15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Opret et eksotisk interiør i marokkansk stil

marokkansk stil-farverige-farver-dekorative-puder

Hvis du vil bringe et strejf af det eksotiske til dit hjem, skal du tænke på de usædvanlige elementer, som den marokkanske stil kombinerer. Med stærke farver, masser af træelementer og mosaikker: en luksuriøs, spektakulær og betagende stil. Beliggende mellem Europa og Afrika, Atlanterhavet og Middelhavet, er Marokko et land, hvor mange kulturer blandes. Som et kryds på ruten mellem øst og vest, nord og syd, dvs.han indretter i marokkansk stil integrerer funktioner fra Frankrig, Spanien, Portugal, Middelhavet, Afrika, Persien og islams lande.

Marokkansk design sofa

sofa-marokkansk-design

Men uanset hvor meget Marokkansk stil blandet med andre stilarter, fanger den på en unik måde det særegne Marokkos ånd. Marokkanere har en tendens til at frembringe det unikke design i alt, hvad der omgiver dem. De stærke farver på de rigt dekorerede møbler og tilbehør, dekorative planter og dæmpet belysning bringer en “oase” hjem.

Marokkansk stil på badeværelset

badeværelse i marokkansk stil

Facilitet i Marokkansk stil er ikke kompliceret, du skal bare finde de rigtige elementer.

Skarpe, levende farver

Farve er det visuelle centrum for Marokkansk stil. Farverne henter inspiration fra Marokkos landskab, blå og grønne nuancer – fra Atlanterhavet og Middelhavet, guld og sølv – fra Sahara -sandet og rødt – fra den afrikanske solnedgang.

Marokkansk eksotisk soveværelse

marokkansk-eksotisk-soveværelse

• Møblerne i marokkansk stil

Interiøret kombinerer en lang række forskellige nuancer, men på samme tid enkel og bekvem i situationen. Sofaer er lave, de inviterer dig varmt til at sidde ned. Den marokkanske stil er baseret på elementerne smedejern, træskærerarbejde, perlemor og et stort antal komplekse mosaikker og fliser.

Stue med marokkanske møbler

stue marokkanske møbler

Tekstil i marokkansk stil.

Farvestrålende tekstiler med en kompleks vævning og design er typiske for marokkansk stil. Tilføj dekorative puder, drapér møbler, vinduesrammer og endda loftet. Type belysning. Belysning er en væsentlig del af anlægget i marokkansk stil. Du skal bruge specielle lamper til dæmpet belysning med nuancer af farvet glas. Loftet skal være lavet af træ eller smedejern. Brug stearinlys til at tilføje en romantisk stil.

Gulvbelægning i marokkansk stil

Mørke trægulve, dækket med persiske tæpper og måtter. Bemærk dog, at du kan lægge fliser, der tilføjer en kølig effekt i varmt vejr.

eksotisk stue og marokkansk stil

eksotisk-stue-marokkansk stil

afspejling

Spejle forstærker atmosfæren i marokkansk interiør, reflekterer forsigtigt lyset og giver væggene lidt af et mysterium. Kig efter spejle med stel af smedejern, udskæring i træ og prydet med ædelstene.

• Planter i interiøret med marokkansk stil

Sæt store, farverige krukker eller kurve, eksotiske planter som banantræer eller papyrus hjælper med at skabe atmosfæren i en oase.

Mærk stemningen fra Marokko?

  Marokkansk stil – glamourøse møbler og draperede gardiner

marokkansk stil-glamourøse-møbler-draperede gardiner

Design fra Marokko – stue

design i marokko

Marokkansk stil – indretning i blå og hvid

marokkansk stil-blå-hvid

Marokkanske farverige møbler

marokkansk-farvede-møbler

lav sofa og farverige puder – marokkansk stil

lav sofa-farverige-hynder-marokkansk stil

Previous Post
Køkkenindretning og rumlig fordeling
Next Post
Udformning med blondeblusser til attraktive DIY -dekorationer