15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Klassisk og beroligende: mørkeblå er den nye trendfarve til hjemmet

mørkeblå effekt midnat blå grå måneskin

Sort er en udødelig klassiker, der aldrig går af mode. Men modedesignere og indretningsarkitekter er enige: mørkeblå er den nye sorte. Den kongelige farve skaber en sikker og rolig rumfølelse og sikrer en diskret elegance.

Det hele startede på catwalken

mørkeblå marineblå trend farve mode ædel

Først blev mørkeblå trendfarven inden for mode. Mens rig sort længe har været den universelle mode allrounder til alle lejligheder, begyndte modeikoner at erstatte den mørke ledsager med dybblå toner. På Paris Fashion Week 2017 viste designeren Maria Grazia Chiuri i sin nye Dior -kollektion, hvordan elegant marineblåt ser ud i alle dets facetter. Dybblå toner var også meget fremtrædende under Berlin Fashion Week. På sit show “Luz de la Luna” præsenterede stjernedesigner Guido Maria Kretschmer i samarbejde med onlineforhandler Otto mode og interiør sammen på catwalken for første gang. Hans nyeste designs skinnede i smukke farver som blækblåt, benzin, guld og lilla. Det bedste ved det: Priserne på designerstykkerne er virkelig moderate, og samlingen er nu udelukkende tilgængelig via postordreselskaber. Forresten, hvis du vil spare lidt penge, når du handler online, kan du brug en Otto rabatkode. Vores favoritter omfatter den hyggelige Chesterfield -sofa “Kalina”, lænestolen “Salla” og serien “Viola”.

Effekt af trendfarven mørkeblå

Mørkeblåt sengelinned i antraciteffekt

Dybblå toner har en hemmelig karakter og er magiske. Mørkeblå er forbundet med den grænseløse nattehimmel og havets dybde. Det står for det ubevidste, drømmen om frihed og uendelig plads. Samtidig inkarnerer farven også suverænitet, loyalitet og indre styrke.

Mørkeblå virker beroligende og formidler en følelse af sikkerhed. På grund af den afslappende effekt er mørkeblå toner perfekte til soveværelset, badeværelset og alle rum, hvor du vil væk fra hverdagen og efterlade stresset.

Hvilke farver passer til mørkeblå?

Mørkebrun passer godt til lyst træ og antracit

Midnight blue er mindre dramatisk end sort, men fungerer lige så godt med alle farver. For at skabe et harmonisk farvekoncept kan du bruge en hovedfarve, en kontrastfarve og sekundære farver. Farverne hvid og grå bruges ofte som kontrastfarver til mørkeblå. Men antracit og brun kan også bruges lejlighedsvis. Det afhænger af hvilken effekt du vil skabe i rummet. For en ægte luksusstemning skal du vælge en kombination med burgunderrød, smaragdgrøn og aubergine. Med lyst træ og stengrå kan derimod et frisk, moderne look skabes.

Brug mørkeblå stilfuldt i interiøret

Mørkeblå grå hvid stue kombinerer sofa

Som en vægfarve giver natblåt rummet en magisk dybde og skaber en følelse af tryghed. Foran mørkeblå kommer farvet og mønstret tilbehør også til sin ret. I stuen bør du dog bruge den dybblå tone sparsomt, så rummet ikke fremstår for dystert. En blå fløjlsofa kan for eksempel være et rigtigt blikfang. Det kombinerer to trendy elementer: fløjl og blå. Den bløde, skinnende fløjl fremhæver også den strålende overdådighed i den nye trendfarve.

Varme metaltoner skaber en varm atmosfære

mørkeblå væg med trendy farve varme metaltoner træ

Mørkeblå passer særlig godt til varme metalliske toner som guld og messing samt med materialer som naturligt træ og glas. Med skinnende tilbehør som vaser, lysestager og lamper kan der på ingen tid fremkaldes særlige accenter i rummet. Mørkeblå i kombination med sølv minder derimod om en vidunderlig nat under fuldmåne. At eksperimentere med dekoration og boligtilbehør er vidunderligt ukompliceret! Forresten, hvis du har opdaget det perfekte stykke i en af ​​dine yndlingsbutikker, skal du finde ud af, om der i øjeblikket er et interessant Rabatkampagne på buykers.com kører. Så du kan hurtigt deltage i den nye trend og spare penge på samme tid!

mørkeblå grå hvid farvekombination guld messing levende tilbehør

Previous Post
Akryl juletræ projekter spændende lyseffekter
Next Post
40 søstersegninger, sjove citater og visdom om søskende