15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvordan designer du dit hjem med spejlfliser? – masser af ideer og inspiration!

Stue med spejlfliser designideer hvid sofa sofabord opsat moderne lejlighed

Brugen af ​​spejle til indretning har ikke været en nyhed i lang tid. Takket være moderne teknologi er spejlet imidlertid ikke længere bare et smykke, men et uafhængigt efterbehandlingsmateriale. For at give interiøret en særlig udtryksfuldhed vender flere og flere mennesker og designere sig til spejlfliser. De er ideelle til badeværelset og gangen, men også til soveværelset eller stuen og kan normalt fastgøres til den ønskede overflade med enkle klæbende strimler. Læs videre, hvis du vil vide, hvordan du kan designe din lejlighed med spejlfliser og blive inspireret af vores billedgalleri!

Design af en lejlighed med spejlfliser – forskellige typer

Spejlfliser, ideer til at designe en væg, indrette en lejlighed, inspiration

Spejlfliser har en reflekterende overflade. De fås hos forhandlere som et komplet sæt og leveres med passende lim. Hvis du vil designe mindre områder, såsom døre eller skabe, i din lejlighed med spejlfliser, er varianterne med dobbeltsidet klæbebånd bedst. De fås i mange forskellige størrelser – fra størrelsen på en mosaiksten op til 20 x 30 eller 30 x 30 centimeter og sælges i en rund eller firkantet form, med eller uden dekoration. Om nødvendigt kan du naturligvis også få lavet individuelle spejlfliser med dine egne former eller i specielle størrelser. De tilbydes også lavet af spejlfilm, som er klippet med en saks og fastgjort med meget enkle klæbende puder.

Hvilke rum og overflader designer med spejlfliser?

Spejlfliser selvklæbende badeværelsesindretning rosenguldvinatindretning

Spejlfliser tilføjer et særligt præg til dit hjem. De er særligt velegnede til at få mindre rum, såsom korridorer, til at se lysere ud og forstørre dem optisk. Desuden spejles belysningen, og lyset forstærkes af spejleffekten. En lille og mørk gang ser meget større og lysere ud. For at få lave værelser til at se højere ud, skal du designe loftet med spejlfliser – disse skaber en ekstraordinær effekt over din seng eller spisebordet. I stuen eller spisestuen kan de reflektere lyset og dermed opnå en positiv effekt. Men tag først et kig på, hvad der reflekteres i rummet udover lyset. Hvis spejlfliserne placeres bag en gulvvase, ligner det en særlig accent. Et reflekteret maleri eller reol vil også se særligt godt ud. På badeværelset opnår de en meget flot effekt, når de er indarbejdet i en flisebelagt væg og indrammet af kantfliser.

Lægning af spejlfliser – vejledning

Spille fliser, loft, stue dekorere ideer moderne

Du kan let få dit hjem til at skinne ved at tilføje spejlfliser til et par vægge. Hvad du skal være opmærksom på og instruktioner følger snart!

  • Beslut på forhånd det mønster, du vil bruge, og mål også væggen, der skal lægges. At få de rigtige målinger kan hjælpe med at forhindre køb af for mange spejlfliser.
  • Sørg for, at den væg, du planlægger at bruge spejlfliserne til at dekorere, er ren. Alle uforseglede overflader skal grundes. Da en vandbaseret primer potentielt kan flage af, er det bedre at bruge en oliebaseret.

Spejlfliser på gangen trævæg lejlighed møblering ideer

  • Når overfladen er klargjort, skal du markere en lige linje med en blyant og komme i gang!
  • Brug dobbeltsidet tape og læg fem små dråber på bagsiden – et stykke i hvert hjørne og en i lejen af ​​spejlflisen. Du har cirka 20-30 sekunder efter at have påført klæbemidlet til at placere flisen.
  • Placer spejlflisen på den lige linje, og tryk fast. Tilføj de andre spejlfliser ved at arbejde i lodrette linjer – det andet kommer over det første, det tredje over det andet og så videre.
  • Vi anbefaler, at du af og til rengør spejlfliserne med vand under hele installationen, så der ikke kan tørre lim på overfladen.

Opret et stilfuldt badeværelse med spejlfliser

Design badeværelsesspejlfliser Indret en lejlighed Luksusstue

Hvis dit badeværelse er på den lille side, kan du overveje at dekorere det med spejlfliser – de åbner rummet og får det til at se dobbelt så stort ud. For at opnå denne effekt anbefaler vi at lægge en hel væg eller et loft med den. Hvis du kun vil bruge fliserne til dekorative formål, kan du eksperimentere med forskellige mønstre og størrelser. Større badeværelser bør designes fornuftigt og frem for alt i begrænsede mængder med spejlfliser – for eksempel som en accent over vasken eller bag badekarret. Og husk – flisernes skønhed kan fremhæves ved hjælp af god belysning.

Design stuen med spejlfliser

Spejlfliser værelse loft stue indretning moderne gulvtæppe zebramønster

Du kan bruge spejlfliser i stuen på mange forskellige måder. Uanset om det er på væggene, på loftet, på gulvet eller endda på møblerne – rummet vil helt sikkert se glamourøst ud! Hvis du dekorerer væggene med dette efterbehandlingsmateriale, ser rummet visuelt større ud – det er endda nok, hvis du kun designer en del af væggen med spejlfliser for at opnå denne effekt. Men hvis du vil dekorere to modstående overflader, skal du placere fliserne på forskellige niveauer – dette vil undgå effekten af ​​en tunnel. Placer lyse og farverige buketter med blomster eller originale dekorative genstande i nærheden – disse vil afspejles i dem og forskønne stuen.

Design soveværelser med spejlfliser

Spejl fliser soveværelse dekorere accenter lejlighed moderne møbler ideer

Spejlfliser tilføjer en romantisk og eventyrlig karakter til dit soveværelse. Så disse ikke er rettet mod sengen og afspejler din krop, anbefaler vi, at du bruger dem til at dekorere væggen i toppen af ​​din seng.

Design køkkenet eller køkkenets bagvæg med spejlfliser

Spejlfliser design køkken bagvæg ideer møblering køkken inspirationer hvide køkkenskabe

Hvert moderne køkken er i dag udstyret med mange møbler og apparater, så en optisk forlængelse absolut ikke ville skade. For at opnå denne effekt meget let er det helt tilstrækkeligt, hvis du opretter en væg overfor vinduet med spejlfliser. Da disse er lette at rengøre, ville køkkenets bagvæg også være værd at overveje.

Design gangen med spejlfliser til en lysere lejlighed

Design af en lejlighed med spejlfliser, indretning af soveværelser

Gange er normalt de værst oplyste steder i en lejlighed. Du kan bruge spejlfliser til at skjule disse ufuldkommenheder. Brug dem på væggen eller loftet som en accent nær belysningsarmaturer for at få rummet til at se lysere og mere solrigt ud.

Design en lejlighed med spejlfliser Selvklæbende spejlfliser sekskantede ideer til boligindretning

Spejlfliser er ikke bare rektangulære, de kan have en lang række forskellige former, så du kan tilpasse dem til enhver møbelstil. Sekskanterne er for eksempel ideelle til en minimalistisk lejlighed. Mindre områder kan også designes med spejlfliser i mosaik.

Design en lejlighed med antikke spejlfliser til et retro look

Design lejlighed med spejlfliser dekorere spisestue ideer vinat glas spisebord

Hvis de normale fliser ser for skinnende eller moderne ud for dig, kan du vælge vintage -varianten. Derudover fås disse også i mange forskellige farvenuancer, såsom guld. En raffineret og elegant detalje, der giver dit hvide køkken en særlig glans og dybde.

gamle møbler med spejlfliser gør vintage møbler træ kommode ideer til boligindretning

Har du gamle møbler, der har set bedre dage, men som er for meget værd at smide? Du kan give disse et friskt nyt look ved at dekorere dem med spejlfliser. På denne måde får din gamle kommode et helt nyt look på mindre end en times arbejde!

Brug spejlfliser til en frisk haveindretning

Design din lejlighed med spejlfliser

Et par terracotta blomsterpotter, som du designer med spejlfliser, vil puste liv i din have eller altan, og blomsterne vil se endnu smukkere ud i dem.

Spejlfliser designideer Wonung møblere moderne træbord dekorere ideer stue

En måde du kan gøre dit hjem endnu mere spektakulært med spejlfliser ville være at kombinere dem med keramiske fliser. Det vil passe perfekt ind i din stue, og rummet vil se ekstremt elegant, højtideligt og unikt ud!

Spejl fliser ideer køkken køkken bagvæg design serveringsbakke

Badeværelse med spejlfliser design væg minimalistiske indretningsideer

Dekorer stueidéer med spejlfliser

Spejlfliser dekorerer stuen moderne møbler ideer lysekroner

Spejlfliser dekorere ideer stue accent glasbord lejlighed opsat

Spejl fliser badeværelse selvklæbende rengøring lejlighed møblering ideer

Spejlfliser dekorerer soveværelse ideer moderne møbleret lænestol

Design af spejlfliser, dekoration af ideer til indretning af stuer på en moderne måde

Spejl fliser spisestue ideer lejlighed møblering træbord

Spejlfliser spisestue lejlighed møblering ideer træbord

Spejl fliser design køkken køkken bagvæg ideer lejlighed møblering blå

Spejlfliser spisestue loft lejlighed møblering ideer

Spejlfliser i soveværelseslejligheden opsat træskab i træ

Spejlfliser design soveværelse lejlighed moderne møbler ideer

Badeværelse spejl fliser design ideer badekar indretning moderne lejlighed

Lejlighed med spejlfliser design køkken keramisk ø moderne interiør

Previous Post
Læring mens du sover – Hvordan hjernen gemmer vigtig information
Next Post
En vidunderlig DIY borddekoration lavet af vintræ