15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Første lejlighed – trin for trin til dit eget hjem

Indret din første lejlighed-ideer-moderne-design

Uanset om du starter din læreplads eller studerer i en fremmed by, er der på et tidspunkt altid et tidspunkt, hvor unge forlader deres forældres hjem for at stå på egne ben. Nogle mennesker flytter først ind i en delt lejlighed eller elevsoveværelse, men mange ønsker, at deres drøm om deres første lejlighed skal gå i opfyldelse. Men indtil en passende ejendom er fundet, lejekontrakten underskrevet, flytningen afsluttet og det nye rige gjort hjemligt, skal der gøres meget.

At finde en Erse -lejlighed – ikke altid let

første lejlighed-find-bureauer-tips

Især hvis du leder efter en passende enkelt lejlighed i en af ​​de store metropoler i Tyskland, såsom Berlin, Köln eller Hamborg, er det ofte svært. Elevernes rush er stor, og de få tilgængelige objekter tages hurtigt. Derfor bør folk, der leder efter et hjem, ikke udelukkende stole på Internettet, de skal også abonnere på en lokal dagblad. Især ældre udlejere placerer ofte reklamer der. Men da de fleste unge leder efter lejligheder online, er chancerne ikke dårlige for, at en aftale om at se en lejlighed, der er annonceret i avisen, ikke vil komme med så mange konkurrenter som normalt. En anden mulighed er at ansætte en mægler. Dette er dog nogle gange dyrt og er derfor udelukket for mange praktikanter og studerende. Sidst men ikke mindst er det også værd at spørge de forskellige boligselskaber. Du kan derefter lede efter passende objekter, og ofte er det muligt at besøge dem direkte.

Første lejlighed – overbevise udlejer

Find den første lejlighed-udlejer-overbevise

Udlejere er ofte kritiske, især i de store byer, hvor suset er enormt, og det ikke er så let at sejre mod konkurrencen. Det er derfor tilrådeligt at medbringe en komplet og attraktiv applikationsmappe til hver visningsaftale. Dette bør omfatte:

Bevis for løn eller skriftligt bevis for en garanti (for praktikanter eller studerende)

– Schufa oplysninger

– Curriculum vitae

– Bekræftelse af fravær af lejegæld

– Oplysninger om den tidligere udlejer (hvis tilgængelig)

– Følgende skal også angives:

– Civilstand

– Om der er børn

– Om der er kæledyr

– Følgende behøver ikke at være sandfærdigt:

– Uanset om du er ryger

– Hvor ofte fejres fester

– Om der høres høj musik

– Hvilken nationalitet har du

– Hvilken religion du tilhører

– Uanset om du har en straffeattest

Første lejlighed – organiser flytningen

første-hjem-flytte-organisere-pakke-udpakning

Når den rigtige lejlighed er fundet, skal flytningen organiseres. Her er det tilrådeligt at planlægge tidligt og frem for alt at mobilisere nok hjælpere. Det er særligt vigtigt at leje en varevogn i god tid. Disse er hurtigt reserveret, især i weekenderne. Hvis flytningen finder sted på en travl gade, bør der også oprettes en stopzone, så varevognen kan parkere så tæt på ejendommen som muligt. Stopzonen må ikke opstilles af dig selv, politiet er ansvarlig for dette. Et par dage før flytningen er mucking ud og pakning på dagsordenen. Pak aldrig æskerne for tungt, så hjælperne stadig kan bære dem. Læg altid tunge genstande, f.eks. Bøger, ned og stak lettere genstande, f.eks. Puder eller lignende, oven på dem. F.eks. Kan polstermateriale, pakningstæpper og papkasser lejes hos mange flyttefirmaer.

Første lejlighed – på den sikre side, takket være den rigtige forsikring

første-hjem-forsikring-tæt-beskytte

Hvis du flytter fra dit hjem, skal du nu beskytte dig selv, hvis der sker noget uforudsete. Men hvilke forsikringer er tilrådelige i forbindelse med din egen første bolig?

Den vigtigste forsikring er en privat ansvarsforsikring. Dette dækker skader forårsaget af en andens ejendom. For eksempel, hvis vaskemaskinen lækker og beskadiger bygningsstoffet eller møblerne til lejeren en lejlighed lavere nede, kan dette hurtigt blive meget dyrt. Privat ansvarsforsikring betaler for sådanne hændelser.

Bidraget “Den vigtigste forsikring for lejere”Yderligere anbefaler at tegne husforsikring. Dette betaler for skader på dit eget hjem, for eksempel på grund af storm, brand eller tyveri. Møbler er ofte også forsikret. Da det ikke er ualmindeligt, at tvister mellem lejer og udlejer eller mellem de enkelte lejere er, bør det også overvejes, om retsbeskyttelsesforsikring giver mening.

Indret din første lejlighed billigt

første-lejlighed-møblering-moderne-billige-ideer

Meget få praktikanter og studerende har økonomiske midler til at udstyre deres egne fire vægge helt nye fra starten. Så her er nogle billige opsætningstip:

Gennemse online salgsplatforme

Mange mennesker tilbyder deres brugte møbler til salg på salgsplatforme på Internettet. Ofte gives de endda væk til folk, der selv samler dem. Hvis du ikke vil acceptere lange rejsetider, kan du kun se tilbud fra din region. Møblerne er ofte i god stand og fås til en brøkdel af den oprindelige pris.

Ro gennem kælderen og loftet

Uanset om det er med dine egne forældre eller andre slægtninge og venner – i kældre og loftsrum er der ofte ubrugte møbler, der kan lånes. Ofte er et nyt lag maling nok, og mormors gamle kommode ser godt ud i studielejligheden.

Giver gamle møbler en ny glans

Det bringer os til det næste punkt, renovering af gamle møbler. Uanset om du vil have et nyt betræk til den gamle lænestol eller bordet skal slibes, hvis du har lidt manuel dygtighed og frem for alt kreativitet, kan du fremtrylle moderne, unikke stykker fra gamle fundne genstande. Instruktioner om hvordan man restaurerer gamle møbler kan findes på Vesten.

Få den første lejlighed til at se større ud med et par tricks og tweaks

første-lejlighed-væg-design-ideer-stue

Huslejen er dyr, og den første lejlighed er derfor normalt meget lille. Så nu handler det om, hvordan den lille lejlighed kan forstørres visuelt. Kort overblik over de vigtigste tips:

Vægmaling

Vægfarverne skal altid være lyse og venlige, da rummet ser større ud. Mørke farver komprimerer derimod rummet og får det hurtigt til at virke undertrykkende. Hvis du synes, at hvide vægge er for kedelige, kan du f.eks. Vælge isblå, lysegrøn eller solgul. Slående mønstre og tapeter sikrer også, at rummet ser mindre ud, så det er bedre at bruge ensartede overflader.

Spejl Spejl på væggen

Det lyder banalt, men spejle, især store, får automatisk lokaler til at se meget mere rummelige ud. Dette kan også være spejldørene i garderoben.

Lad der være lys

Hvis du stoler på mange små lyskilder i stedet for en stor, sikrer du også, at rummet fremstår større. Dette er især tilfældet, når disse skinner med forskellige lysstyrker.

Glade farver skaber en indbydende atmosfære

Indretning af den første lejlighed - farvedesign

 Orange og gul i etværelses lejligheden

første-lejlighed-farve-møblering-ideer

Previous Post
35 Halloween-makeup-tips til hele familien
Next Post
22 ideer til dekorative grøntsagshaver – fornøjelse for øjnene og ganen