15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Keramisk kunstinstallation dekorerer hver spisestue i denne restaurant

Keramisk kunstinstallation restaurant-gæsteværelser-stemning-dekoration

Designerne fra interiørarkitekturen og designstudiet Rockwell Group har for nylig designet interiøret i den nye restaurant Nobu i New York. Restauranten har tre separate spisestuer: en hovedspisesal og to private. Som en del af indretningen bestilte studiet den canadiske keramiker Pascale Girardin til at oprette en moderne keramisk kunstinstallation for hvert område. Disse bør forfine restaurantens design og give det et unikt udseende.

Kunstinstallation lavet af keramisk restaurant-væg-briketter-forkullet-træ-optik

Den første keramiske kunstinstallation er i hovedspisesalen og er designet i samarbejde mellem Rockwell Group og Pascale Girardin. Kunstværket præsenteres som et originalt vægdesign og består af små keramiske stykker, der ligner briketter lavet af forkullet træ. De er arrangeret, så de ligner et stort penselstrøg på væggene. Der er lavet i alt 3500 elementer til hele installationen og transporteret fra Montreal til New York. De blev derefter fastgjort stykke for stykke til den pudsede, røde væg. Så hele vægdesignet ser endnu mere originalt ud, er væggene designet med indirekte belysning. På denne måde kan kunstinstallationerne med succes iscenesættes og skabe en eksklusiv stemning.

Keramisk kunstinstallation restarant-væg design-glaserede blokke

Den anden keramiske kunstinstallation blev også skabt af designernes samarbejde og er placeret i det private gæsteværelse. Dette pryder igen væggene i rummet, men det er to- og tredimensionelle blokke, der ligner japanske Boro-tekstiler. De koboltblå elementer er glaserede og skaber en original, struktureret effekt. De indbyggede LED-lamper skaber vidunderlige lyseffekter, samtidig med at kunstværket placeres i centrum.

Keramisk kunstinstallation restaurant-hylder-keramik-sake-flasker

Den sidste keramiske kunstinstallation er placeret i det, der er kendt som skyldområdet, som er opkaldt efter den populære japanske drink. Til dette formål har keramikeren lavet en samling af i alt 70 lergryder, som er arrangeret på åbne hylder fra gulv til loft. Lergryderne ligner de originale skyldflasker, og hver flaske er dekoreret med et unikt penselstrøg i koboltblåt. De særlige kunstværker passer perfekt ind i stemningen og er ægte iøjnefaldende i rummet.

Lær mere om Rockwell Group og Pascale Girardin og deres andre projekter!

Previous Post
Skærebræt i marmor, plast eller træ til et sundt liv
Next Post
Arbejde med børn: 14 træbearbejdningsideer og enkle instruktioner