15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kombination af beton, fliser og træ: en moderne lejlighed i Indien

Betonfliser træ stue puristiske møbler ideer til at leve

Tradition møder modernitet i Ahmedabad, Indien. En toværelses lejlighed er blevet fuldstændig renoveret og omdannet til en oase midt i storbyen. Den åbne byggeplan, de funktionelle møbler og den vellykkede farvepalet muliggør komfortabel bolig selv i begrænset beboelsesareal. Kombinationen af ​​materialer skaber den rustikke charme i lejligheden. Beton, fliser og træ bruges rigeligt som gulv eller vægbeklædning. Det er lykkedes Saransh -arkitekterne effektivt at sætte scenen for nicher og hjørner og bruge de udvalgte materialer til bedre at fremhæve loftets karakter i lejligheden. Vi tager dig med på en virtuel rundvisning og forklarer, hvordan du kan implementere ideerne i dine egne fire vægge.

Kombiner beton, fliser og træ, og indret en lejlighed med en loftskarakter

Betonflise træ stue grå opsat

Den lille lejlighed med 67 kvadratmeter boligareal blev oprindeligt opdelt i flere små værelser. Arkitekterne besluttede imidlertid at rive de indvendige vægge ned og undlade indvendige døre bortset fra badeværelsesdøren. På den måde blev der skabt et rummeligt, lysfyldt opholdsområde, hvor køkken, spiseplads og stue er indrettet. Arkitekterne ville visuelt adskille de enkelte områder og samtidig skabe en problemfri overgang mellem de forskellige zoner. Til dette formål besluttede de at lægge en ny gulvbelægning i hvert område. Eksponeret beton blev valgt til gangen og køkkenet. Gulvbelægningen er ekstremt let at passe, kan rengøres flere gange om dagen og absorberer i modsætning til træ ikke fugt. Mønstrede fliser tilføjer farve accenter i stuen, og et trægulv i læsehjørnet inviterer dig til at slappe af.

Beton, fliser og træ som accenter i interiøret

Betonfliser Træ Geometrisk mønster Sofabord Boligtilbehør

Samtidig er det netop kombinationen af ​​materialer, der ved første øjekast ikke går sammen, der gør den puristiske loftslejlighed så attraktiv. Betongulvet bringer en minimalistisk note ind i interiøret, fliserne – et strejf af det eksotiske og den varme træfarve løsner det ellers stramme interiør. Slutresultatet er et eklektisk interiør, der ser overraskende harmonisk ud.

Betonfliser Træ Boghylde Rumdeler Moderne kunst potteplanter

Dette harmoniske, puristiske levende billede fremhæves endnu bedre af møblerne. I køkkenet var køkkenenheden lavet af beton, skabsdørene og væghylderne er lavet af massivt træ, og køkkenets bagvæg er beklædt med marmorfliser.

Flisekøkken i køkken uden håndtag skabsdør beton arbejdsflade flisebelagt spejl

Den tilstødende spiseplads, hvor et lavt spisebord med en marmorplade og japanske Zaisu gulvstole udgør en charmerende gruppe af sæder, fungerer som en overgang mellem spise- og læseområderne. Det hyggelige læsehjørne med flere puf og en dagseng tilbyder plads nok til hele familien. Samtidig kan det fungere som et gæsteværelse, hvis det kræves.

Betonfliser Træ Essplaty Gulv Design Indien Lejlighed

Betonfliser trægulve skaber idéovergang

Læsehjørnet, der er helt dækket af træ, kan om nødvendigt adskilles fra spisepladsen med gardiner. Anlægget er økonomisk. Et reolsystem i træ og glas fungerer også som rumdeler. Bortset fra de førnævnte puffer og den minimalistiske dagseng, er der ingen andre møbler at finde. Et futuristisk pendelarmatur giver nichen et moderne touch, og en gammel radio bringer et retro touch til interiøret.

Beton, fliser og træ danner et puristisk ensemble

Betonfliser træ trævægspuder puffer puder stue eksotiske møbler

Den isolerende beton og massivt træ giver lejligheden sit ru, minimalistiske udseende. De to materialer scorer ikke kun med et tiltalende look, men også med en behagelig fornemmelse. Især i Indien giver beton afkøling på varme sommerdage, og dens polerede overflade føles behageligt kølig.

Ideer til design af betonfliser, træstrimler, gulv

Gulvet er blevet et af de vigtigste arkitektoniske elementer i moderne arkitektur. Det udsatte betongulv præsenteres i en puristisk grå, en neutral farve, der formidler ro. Derimod fremstår plankegulvet varmt og skaber en hyggelig stemning.

Betonfliser træ højt til loftet lavt betonbord

Et poleret støbt betongulv fører fra den rummelige stue til soveværelset. Beboernes private område har heller ingen dør. På denne måde ønskede arkitekterne at understrege loftskarakteren i toværelses lejligheden igen.

Den lille loftslejlighed i Indien er moderne, minimalistisk og alligevel eksotisk og hjemlig. Kombinationen af ​​materialer får det til at se særligt lyst og hyggeligt ud.

Betonfliser træstole spisebord vedhæng lamper

Betonflisetrappe trappe stue flere niveauer

Soveværelset ser særligt maritimt ud med de blå gulvfliser og den gul-orange vægfarve. Soveområdet var temmelig sparsomt indrettet. En dobbeltseng med træramme, et lille sidebord og flere potteplanter fuldender opholdsprogrammet.

Betonfliser trægang soveværelse spiseplads trævæg

Beton flise træ soveværelse Indien lejlighed

Betonflise træ stue opsat designer lænestol

Betonfliser og træ kombinerer entrédesignidéer betonunderskab

Betonfliser trægang moderne minimalistisk design

Betonfliser træ blå mønster sand farve væg seng seng stel

Betonfliser træ moderne opsat dekorere planter gulvmønster

Betonfliser Træ Uden Døre Loftlejlighed Indien

Betonflise spejlvæg

Betonflise træ polstring væg kunst ideer

Flise og træ kombinerer soveværelsesgulv blå beton

Ideer til møblering af betonfliser i træloft

Betonfliser og træ kombinerer soveværelser

Betonfliser og træ kombinerer indgangsplan

Betonfliser og træ kombinerer plantegning

Betonflise træ blueprint visning ovenfor

Et projekt af Saransh Arkitekter.

Previous Post
Toyota FT -1 2014 – En imponerende sportsvognundersøgelse
Next Post
Arbejde med børn: 14 træbearbejdningsideer og enkle instruktioner