15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Design af vægge – toptrends fra Pinterest til farver og dekorationer

design vægge ideer tendenser pinterest farver tekstil metal

Pinterest er ikke kun en trendsætter, men viser også eksisterende tendenser til alle dem, der leder efter interessante indretningsidéer. Det gælder også det indvendige vægdesign, som der stort set findes utallige varianter af. Der er dog visse ideer, der fanger dit øje og derfor bør nævnes, så du ikke går glip af dem. Find ud af nedenfor, hvilke interessante og attraktive muligheder du kan bruge til at designe væggene for at give interiøret prikken over i’et, samtidig med at de overholder de nyeste trends. Så hvordan kan du designe væggene? Bare tag et kig selv:

Vægdesign ideer – design vægge med guld

vægge design guld tapet idé moderne elegant kommode

Guld på væggen har en særlig effekt. Den på den ene side subtile og på den anden side også ekstravagante farve skaber elegance og ser moderne ud med de rigtige møbler. Et kreativt vægdesign med denne farve kan opnås på forskellige måder. Hvis du ikke vil male hele guldvægge med det samme, kan du simpelthen stole på interessante accenter, der kan designes på enhver baggrundsfarve. Forskellige teknikker kan bruges til dette. F.eks. Kan svampe bruges til at tilføje flotte vatpinde. Men selv med mere originale penselstrøg kan usædvanlige mønstre opnås hurtigt og nemt. Hvis du vil dekorere væggene med gips, forhindrer dette dig ikke på nogen måde i at tilføje guld accenter. I dette tilfælde bliver væggen endnu mere effektiv.

vægge design køkken tapet kinesiske koi fliser hvide

Hvis du vil gøre væggene endnu lettere med guld, skal du kigge efter et tapet. Det er her mere indviklede mønstre kan dekorere væggene, hvilket er gavnligt for dem, der ikke er alt for kreative, talentfulde eller bare leder efter en hurtig løsning. Det store udvalg af modeller fra forskellige tapetproducenter muliggør også valget mellem et større antal accenter på væggen eller mere subtile varianter.

form vægge billedramme accent guld pejs deco

Og hvis du ikke nødvendigvis ønsker at designe væggene med sådanne permanente designmuligheder, kan du simpelthen bruge andre dekorative elementer. Hvad med gyldne billedrammer, der også viser dine yndlingsøjeblikke med dine kære eller billeder og giver den nødvendige glamour i guld? Andre gyldne dekorationsgenstande såsom hængende vaser eller urtepotter eller selvfremstillede ting kan bruges som vægideer i guld.

design vægge beklædning paneler metalplader guld industrielle

Vi vil helt sikkert nævne denne usædvanlige, men interessante idé, hvormed du kan bringe guld til væggen. Det er en vægbeklædning lavet af metalplader. Du må gerne vælge andre metalfarver, hvis du vil dekorere væggene på denne måde, men guld er i øjeblikket trenden. Denne idé er særligt velegnet til faciliteter i industriel stil og kan kombineres med andre gyldne accenter og dekorationer til det respektive rum.

Vægdesign med farve – mørke vægfarver i stedet for accenter

design vægge mørk væg farve blå moderne lys laminat

Hvis du har besluttet dig for slående farver og gerne vil male et værelse og dermed designe væggene med farve, kan denne Pinterest -trend også bruges. Hvad der menes er mørkere og dristige farver som denne blå nuance, hvilket gør det muligt at bringe lettere boligtilbehør eller møbler særligt godt frem. Selvom sådanne farver gør et mørkere værelse endnu mere mystisk, vil ideer til design af vægge mere sandsynligt blive anbefalet til lysere rum med store vinduer, så en for mørk atmosfære undgås.

design vægge olivengrøn moderne væghylde sofa minimalistisk skandinavisk

Ud over blå kan mange andre farver også bruges i denne form. En mørk grøn nuance kan f.eks. Bruges eller den trendy petrolblå og også lilla. Vælg bare din yndlingsfarve, og find derefter den skygge, du ønsker, og mal en accentvæg. Hvis du tør, kan du naturligvis designe alle vægge i farver.

væg design trends petrol blå maling væg gul sengetøj accent soveværelse

Boligtilbehøret, tekstiler og dekorationer kan derefter vælges i en stærk kontrastfarve. Med denne benzinblå væg for eksempel ser det gule sengelinned rigtig godt ud. På denne måde kommer begge farver til deres ret og utvivlsomt forbedrer rummet. Du kan også lade væggen være bar, fordi den slående farvetone er tilstrækkelig dekorativ i sig selv. Ikke desto mindre kan du også lege med andre dekorationer, som bedst vælges mere diskret. En lille væghylde er velegnet, men også vægmalerier.

Design vægge med kreativ akvarel

væg design trends akvarel grøn tapet diy inspiration sidebord

Kunne du tænke dig at male en væg med et mønster, og derefter prøve en ny trend. Alle kan jo lave de klassiske striber eller zigzagmønstre, og de er ikke længere helt så originale. Stol i stedet på denne Pinterest -trend, som du kan bruge til at dekorere væggene. Hvad der menes er en attraktiv akvarel, der er fastgjort til væggen i form af tapet. Og indrøm det, det ser bare fantastisk ud!

design vægge akvarel billede lav vægdekoration ideer selv

Hvis du ikke rigtig kan finde det rigtige tapet, kan du også oprette et vægmaleri som et alternativ. Du kan give en hånd med på et stort stykke papir eller lærred af enhver størrelse og designe ethvert mønster i forskellige farver for at fastgøre det til væggen. Også her har du altid mulighed for at fjerne dekorationen en dag uden problemer. Et uregelmæssigt mønster kan vælges, men også visse motiver. Plantemotiver som f.eks. Blomster eller blade er velegnede. En skyline kan også designes eller hvad med silhuetter af skove? Fantasien kender ingen grænser.

Design vægge uden tapet – ideer med vævet boligtilbehør

vægdesign tendenser kilim vægdekoration idé træpaneler skandinavisk rustik

Udover vægbilleder kan vægdekorationsideer også implementeres med materialer, der er temmelig utypiske for væggen i vores kultur. Men de ser så flotte ud! Hvor godt at Pinterest ikke har tilbageholdt denne vægdesigntrend fra os. Brug bare vævede dekorationer til væggen! Ja du har læst rigtigt! Hvorfor skulle ikke noget, der pryder gulvet, også være nyttigt til væggen? Det er jo ikke noget nyt, at laminat bruges til at beklæde vægge.

væg design tendenser tekstil vævning væg dekoration farverige farver eames

Det er ligegyldigt om du bruger et mindre kilim tæppe til dette formål eller et broget design som det på billedet ovenfor. Måske vil du endda gerne lave et sådant produkt selv. Om nødvendigt kan sådan noget også findes i butikkerne, og vi synes ideen simpelthen er vidunderlig og original.

Previous Post
Børneværelse og væg i gul og hvid for farve accenter
Next Post
Genbrug af håndværk med gamle bøger – 17 gode ideer til upcycling