlighed er et godt eksempel på, hvor beroligende og frisk denne farvekombination er på samme tid.

Pastelgrøn i kombination med grå og creme toner

Pastellgrøn væg farve farve dør dør væg hylder grå sofa

Det indre af denne 88 m² store lejlighed er designet til en ung familie. Det skal ikke kun være praktisk og funktionelt, men også hyggeligt og behageligt. Et særligt højdepunkt i stuen er den grønmalede væg med indbygget hylde. Rumdøren holdes i samme grønne nuance og fusionerer med væggen.

Stue beige grå pastellgrøn belysning

Den lyse parket i en lige linje står godt i kontrast til gardinerne, sofaen og tæppet i mørkegrå toner. På væggen bag fjernsynet har de fantastiske fliser af Ceramica Bardelli et moderne geometrisk mønster.

Stue grå hjørnesofa indirekte loftsbelysning

Tekøkken træfronter mat sort bordplade

Designet af køkken-stuen er holdt meget minimalistisk og harmonerer visuelt med siddeområdet. De hvide væggenheder uden håndtag er næsten usynlige på den hvide væg, mens træenes fronter giver en varm touch.

Åbent køkken / stue bardisk sort grå

Arbejdsområdet er kombineret med et spisebord og en køkkenbord. Vinduerne fra gulv til loft tillader dagslys at strømme ind i rummet, og de sorte elementer fremstår blødere. Mens de spiser morgenmad, kan beboerne nyde en smuk udsigt over Dnepr. Alle andre indbyggede enheder installeres i en fritstående enhed. Sådan ser køkkenet pænt og ryddeligt ud.

Hængelamper i pastelgrønt beige med soveværelser

I soveværelset skaber kombinationen af ​​pastellgrøn, creme og brun en særlig beroligende stemning. Det pastelgrønne tapet på væggen bag sengen imponerer med et interessant 3D sildebensmønster. Designet kommer fra den nye Spectra -serie fra ARTE. Takket være det integrerede lag af skumgummi er vægbeklædningen også effektiv som lydisolering. Det samme design pryder væggene i det lille gæsteværelse, men i taupe.

Soveværelse brun grøn væg farve creme seng polstring

Soveværelse pastelgrøn lænestol brune gardiner persienner

På badeværelset gentager de sorte vægfliser parketmønsteret. Vaskeskabet og badekarbeklædningen i mørkt træ står i kontrast til bordpladen i marmor og giver den sorte og hvide indvendige varme.

grøn fløjlsofa creme væg farve beige tæppebelysning

Pastelgrøn skænk TV tapet sildebensmønster

Siddeområde grøn fløjl sofa fløde farve kombination belysning

Badeværelse badekar bruser beige antracit

Badeværelse antracitbeige træfronter, der belyser indirekte lys

Badeværelse badekar hjørne brusekabine antracit hvid

Badeværelse forfængelighed spejlskab vedhæng lamper marmor

Visualiseringer af Tobi Arkitekter

Previous Post
Indbygget skab med skrå lofter – 36 praktiske designideer
Next Post
Design en Feng Shui -have – tips til planlægning af elementerne